21. Baba Rahman
- pisakaipoupoula
Re: 21. Baba Rahman
Για αρχή είπα ότι σε 4 μήνες κλείνει τα 31 και δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε περί αυτού , είναι γεγονός... πάρα ταύτα τα υπόλοιπα αν θες να τα συζητήσουμε, για την νέα σεζόν στα 32 πια, πιστεύεις ότι η ηλικία του είναι ακμαία ποδοσφαιρικά? Παίζει ρόλο στην εικόνα του όλο τον χρόνο που διανύουμε? Δεν μιλάμε για το τελευταίο δίμηνο, απ' την αρχή είναι έτσι.του χρόνου πώς λες να είναι? Να βρει την χαμένη του έκρηξη ?
- Montrealiotis
- john4serres
Αν δεν κανω λαθος, ο ιδιος εχει δηλωσει οτι σταματαει απο την εθνικη πριν κανα χρονο.
- ΑποστόληςΑ
-
Το οτι τον λιωσαμε φετος non stop το σκεφτηκατε? Ο παικτης δεν εχασε καμια εκρηξη, απλα εξουθενωθηκε.
-
31 χρονών γίνεται και 2 χρόνια ακόμη τα έχει άνετα, αρκεί να φέρουν έναν ισάξιο παίκτη στη θέση του και να μοιράζονται τα παιχνίδια.pisakaipoupoula έγραψε:Για αρχή είπα ότι σε 4 μήνες κλείνει τα 31 και δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε περί αυτού , είναι γεγονός... πάρα ταύτα τα υπόλοιπα αν θες να τα συζητήσουμε, για την νέα σεζόν στα 32 πια, πιστεύεις ότι η ηλικία του είναι ακμαία ποδοσφαιρικά? Παίζει ρόλο στην εικόνα του όλο τον χρόνο που διανύουμε? Δεν μιλάμε για το τελευταίο δίμηνο, απ' την αρχή είναι έτσι.του χρόνου πώς λες να είναι? Να βρει την χαμένη του έκρηξη ?
-
Καλά αν φέρουμε ισάξιο να μοιράζονται παιχνίδια, τι άνετα τα έχει. Να πάρουν κ εμένα τρίτο, άνετα δέκα χρόνια τα έχω.
-
- Επικοινωνία:
Τα 31 κλείνει όχι τα 35. Μια χαρά παίκτης είναι αλλά το να του ζητάμε να παίξει 50 και 60 αγώνες non stop είναι διαστροφή.pisakaipoupoula έγραψε:Για αρχή είπα ότι σε 4 μήνες κλείνει τα 31 και δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε περί αυτού , είναι γεγονός... πάρα ταύτα τα υπόλοιπα αν θες να τα συζητήσουμε, για την νέα σεζόν στα 32 πια, πιστεύεις ότι η ηλικία του είναι ακμαία ποδοσφαιρικά? Παίζει ρόλο στην εικόνα του όλο τον χρόνο που διανύουμε? Δεν μιλάμε για το τελευταίο δίμηνο, απ' την αρχή είναι έτσι.του χρόνου πώς λες να είναι? Να βρει την χαμένη του έκρηξη ?
Θυμήσου λίγο Lino & Matos στα 31 τους. Έσπερναν! Και για να πάμε στο σήμερα δες Rodiney του γαύρου. Το θέμα είναι πως πρέπει να παρθεί ένας εξίσου ποιοτικός παίκτης να μοιραστούν τα παιχνίδια και να παίρνει η ομάδα το maximum και από τους δύο.Εναν Γιαννούλη, Κυριακόπουλο, Jurasek κτλ
-
Δε βγαζει νοημα αυτο που γραφεις. Αν οχι ισαξιο, ενα αξιολογο μπακ απ χρειαζεται για να μην τρεμουμε μην τυχον τραυματιστει.Patron έγραψε:Καλά αν φέρουμε ισάξιο να μοιράζονται παιχνίδια, τι άνετα τα έχει. Να πάρουν κ εμένα τρίτο, άνετα δέκα χρόνια τα έχω.
Και τι θέλεις δηλαδή, τα φετινά ? Να πάρει 45 παιχνίδια και να τα φτύσει στο τέλος ?Patron έγραψε:Καλά αν φέρουμε ισάξιο να μοιράζονται παιχνίδια, τι άνετα τα έχει. Να πάρουν κ εμένα τρίτο, άνετα δέκα χρόνια τα έχω.
Η πληρότητα σε κάθε θέση είναι βασικό στοιχείο μιας ομάδας που θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Οπως για παράδειγμα συμβαίνει με το δίδυμο Ζίφκο - Ντέσπο.