21. Baba Rahman

Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Re: 21. Baba Rahman

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Για αρχή είπα ότι σε 4 μήνες κλείνει τα 31 και δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε περί αυτού , είναι γεγονός... πάρα ταύτα τα υπόλοιπα αν θες να τα συζητήσουμε, για την νέα σεζόν στα 32 πια, πιστεύεις ότι η ηλικία του είναι ακμαία ποδοσφαιρικά? Παίζει ρόλο στην εικόνα του όλο τον χρόνο που διανύουμε? Δεν μιλάμε για το τελευταίο δίμηνο, απ' την αρχή είναι έτσι.του χρόνου πώς λες να είναι? Να βρει την χαμένη του έκρηξη ?
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ρε σείς τι λέτε; Τα 32 είναι μια χαρά ηλικία για ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Πάλι εκτός επιλογών στη Εθνική Γκάνας.
icue

Δημοσίευση από icue »

Αν δεν κανω λαθος, ο ιδιος εχει δηλωσει οτι σταματαει απο την εθνικη πριν κανα χρονο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πού να τρέχει τώρα...
TransferMania

Δημοσίευση από TransferMania »

Το οτι τον λιωσαμε φετος non stop το σκεφτηκατε? Ο παικτης δεν εχασε καμια εκρηξη, απλα εξουθενωθηκε.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Πέρσι τον λιώσαμε, φέτος μας έλιωσε αυτός.
TransferMania

Φετος πως ακριβως τον διαχειριστηκαμε? Χωρις μπακ απ?
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

pisakaipoupoula έγραψε:Για αρχή είπα ότι σε 4 μήνες κλείνει τα 31 και δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε περί αυτού , είναι γεγονός... πάρα ταύτα τα υπόλοιπα αν θες να τα συζητήσουμε, για την νέα σεζόν στα 32 πια, πιστεύεις ότι η ηλικία του είναι ακμαία ποδοσφαιρικά? Παίζει ρόλο στην εικόνα του όλο τον χρόνο που διανύουμε? Δεν μιλάμε για το τελευταίο δίμηνο, απ' την αρχή είναι έτσι.του χρόνου πώς λες να είναι? Να βρει την χαμένη του έκρηξη ?
31 χρονών γίνεται και 2 χρόνια ακόμη τα έχει άνετα, αρκεί να φέρουν έναν ισάξιο παίκτη στη θέση του και να μοιράζονται τα παιχνίδια.
TransferMania

Αυτο ακριβως, δε γινεται να εχεις 3 διοργανωσεις και να βασιζεσαι σε ενα παικτη
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Καλά αν φέρουμε ισάξιο να μοιράζονται παιχνίδια, τι άνετα τα έχει. Να πάρουν κ εμένα τρίτο, άνετα δέκα χρόνια τα έχω.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

pisakaipoupoula έγραψε:Για αρχή είπα ότι σε 4 μήνες κλείνει τα 31 και δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε περί αυτού , είναι γεγονός... πάρα ταύτα τα υπόλοιπα αν θες να τα συζητήσουμε, για την νέα σεζόν στα 32 πια, πιστεύεις ότι η ηλικία του είναι ακμαία ποδοσφαιρικά? Παίζει ρόλο στην εικόνα του όλο τον χρόνο που διανύουμε? Δεν μιλάμε για το τελευταίο δίμηνο, απ' την αρχή είναι έτσι.του χρόνου πώς λες να είναι? Να βρει την χαμένη του έκρηξη ?
Τα 31 κλείνει όχι τα 35. Μια χαρά παίκτης είναι αλλά το να του ζητάμε να παίξει 50 και 60 αγώνες non stop είναι διαστροφή.
Θυμήσου λίγο Lino & Matos στα 31 τους. Έσπερναν! Και για να πάμε στο σήμερα δες Rodiney του γαύρου. Το θέμα είναι πως πρέπει να παρθεί ένας εξίσου ποιοτικός παίκτης να μοιραστούν τα παιχνίδια και να παίρνει η ομάδα το maximum και από τους δύο.Εναν Γιαννούλη, Κυριακόπουλο, Jurasek κτλ
TransferMania

Patron έγραψε:Καλά αν φέρουμε ισάξιο να μοιράζονται παιχνίδια, τι άνετα τα έχει. Να πάρουν κ εμένα τρίτο, άνετα δέκα χρόνια τα έχω.
Δε βγαζει νοημα αυτο που γραφεις. Αν οχι ισαξιο, ενα αξιολογο μπακ απ χρειαζεται για να μην τρεμουμε μην τυχον τραυματιστει.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Patron έγραψε:Καλά αν φέρουμε ισάξιο να μοιράζονται παιχνίδια, τι άνετα τα έχει. Να πάρουν κ εμένα τρίτο, άνετα δέκα χρόνια τα έχω.
Και τι θέλεις δηλαδή, τα φετινά ? Να πάρει 45 παιχνίδια και να τα φτύσει στο τέλος ?
Η πληρότητα σε κάθε θέση είναι βασικό στοιχείο μιας ομάδας που θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Οπως για παράδειγμα συμβαίνει με το δίδυμο Ζίφκο - Ντέσπο.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Άσε τι θέλω, το άνετα δύο χρονακια σχολίασα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”