Dimg4a έγραψε:Κατσε γιατι τωρα μπηκα. Ελπιζω να κανετε χαβαλε οτι ξαναπηραμε Κετζιορα ε

Ήρεμα νέε μου!
Dimg4a έγραψε:Κατσε γιατι τωρα μπηκα. Ελπιζω να κανετε χαβαλε οτι ξαναπηραμε Κετζιορα ε
Ποιος Τσαουσης ρε αδερφε. 23 χρονων εγινε. Γενικα ενα πολυ στασιμο μπακ που με το που περναει το κεντρο βραχυκυκλωνει και γυρναει την μπαλα πισω.. Ας παει καπου δανεικος να παρει παιχνιδια.vs40 έγραψε:Ο Μπάμπα είναι λογικά μια καλή μεταγραφή ως ελεύθερος, και γίνεται 29 ετών σε λίγες μέρες (καλή ηλικία). Την 21/22 είχε γεμάτη σεζόν, ενώ έκανε περίπου 1400 λεπτά πέρυσι. Σε εμάς έδειξε καλά τρεξίματα και ωραία ανεβάσματα. Είναι διαφορετικός παίκτης από τον Ράφα Σοάρες και σίγουρα θα υπάρξει ανταγωνισμός για τη θέση + τον ίσως πιο έτοιμο Τσαούση φέτος.
Να περιμένουμε κάτι άλλο στα κοντά Εβρίτη;Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Για τον Τσαούση υπάρχει ενδιαφέρον από τον Πανσερραϊκό.
Όσον αφορά τον Μπαμπα, ο παίκτης είναι κλεισμένος αλλά θέλει και κάποια χρήματα να λάβει από την Τσέλσι. Μόλις διευθετηθεί και αυτό το θέμα θα έρθει ως ελεύθερος.
Thank youΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Φορ το αργότερο μέχρι Δευτέρα εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι εδώ.
nunies4 έγραψε:Γενικά εσύ Αποστόλη θα προτιμούσες οτιδήποτε ανάποδο από αυτό που προτιμά ο Ραζβαν.ΑποστόληςΑ έγραψε:O Kedziora για μένα ήταν παίκτης κάτω του μετρίου, όσο έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Ειδικά στον πρώτο του αγώνα, στην Τρίπολη, ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει. Πολύ σωστά η ομάδα του θέλει να τον ξεφορτωθεί, αλλά δυστυχώς ο προπονητής τον γουστάρει Κάργα.Blackgr4 έγραψε:Δηλαδή χαλιέστε αν ο Κεντζιόρα έρθει ως αντί-Κάργας; Ρε πάμε καλά ή μας έχει βαρέσει η ζέστη στο κεφάλι;
(Μεταξύ Κάργα και Kedziora προτιμώ ασυζητητί τον Κιλκισιώτη).
Αν ο Ραζβαν έλεγε ότι μεταξύ Ρένας Παγκράτη και Μόνικα Μπελούτσι προτιμά την Μπελούτσι εσύ θα έβρισκες ψεγάδια στην Μπελούτσι και θα έριχνες Ρένα δαγκωτο
Ευχαριστώ για τις ευχές!spiridoula έγραψε:Απ' οτι φαινεται εχει διαφορετικη αποψη απο εσενα Αποστολη.Και χρονια πολλαΑποστόληςΑ έγραψε:O Kedziora για μένα ήταν παίκτης κάτω του μετρίου, όσο έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Ειδικά στον πρώτο του αγώνα, στην Τρίπολη, ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει. Πολύ σωστά η ομάδα του θέλει να τον ξεφορτωθεί, αλλά δυστυχώς ο προπονητής τον γουστάρει Κάργα.Blackgr4 έγραψε:Δηλαδή χαλιέστε αν ο Κεντζιόρα έρθει ως αντί-Κάργας; Ρε πάμε καλά ή μας έχει βαρέσει η ζέστη στο κεφάλι;
(Μεταξύ Κάργα και Kedziora προτιμώ ασυζητητί τον Κιλκισιώτη).
χαχαχαχα αλλα οχι ρε παλιο μελος ειναι κι αυτος νομιζω.sourmenetes έγραψε:Μανιακε εσύ;;;Demir έγραψε:Θα είναι κάποιος που δεν υποκογιζετε με μέτρια χρόνια και 1 χρόνο συμβόλαιο .. για να ζητάει να μείνει ελεύθερος..
ο dimata ταιριάζει ..
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμ...Απ την μια τους καταλαβαινω κατι πρεπει να πουλησουν να βγαλουν το ψωμακι τους απ την αλλη ας σηκωσουν και κανα τηλεφωνο να κανουν ρεπορταζ τωρα που κοπηκαν τα sms απο μεσα.nunies4 έγραψε: Οσο πιο γρηγορα καταλαβουμε οτι τα στεγανα εχουν κλεισει και δεν εχουν ιδεα για τους στοχους τοσο πιο γρηγορα θα ηρεμησουμε.
papwolf έγραψε:Για τη νέα σεζόν η πεντάδα: Κεντζιόρα - Νάσμπεργκ βασικοί και Μιχαηλίδης, Παναγιώτου, Μορικέλι αναπληρωματικοί, μας κάνει?