Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Δεν το πάω σε γενιά. Όλες οι γενιές που είναι σήμερα από 18 μέχρι 40 περιλαμβάνουν πάρα πολλούς μαμακηδες. Στην Αγγλία είδα πρώτη φορά σε δρόμο ενήλικο Άγγλο με τον πατέρα του για το δημοψήφισμα. Εμείς πάμε με τους γονείς μαζί για καφέ, στο γιατρό, για μπανιο στη θάλασσα, για θελήματα, στην εκκλησία, στο δήμαρχο κ.ο.κ. Τεράστια εξάρτηση σε αρρωστημένη διάσταση. Στα νέα ζευγάρια με παιδί κάνει το φαϊ η πεθερά, γιατί η νύφη δε σκαμπάζει από μαγειρική και γιατί δε θέλει να κουνήσει τον κώλο της. Είναι πάρα πολλά! Είχα Αγγλία ένα συγκάτοικο που παράτησε τη σχολή του, γιατί του έλλειψε το αμάξι του και οι παρέες του στην Αθήνα. Φοβερές προτεραιότητες από ανθρώπους του 21ου αιώνα...Δημητρης17 έγραψε:Η Στεάουα ειναι οντως μεγαλη ομαδα, με διακρισεις και ιστορια. Και νομιζω οτι εκει θα βρει αυτο που του λειπει ωστε να ερθει ετοιμος παιχτης. Τωρα για το οτι δεν θελει να παει... Αδερφε μου, δεν ξερω ποσων χρονων εισαι, αλλα οι πιτσιρικαδες εχουν αλλη νοοτροπια πια. Δεν λεω καλυτερη η χειροτερη, απλα αλλη.vs40 έγραψε:Εγώ θα το πρότεινα από μόνος μου να παω σε τέτοια ομάδα βασικός. Όχι να με παρακαλάνε. 2 μέτρα μαμάκιας. Δεν είναι ούτε ο 1ος ούτε ο τελευταίος που γνωρίζω. Τέτοιους παίκτες δε γουστάρω στον ΠΑΟΚ. Αν δεν πάει και χαλάσει η μεταγραφή για μένα αυτός δεν ανήκει πια στον ΠΑΟΚ παρά μόνο τυπικά.
Σήμερα υπάρχουν αρκετοί νέοι που βγαίνουν έξω για δουλειά, αναγκαστικά, αλλά είναι μικρό πάλι το ποσοστό για μια Ελλάδα με ανεργία νέων 67%. Στο θέμα του 2Μέτρα αμυντικού αυτή είναι η 1η λέξη που μου έρχετια στο μυαλό και καμιά άλλη: ΜΑΜΑΚΙΑΣ.Ο ΠΑΟΚ καλά είναι να χτιστεί με άντρες λέω εγώ.