Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από vs40 »

Δημητρης17 έγραψε:
vs40 έγραψε:Εγώ θα το πρότεινα από μόνος μου να παω σε τέτοια ομάδα βασικός. Όχι να με παρακαλάνε. 2 μέτρα μαμάκιας. Δεν είναι ούτε ο 1ος ούτε ο τελευταίος που γνωρίζω. Τέτοιους παίκτες δε γουστάρω στον ΠΑΟΚ. Αν δεν πάει και χαλάσει η μεταγραφή για μένα αυτός δεν ανήκει πια στον ΠΑΟΚ παρά μόνο τυπικά.
Η Στεάουα ειναι οντως μεγαλη ομαδα, με διακρισεις και ιστορια. Και νομιζω οτι εκει θα βρει αυτο που του λειπει ωστε να ερθει ετοιμος παιχτης. Τωρα για το οτι δεν θελει να παει... Αδερφε μου, δεν ξερω ποσων χρονων εισαι, αλλα οι πιτσιρικαδες εχουν αλλη νοοτροπια πια. Δεν λεω καλυτερη η χειροτερη, απλα αλλη.
Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Δεν το πάω σε γενιά. Όλες οι γενιές που είναι σήμερα από 18 μέχρι 40 περιλαμβάνουν πάρα πολλούς μαμακηδες. Στην Αγγλία είδα πρώτη φορά σε δρόμο ενήλικο Άγγλο με τον πατέρα του για το δημοψήφισμα. Εμείς πάμε με τους γονείς μαζί για καφέ, στο γιατρό, για μπανιο στη θάλασσα, για θελήματα, στην εκκλησία, στο δήμαρχο κ.ο.κ. Τεράστια εξάρτηση σε αρρωστημένη διάσταση. Στα νέα ζευγάρια με παιδί κάνει το φαϊ η πεθερά, γιατί η νύφη δε σκαμπάζει από μαγειρική και γιατί δε θέλει να κουνήσει τον κώλο της. Είναι πάρα πολλά! Είχα Αγγλία ένα συγκάτοικο που παράτησε τη σχολή του, γιατί του έλλειψε το αμάξι του και οι παρέες του στην Αθήνα. Φοβερές προτεραιότητες από ανθρώπους του 21ου αιώνα...

Σήμερα υπάρχουν αρκετοί νέοι που βγαίνουν έξω για δουλειά, αναγκαστικά, αλλά είναι μικρό πάλι το ποσοστό για μια Ελλάδα με ανεργία νέων 67%. Στο θέμα του 2Μέτρα αμυντικού αυτή είναι η 1η λέξη που μου έρχετια στο μυαλό και καμιά άλλη: ΜΑΜΑΚΙΑΣ.Ο ΠΑΟΚ καλά είναι να χτιστεί με άντρες λέω εγώ.
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

Περιπτερος έγραψε:Αχίλλειος πτέρνα της ομάδας, οι δήθεν οπαδοί της, που ακυρώνουν τους παίκτες βρίζοντάς τους. Αχίλλειος πτέρνα όσοι πηγαίνουν στο γήπεδο, όχι για να δουν ποδόσφαιρο, αλλά για να κάνουν το δικό τους σόου, αδιαφορώντας για την ομάδα και θεωρώντας τον εαυτό τους ανώτερο και σημαντικότερο από την ομάδα.
Αχίλλειος πτέρνα και οι μη σκεπτόμενοι που πανηγυρίζουν για κάθε τι που κάνει η διοίκηση της ομάδας (για να βρίζουν με την ι΄δια ένταση μερικές εβδομάδες μετά).
Αχίλλειος πτέρνα οι "παοκάρχες" και κάθε κομπλεξικός που δεν σέβεται το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα και πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες του.
Αυτά πρέπει να αλλάξουν, γιατί μόνο εάν πηγαίνουμε στο γήπεδο αγαπώντας τα παιδιά που παίζουν και όχι για να δειχτούμε, θα έχει νόημα το να δηλώνουμε φίλαθλοι και οπαδοί της ομάδας μας.
χίλια χρόνια να ζήσεις ρε λεβέντη..
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

Δημητρης17 έγραψε:Περιπτερε, ποτε ο ΠΑΟΚ δεν προκειται να γινει ερμαιο στα χερια καποιου ιδιοκτητη, μανατζερ, ποδοσφαιριστη, παραγοντα!!! Ο ΠΑΟΚ ειναι περιουσιακο στοιχειο του λαου του!!! Ηταν, ειναι και θα ειναι στον αιωνα τον απαντα, ο κοσμος δυο φορες να ερθει τουμπα, πραγματικος ιδιοκτητης του ΠΑΟΚ θα ειναι ο λαος του!!! ΠΑΟΚ με αλλον κοσμο, με αλλα χαρακτηριστικα, ΠΑΟΚ χωρις αυτον το λαο, ισον μηδεν!!! Σορρυ, νευριασα λιγακι με την τοποθετηση του Περιπτερου, δεν προσεβαλλα ομως κανεναν, ουτε χρησιμοποιησα προσβλητικους χαρακτηρισμους!!! Οφ τοπικ ειμαι ομως...
τι εννοείς ρε δημήτρη έρμαιο του κάθε ιδιοκτήτη?
Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ δεν είναι περιουσιακό στοιχείο του λαού του ΠΑΟΚ? 100-200 εισητήρια...?
το 17 μάλλον δηλώνει την ηλικία σου.. εντελώς φιλικά.. σε αυτή την ηλικία, δεν σε κατηγορώ που είσαι ρομαντικός..

Ο ΠΑΟΚ έχει ιδιοκτήτη (που αγαπάει την ομάδα) την Διμέρα ΕΠΕ + κάποιους άλλους μικρομετόχους.
Δηλαδή οι οπαδοί της Μαν Γιου τα τελευταία χρόνια και ειδικά πέρσυ που περίμεναν από τον Ρασφορντ (αντίστοιχο Πέλκα) τα πάντα έπρεπε να κατεδαφίσουν το γήπεδο από την οργή τους?

Ξαναέγραψα.. Έχουμε κάνει όλους τους πιθανούς συνδιασμούς.. Αυτό που έμεινε είναι να κάνει την αυτοκριτική του (κυρίως το οπαδικό) φίλαθλο κομμάτι της ομάδας..

Ανιδιοτελής αγάπη με κριτική για ψύλλου πήδημα είναι αντίθετες έννοιες..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δημητρης17 έγραψε:Περιπτερε, ποτε ο ΠΑΟΚ δεν προκειται να γινει ερμαιο στα χερια καποιου ιδιοκτητη, μανατζερ, ποδοσφαιριστη, παραγοντα!!! Ο ΠΑΟΚ ειναι περιουσιακο στοιχειο του λαου του!!! Ηταν, ειναι και θα ειναι στον αιωνα τον απαντα, ο κοσμος δυο φορες να ερθει τουμπα, πραγματικος ιδιοκτητης του ΠΑΟΚ θα ειναι ο λαος του!!! ΠΑΟΚ με αλλον κοσμο, με αλλα χαρακτηριστικα, ΠΑΟΚ χωρις αυτον το λαο, ισον μηδεν!!! Σορρυ, νευριασα λιγακι με την τοποθετηση του Περιπτερου, δεν προσεβαλλα ομως κανεναν, ουτε χρησιμοποιησα προσβλητικους χαρακτηρισμους!!! Οφ τοπικ ειμαι ομως...
Του ποδοσφαιρικου λαου εννοεις. Γιατι ο τεραστιος λαος το μπασκετ που του εφερε 2 ευρωπαικα το εχει γραμμενο στα αρχ... του. Να ξερουμε και τι λεμε.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Βαρελα έλα η έστω τηλέφωνα
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Αυτό που απεύχομαι κ εν μέρει φοβάμαι με τη Βαρελιάδα κ γενικότερα το όλο σεντερ μπακ saga είναι μη χύσει την καρδάρα με το γάλα μόνη της η ομάδα.
Πολύ καλό στήσιμο ως τώρα κ κυρίως έγκαιρο, είναι πραγματικά αμαρτία να πάμε στο Άμστερνταμ με πλήρη ομάδα αλλά βασικό κανά Μαλεζά που δε θα μπορεί να πιάνει τους Ολλανδούς ούτε στο ριπλέι. Καλά, όχι ότι δεν μπορεί ο Άγιαξ να μας ρίξει κανα τρίμπαλο (φτου φτου) ακόμα κ με τον Χ Βαρέλα μέσα, αλλά πρέπει ο ΠΑΟΚ να πάει όσο δυνατότερος γίνεται ρε γαμώτο.
Δεν ξέρω πού κολλάμε ακριβώς τόσο καιρό με τον Μπακάλη αλλά εμείς καιγόμαστε χρονικά
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Aμαν μ'αυτον τον Βαρελα.Εχει 20 μερες που γυρισα απο Κομοτηνη και ακομα δεν εχω αρχισει σοβαρο save στο FM.
Τι θα γινει ρε φιλαρακι?Θα υπογραψεις καμια μερα,μπας και παιξουμε λιγακι?
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

με αγιαξ ετσι κι αλλιως τζαβελας κρεσπουρα θα ειναι τα σεντερμπκ μας
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Εγω θα προτεινα να διαχωριστουν οι υποθεσεις ψηλου βαρελα. Ειμαι απο τους γραφικους εδω που γραφανε με τρελα και βαρελα αλλα πιστευω και τον χατζη.

Δεν νομιζω να αξιζει να τον δωσεις ανταλλαγμα εστω και ως δανεικο με μικρη ομως οψιον ενω πριν 6 μηνες εδωσες 500 χιλιαρικα. Φυσικα και αν δεν τον πιστευουν καυολου πασαρω
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ε αυτό το "έτσι κ αλλιώς" είναι η αμαρτία έτσι που τα κάναμε στο συγκεκριμένο θέμα
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

ace79grpaok έγραψε:Βαρελα έλα η έστω τηλέφωνα
Xaxaxaaaxaax πολύ καλό ρε φίλε
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Λίγο μια σούμα γι λιγο που διαβασα

Εφόσον παει Ζενίτ με 3,5 άριστη πωληση με ενα χρονο να μένει για λήξη συμβολαίου κ σοβαρές οι Άντερλεχτ Ζενίτ που δεν καναν αρδοπαιχνιδακια

Φυσικά κανει το παραπανω βήμα σε τοπ ρωσική ομαδα

Για Αλμειδα η ΑΕΚ εδειξε με τσιγκρινσκι οτι παει να πείσει τους οπαδούς της οτι δινει λεφτα κυνηγώντας τα πρωτοσέλιδα παρα την ουσια , σπουδαίοι κ οι δυο αλλα στο παρελθόν ... Θα δουμε βεβαια

Όσο για βαρελα εχουνε αφησει τον ψυχακια να μας δημιουργεί προβλήματα κ με ενοχλει που δεν υπολογίζεται ο Χατζ

Για τις υπόλοιπες κινησεις το ιδανικό ειναι φοροεξτρεμ

Βιασύνη δε χρειάζεται λεφτα υπαρχουν πλεον διαθέσιμη εκει μακ κ μπορει να γίνουν περισσότερα ..
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

αφου λεει ο μανιακ αριστη πωληση μενω ησυχος για την πωληση μακ
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Θέλω μετά την πώληση Μακ να κλείσουμε Βαρέλα και Aissatti και να γίνουν και οι εκκαθαρίσεις.Οπότε αναλόγως και τι πρόσωπο θα δείξει η ομάδα προς το τέλος Αυγούστου να γίνει το διπλό μπαμ με πώληση Λούκας και απόκτηση φορ Μπαμ μπουμ παταγος!!!
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Ντιουκ, ειμαι 50 και εξακολουθω να ειμαι ρομαντικος, κυνηγαω το ακατορθωτο, Ντιμ, ναι, εννοω τον ποδοσφαιρικο λαο, δεν ειμαι μπασκετικος, ουτε απο βολλευ πολυ-σκαμπαζω, απο χαντ μπολ δε, ουτε 10 λεπτα δεν μπορω να δω. Ναι, ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλη οικογενεια, ομως αθληματα που η μπαλλα παιζεται με τα χερια, δεν μπορω να τα παρακολουθησω. Ειμαι κολλημενος με την "μπάλλα"!!! :D :D Ντιουκ, δεν γουσταρω ασκοπη βια, ντρόγκα, χυμα στο κυμα μαλαματινες, τζαμπα μαγκια, ουτε στο γηπεδο, ουτε και πουθενα, τα πολεμαω με λυσσα... Αυτα που μου ανηκουν ομως και που μου τα κλεβουν, τα διεκδικω οσο δεν παει, δεν κανω βημα πισω, ουτε για να παρω φορα. Και απ την ομαδα μας εχουν κλεψει σχεδον τα παντα, μονο ο λαος και το εμβλημα ειναι "αδιάρρηκτα"!!! ;) ;) Αυτο που θελω να πω ειναι οτι -για παραδειγμα- η Ξανθη, με η χωρις τους οπαδους της, αυτους που εχει τελος παντων, θα εξακολουθησει να υπαρχει, και ο βαζελος, το ιδιο και ο γαβρος, αν παιρνουν τους τιτλους και τα φραγκα, θα εξακολουθουν να υπαρχουν σαν "μαγαζια". ΠΑΟΚ χωρις τον λαο του, ή με εναν λαο γενετικα τροποποιημενο, με τιτλους ή χωρις, απλα δεν θα μπορει να υπαρχει. Εμεις ειμαστε η ραχοκοκαλια και η καρδια του ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”