24. Garry Rodrigues
- navigator11
Re: 24. Garry Rodrigues
Είτε το καρφωνε είτε όχι, το παιδί αυτό είναι ευτύχημα που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Έχει προοπτικές με πολλή επιμονή να αποτελέσει από τις μεγάλες σταθερές του ΠΑΟΚ.
Αν δεν είχε και τα ελαττώματα, που έχει, δε θα υπήρχε περίπτωση να έρθει στην Ελλάδα.
Βέβαια, είναι και το πουλέν μου και μπορεί απλά να γράφω μαλ@κίες!
Αν δεν είχε και τα ελαττώματα, που έχει, δε θα υπήρχε περίπτωση να έρθει στην Ελλάδα.
Βέβαια, είναι και το πουλέν μου και μπορεί απλά να γράφω μαλ@κίες!
Σπιντι ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ο δικός μας γκαρυ
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αυτος ειναι ο ροντριγκεζ ικανος για το καλυτερο και το χειροτερο στο ιδιο παιχνιδι...θα χασει το αχαστο και θα το βαλει απο το πουθενα...πολλες φορες στοιχιζει αλλες οχι...φουτσινιβιειρινια μην τα ξαναλεμε...
οταν βρισκει ανοιχτους χωρους παντως τους περναει σαν σταματημενους ο σπιντι γκονζαλεζ...για τους κλειστους χωρους θα πρεπει να διορθωσει αρκετα πραγματα ποδοσφαιρικα...
οταν βρισκει ανοιχτους χωρους παντως τους περναει σαν σταματημενους ο σπιντι γκονζαλεζ...για τους κλειστους χωρους θα πρεπει να διορθωσει αρκετα πραγματα ποδοσφαιρικα...
-
Για μένα πρέπει να γίνει ανανέωση με καλά λεφτά και πολυετες συμβόλαιο.
Ναι έχει κουσούρια, ναι την μια είναι Κουτσιανικουλης και την άλλη Αζαρ, αλλά αυτό το παλικαρακι ΠΑΝΤΑ δίνει το 100% και έχει πάρα πολλά γκολ σε σημαντικά ματς. Σήμερα έκανε και ματσαρα σε δύσκολο ευρωπαϊκό εκτός έδρας. Δεν πρέπει να φύγει με τίποτα.
Ναι έχει κουσούρια, ναι την μια είναι Κουτσιανικουλης και την άλλη Αζαρ, αλλά αυτό το παλικαρακι ΠΑΝΤΑ δίνει το 100% και έχει πάρα πολλά γκολ σε σημαντικά ματς. Σήμερα έκανε και ματσαρα σε δύσκολο ευρωπαϊκό εκτός έδρας. Δεν πρέπει να φύγει με τίποτα.
- navigator11
Προσωπικά, αν ήμουν Φλωρεντίνα και έτρωγα γκολ σαν του Γκάρι, θα έριχνα χοντρό κραξίδι. Δε βρήκε ο άλλος μια ευκαιρία να τον γκρέμιζε ήδη με το που πήρε την μπάλα; Πλάκα έσπασε μέχρι να το σφυρίξει ...
Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ρε π@@στη μου!!!!
Έδωσες ό,τι χρωστούσες γιατί σ' έδωσε η ...ΤΑΝΑ ό,τι σε χρωστούσε!!!!
Έδωσες ό,τι χρωστούσες γιατί σ' έδωσε η ...ΤΑΝΑ ό,τι σε χρωστούσε!!!!
- ace79grpaok
- desperando
- Επικοινωνία:
καταρχάς χαίρομαι γιατί μπουκωνει κάτι δήθεν αντικειμενικούς τύπου Σπυρόπουλου που τον έβγαλαν χειρότερο από τα εξτρέμ της Ξάνθης και του Παναιτωλικού
Κατά δεύτερον γιατί το να βλέπεις παίκτη σου να κάνει γιο γιο ιταλική άμυνα είναι μεγάλη κ@υλα
και από δω και πέρα θέλω οταν ομάδες θέλουν να πάρουν παίκτες από τον ΠΑΟΚ να τον χρυσοπληρωνουν.Αυτά τα Τρια και τέσσερα μύρια για παίξτε επιπέδου Μακ, Βιεϊρίνια και μελλοντικά Γκάρι,τσιμι κ.α θέλω να τα ξεχασουν
Κατά δεύτερον γιατί το να βλέπεις παίκτη σου να κάνει γιο γιο ιταλική άμυνα είναι μεγάλη κ@υλα
και από δω και πέρα θέλω οταν ομάδες θέλουν να πάρουν παίκτες από τον ΠΑΟΚ να τον χρυσοπληρωνουν.Αυτά τα Τρια και τέσσερα μύρια για παίξτε επιπέδου Μακ, Βιεϊρίνια και μελλοντικά Γκάρι,τσιμι κ.α θέλω να τα ξεχασουν
- Kostomanolis
Με εντατικα μαθηματα στο σουτ θα ειναι τελειος. Παντως ακομα και οταν δεν σκοραρει, επειδη σχεδον σε ολα τα ματς ειναι θετικος απασχολει 2 και 3 παικτες του αντιπαλου και ετσι κανει την ζωη των συμπαικτων του ευκολοτερη.
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Φερτε ενα εξτρεμ δεξια να αποσυμπιεστει ο γκαρι και τοτε θα ανεβουμε πραγματικα επιπεδο
Σημερα νομιζω εξασφαλισες οτι ειναι η τελευταια σου χρονια στον ΠΑΟΚ διοτι θα πουληθεις το καλοκαιρι.Και δικαιως
Σταθερα απτους καλυτερους μας παικτες στην επιθεση σε σχεση με τον Καμπος που ειναι αναλογα με τα κεφια και τον Κλαους που δυστυχως ειναι ανυπαρκτος.
Μπραβο Γκαρυ
Σταθερα απτους καλυτερους μας παικτες στην επιθεση σε σχεση με τον Καμπος που ειναι αναλογα με τα κεφια και τον Κλαους που δυστυχως ειναι ανυπαρκτος.
Μπραβο Γκαρυ
Σε ένιωσαν όλοι χτες, Καλή μεταγραφή θα έχεις!
Επική κούρσα που αν έμπαινε, θα ήταν στο top 10 των ομίλων.
Πρώτο γκολ εκτός έδρας ρε νούμερο;;;
SM-G935F
Επική κούρσα που αν έμπαινε, θα ήταν στο top 10 των ομίλων.
Πρώτο γκολ εκτός έδρας ρε νούμερο;;;
SM-G935F
- ΑποστόληςΑ
Frank Arnesennavigator11 έγραψε:Είτε το καρφωνε είτε όχι, το παιδί αυτό είναι ευτύχημα που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Έχει προοπτικές με πολλή επιμονή να αποτελέσει από τις μεγάλες σταθερές του ΠΑΟΚ.