Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
- LittleJohn
Re: TransferManiac
Με εκεινο το καλο το παλικαρι τον Ροναλντο της Πορτο,που λεγαμε και το χειμωνα,τι γινεται;Παιζει ακομα το σεναριο;
- LittleJohn
Αν φύγει ο Μπιζέρα μήπως παίζει τίποτα για Πάπάζογλου (του Πανσεραϊκού). Αν θυμάμαι καλά κάτι είχε αναφέρει ο Transfer παλαιότερα για δύο Παπαζογλου.
-
μακάρι πολύ καλό και εξελίξιμο σέντερ μπακ.Πάντως θέλουμε κεντρικό αμυντικό οπωσδήποτε
εγώ θα συνεχίσω να επιμένω
Θέλω τον Μίλαν Στεπάνωφ από πόρτο μεριά για σεντερ μπακ
και τον Αντριάνο στα φορ
+Δωράκι τον Μακίνουα και είμαστε πλήρεις
Θέλω τον Μίλαν Στεπάνωφ από πόρτο μεριά για σεντερ μπακ
και τον Αντριάνο στα φορ
+Δωράκι τον Μακίνουα και είμαστε πλήρεις
-
Καλα θα ηταν αδερφε αλλα εχω την εντυπωση οτι το βασικο διδυμο των στοπερ θα ειναι Κοντρερας και Ζοαο Παολο!Στεπανοφ λιγο δυσκολα...ποιος θα μενει εκτος ενδεκαδος?Μην ξεχνας και τον Μαλεζα που εχει κι αλλα περιθωρια βελτιωσης!οσο για τους φορ νομιζω οτι θα αποκτηθει ενας και απο αυτους που ανεφερες προτιμω με 1000 τον Μακινουα!Τραννσφερ υπαρχει περιπτωση να ξανακινηθουμε για τον παικτη?Μηπως ειναι αυτος απο την αιωνια πολη?
-
επιμένω πως χρειαζόμαστε τουλάχιστον έναν ακόμα ετοιμοπόλεμο στόπερ,με 3 δε βγαίνει η χρονιά που θα έχει και ευρώπη του χρόνου
εχεις 4 με τον μπιζερα. αν φυγει θα παρουμε σιγουρα και αλλον.
τρανσφερ κανε καμια εισηγηση για ανακογλου γιατι αν παιξει του χρονου β΄εθνικη με τον πανσερραικο ο περουκας θα θελει ενα καρο λεφτα. με κουτσια και ανακογλου εχεις κλεισει μεσοεπιθετικα για τα επομενα 10 χρονια.
αντε γιατι δεν σε βλεπω δραστηριο τωρα τελευταια
τρανσφερ κανε καμια εισηγηση για ανακογλου γιατι αν παιξει του χρονου β΄εθνικη με τον πανσερραικο ο περουκας θα θελει ενα καρο λεφτα. με κουτσια και ανακογλου εχεις κλεισει μεσοεπιθετικα για τα επομενα 10 χρονια.
αντε γιατι δεν σε βλεπω δραστηριο τωρα τελευταια

-
Ετοιμπολεμο ναι φιλε μου,πρωτοκλασσατο λιγο δυσκολα!Μακαρι δηλαδη αλλα λιγο δυσκολα!παντως αν φυγει ο Μπιζερα σιγουρα θα αντικατασταθει οπως ειπε και ο φιλος κος!savic79 έγραψε:επιμένω πως χρειαζόμαστε τουλάχιστον έναν ακόμα ετοιμοπόλεμο στόπερ,με 3 δε βγαίνει η χρονιά που θα έχει και ευρώπη του χρόνου
Ένας ψηλός αμυντικός θα αποκτηθεί. Για να πούμε ότι είμαστε πλήρεις θέλουμε 4 αμυντικούς + 1εξελιξιμο για back-up
Ψηφίζω για ψηλο: Μαϊστόροβιτς
Θα ήθελα Κυρικάκο,ή έναν αυτής της κλάσης, αλλά δύσκολο. Μακάρι πάντως γιατί φάνηκαν τα αμυντικά προβλήματα που είχαμε στον αέρα, καθώς και το γεγονός ότι δεν σκοράραμε και πολύ στον αέρα.
Ψηφίζω για ψηλο: Μαϊστόροβιτς
Θα ήθελα Κυρικάκο,ή έναν αυτής της κλάσης, αλλά δύσκολο. Μακάρι πάντως γιατί φάνηκαν τα αμυντικά προβλήματα που είχαμε στον αέρα, καθώς και το γεγονός ότι δεν σκοράραμε και πολύ στον αέρα.
-
σε διαδικασία ονοματολογίας προσωπικά δεν μπαίνω 1ον γιατί οι αρμόδιοι προφανώς ξέρουν καλύτερα από μένα τι παίζει στην αγορά και 2ον ποιός ήξερε τον μαιστόροβιτς τον τσιρίλο ή τον μαρκαντώνη πριν έρθουν.Έναν ακόμα στο στυλ του μαρκαντώνη θέλω + όπως είπαν και άλλοι έναν εξελίξιμο για back up(εδώ θα ήθελα παπάζογλου του πανσερραικού να πω την αλήθεια)
- DonConstantino
Αφου χαθηκε ο Τρανσφερ για λιγο λογω εγκυμοσυνης (βλεπε παραπανω) ας βαλω εγω ενα κουιζακι...
Ποιον παικτη της Πορτο θα μπορουσαμε να παρουμε αμεσα αν πει το "ναι" ο Σαντος??? Δε μιλαω για Στεπανοφ, Ζοαο Παουλο ή Αντριανο...
Ποιον παικτη της Πορτο θα μπορουσαμε να παρουμε αμεσα αν πει το "ναι" ο Σαντος??? Δε μιλαω για Στεπανοφ, Ζοαο Παουλο ή Αντριανο...
ΠΛάτων μήπως τον Mariano
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... rofil.html
Άμα έρθει αυτός θα βγάλουμε πολλά γούστα
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... rofil.html
Άμα έρθει αυτός θα βγάλουμε πολλά γούστα
πιο πιθανο βλεπω τον bruno gama.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html
ειναι και ευκολο για συνθημα.
μαμα τους την μαμα μπρουνο γκαμα
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html