Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
constadine

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από constadine »

Nikos 74 έγραψε:Το τρανσφερμαρκτ τον Κετζιόρα δεν τον έχει ελεύθερο. Τι συμβόλαιο του με την Δυναμό λήγει σε ένα χρόνο. Γνωρίζει κάποιος αν είναι να έρθει σαν ελεύθερος;
Είχα διαβάσει πριν 2-3 μέρες ότι προσπαθεί η Δυναμό να λύσει το συμβόλαιο του ,λόγω υψηλού συμβολαίου.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Γελαω με Μετρο....καθε 30 λεπτα ανεβαζει αρθρα με ολα τα φορ που εχουν ακουστει...
Σου λεει δεν μπορει θα το πετυχουμε... :D
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Σιγά τον Ράφα που θα ήταν και βασικός, μέτρια αλλαγή θα ήταν
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

renegade έγραψε:
τσιριγωτης έγραψε:Τρομερή αναβάθμιση ο κεντζορια.. 6 μήνες που έκατσε φάνηκε η ποιότητα του.
Κάτι ανοιχτοματιδες σαν και του λόγου έγραφαν μετά το εξάμηνο του Ολιβέιρα ότι δεν αξίζει πάνω από 5-6 κατοστάρικα .
Κ;;; άξιζε τελικά;
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Καπου γραψαν κ για Ισλαμ Σλιμανι που έμεινε ελεύθερος από αντερλεχτ ,και 35αρης ώριμος στα θελω του λουτσε κ μοιαζει κ τον Ομάρ στη φάτσα

Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Mutasevic έγραψε:Καπου γραψαν κ για Ισλαμ Σλιμανι που έμεινε ελεύθερος από αντερλεχτ ,και 35αρης ώριμος στα θελω του λουτσε κ μοιαζει κ τον Ομάρ στη φάτσα

Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάπου διάβασα οτι θέλει να υπογράψει στην Άντερλεχτ αν και έχει πρόταση από κάποιες ομάδες (συμπ. του ΠΑΟΚ).
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Montrealiotis έγραψε:Σιγά τον Ράφα που θα ήταν και βασικός, μέτρια αλλαγή θα ήταν
Ρέαρτσουκ, Χατζισαφί και Γκάνεα δεν έχουν οι άλλοι ή κάνω κάποιο λάθος;
Ο Ράφα ΟΚ δεν είναι Λίνο, αλλά αυτοί οι 3 θα ήταν σίγουρα αλλαγή του.
Μην τους ανεβάζουμε κιόλας τους τραγικούς χαμουτζήδες
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Κι εγώ είμαι υπέρ Κετζιόρα, δεν ήταν καλός πέρυσι αλλά φαίνοταν ότι ήταν λόγω φυσικής και πνευματικής κατάστασης, όχι λόγω τεχνικών χαρακτηριστικών.

Ωστόσο θυμάμαι ότι όταν έφυγε έλεγε ότι έμαθε ότι αποχωρεί από το ίντερνετ ενώ του είχαν πει άλλα. Αν θεωρεί ότι αδικήθηκε γιατί να έρθει πίσω?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Demir έγραψε:Θα είναι κάποιος που δεν υποκογιζετε με μέτρια χρόνια και 1 χρόνο συμβόλαιο .. για να ζητάει να μείνει ελεύθερος..
ο dimata ταιριάζει ..
Μανιακε εσύ;;;

Χάχαχαχα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Blackgr4 έγραψε:Δηλαδή χαλιέστε αν ο Κεντζιόρα έρθει ως αντί-Κάργας; Ρε πάμε καλά ή μας έχει βαρέσει η ζέστη στο κεφάλι;
O Kedziora για μένα ήταν παίκτης κάτω του μετρίου, όσο έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Ειδικά στον πρώτο του αγώνα, στην Τρίπολη, ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει. Πολύ σωστά η ομάδα του θέλει να τον ξεφορτωθεί, αλλά δυστυχώς ο προπονητής τον γουστάρει Κάργα.
(Μεταξύ Κάργα και Kedziora προτιμώ ασυζητητί τον Κιλκισιώτη).
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

Πως έλεγε η διαφήμιση; «Απ' τα δυο διαλέξτε και τα δυο»; Ε, το αντίθετο...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Δηλαδή χαλιέστε αν ο Κεντζιόρα έρθει ως αντί-Κάργας; Ρε πάμε καλά ή μας έχει βαρέσει η ζέστη στο κεφάλι;
O Kedziora για μένα ήταν παίκτης κάτω του μετρίου, όσο έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Ειδικά στον πρώτο του αγώνα, στην Τρίπολη, ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει. Πολύ σωστά η ομάδα του θέλει να τον ξεφορτωθεί, αλλά δυστυχώς ο προπονητής τον γουστάρει Κάργα.
Γενικά εσύ Αποστόλη θα προτιμούσες οτιδήποτε ανάποδο από αυτό που προτιμά ο Ραζβαν.
Αν ο Ραζβαν έλεγε ότι μεταξύ Ρένας Παγκράτη και Μόνικα Μπελούτσι προτιμά την Μπελούτσι εσύ θα έβρισκες ψεγάδια στην Μπελούτσι και θα έριχνες Ρένα δαγκωτο
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Υπάρχει παίκτης που να πρότειναν ή έφεραν Μπαμπάς και Υιός Λουτσέσκου και να έπιασε; Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιον.

Εμένα αυτή η κίνηση πιό πολύ κίνηση απελπισίας μου φαίνεται και θα έβαζα και στοίχημα οτι θα είναι βασικός με Μπειτάρ.

(Δεν έχω τίποτα με τον παίκτη, θεωρώ οτι χρειάζεται χρόνο)
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Απ' οτι φαινεται εχει διαφορετικη αποψη απο εσενα Αποστολη.Και χρονια πολλα
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο Μπάμπα είναι λογικά μια καλή μεταγραφή ως ελεύθερος, και γίνεται 29 ετών σε λίγες μέρες (καλή ηλικία). Την 21/22 είχε γεμάτη σεζόν, ενώ έκανε περίπου 1400 λεπτά πέρυσι. Σε εμάς έδειξε καλά τρεξίματα και ωραία ανεβάσματα. Είναι διαφορετικός παίκτης από τον Ράφα Σοάρες και σίγουρα θα υπάρξει ανταγωνισμός για τη θέση + τον ίσως πιο έτοιμο Τσαούση φέτος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”