Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024
Μάλλον πρέπει να έγινε το δεύτερο. Αλλιώς και ο Cylon-4 θα έκανε αναφορά στο κουίζ του για κάποια αλλαγή.
Τι χρονιές και αυτές πάντως. Να φέρνεις τέτοιους παίκτες, να θέλεις να πας καλά στην Ευρώπη και τελικά να σου λένε ότι δεν μπορείς να προκριθείς γιατί έχεις λιγότερους πόντους ή λιγότερα σετ. Το μοιραίο βέβαια ήρθε λίγο μετά.
Αξιοπρεπέστατοι γενικά στην Ελλάδα, αν σκεφτούμε ότι όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ έπασχε από έλλειψη πόρων ελέω ποδοσφαίρου.
Τι χρονιές και αυτές πάντως. Να φέρνεις τέτοιους παίκτες, να θέλεις να πας καλά στην Ευρώπη και τελικά να σου λένε ότι δεν μπορείς να προκριθείς γιατί έχεις λιγότερους πόντους ή λιγότερα σετ. Το μοιραίο βέβαια ήρθε λίγο μετά.
Αξιοπρεπέστατοι γενικά στην Ελλάδα, αν σκεφτούμε ότι όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ έπασχε από έλλειψη πόρων ελέω ποδοσφαίρου.
Καλως ηρθες παικταρα...PaokCuba4 έγραψε:Άντε "γκρινιάρη", Cylon-4!!![]()
Kαμάρωσέ τον!

Maezono Masakiyo έγραψε:Και γω στην αρχη γι'αυτόν έγραψα κουβανε μου αλλα αυτο σημαίνει η οτι ήρθε,έφυγε και ξαναήρθε καθώς ΄ηταν και στο ρόστερ του 2002-2003 με Γκρίμπιτς,Γαβρίλοφ η οτι το 2003-2004 ξεκινήσαμε με 4 ξένους και έφυγε απλά ο πολυδιαφημισμένος Ιάπωνας.
https://www.tanea.gr/2002/11/18/sports/ ... n-iraklis/
Ειμαι σιγουρος οτι δεν ξεκινησαμε με 4 ξενους το 2003-2004
Το 2002-2003 παλι με κοουτς Χριστοπουλο, ειχαμε Grbic, Acosta, Gavrilof και Nuredin.
Την Κυριακη στις 18:30
Αθλος Ορεστιαδας-ΠΑΟΚ
με live streaming ESAP TV

Αθλος Ορεστιαδας-ΠΑΟΚ
με live streaming ESAP TV

Εγώ το ανέφερα γιατί στο σάιτ της CEV είχε και τους 4 τότε. Ψάχνω να βρω και κάνα άρθρο για να δούμε και ξεκάθαρα ποιοι έπαιξαν τότε, αλλά δεν έχω βρει κάτι.Cylon-4 έγραψε:
Ειμαι σιγουρος οτι δεν ξεκινησαμε με 4 ξενους το 2003-2004
-
Πάντως όσον αφορα το Νουρεντιν και στο σάιτ της Volleyxbox και στο wikipedia(όσο αξιόπιστα μπορεί να είναι) γράφει οτι έπαιξε σε εμας και 2002-2003 και 2003-2004 χωρίς να αναφέρει κάποια άλλη ομάδα στις αρχές της σαιζόν 2003-2004.
Εγώ το ανέφερα γιατί στο σάιτ της CEV είχε και τους 4 τότε. Ψάχνω να βρω και κάνα άρθρο για να δούμε και ξεκάθαρα ποιοι έπαιξαν τότε, αλλά δεν έχω βρει κάτι.[/quote]PaokCuba4 έγραψε: Ειμαι σιγουρος οτι δεν ξεκινησαμε με 4 ξενους το 2003-2004
Τι εννοείς το 2003-2004 ; εγώ και η Gabi ήμασταν μικρές[
Αν διαβασει καποιος προσεχτικα την ανακοινωση του ΑΣ, για την αποκτηση του
Γαλλου, θα δει ημερομηνια 27/11.
Ποσα θελουν να μας τρελλανουν?
Γαλλου, θα δει ημερομηνια 27/11.
Ποσα θελουν να μας τρελλανουν?
Την είχαν έτοιμη αλλά δεν είχα τα χαρτιά έτοιμα.
Το πήγαν σε φάση "Πολλοί θα το δουν, λίγοι θα το καταλάβουν."

Το πήγαν σε φάση "Πολλοί θα το δουν, λίγοι θα το καταλάβουν."

ΠΑΟΚ υπήρχε και τότε, αγαπητή μου. Μαθαίνουμε εμείς οι νέοι!zaytseva έγραψε: Τι εννοείς το 2003-2004 ; εγώ και η Gabi ήμασταν μικρές
Yep! We have a new member folks!
Καλωσόρισες zaytseva!
Βάλε προφίλ τον Ιβάν!

Καλωσόρισες zaytseva!
Βάλε προφίλ τον Ιβάν!
- kataramenos5
Ευκαιρια ηταν σημερα να παμε σε κανα βολει αλλα ατυχησαμε.
Παραμενουμε χορηγοι.
Παραμενουμε χορηγοι.
Μιλενκοσκι για το σημερινο παιχνιδι:
Το παιχνίδι είναι χαρακτηριστικό, καθώς θα παίξουμε με αυτή την διάταξη για πρώτη φορά, μετά την έλευση του Άξελ Τρούχτσεβ. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα, η οποία παίζει πολύ καλή στο γήπεδο της, μπροστά στους φιλάθλους της οι οποίοι γνωρίζουν καλά από βόλεϊ. Ελπίζω σ' ένα καλό παιχνίδι, και μ' ένα αποτέλεσμα το οποίο θα μας δώσει βαθμολογική άνοδο, με στόχο να πλησιάσουμε τις ομάδες από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».
Το παιχνίδι είναι χαρακτηριστικό, καθώς θα παίξουμε με αυτή την διάταξη για πρώτη φορά, μετά την έλευση του Άξελ Τρούχτσεβ. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα, η οποία παίζει πολύ καλή στο γήπεδο της, μπροστά στους φιλάθλους της οι οποίοι γνωρίζουν καλά από βόλεϊ. Ελπίζω σ' ένα καλό παιχνίδι, και μ' ένα αποτέλεσμα το οποίο θα μας δώσει βαθμολογική άνοδο, με στόχο να πλησιάσουμε τις ομάδες από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».