Δώσε τότε στο ΛΑΟ ένα πολλ να ψηφίσει ποιοί άλλοι 2-3 παίκτες θέλει να ακολουθήσουν τον Βελγοκύπριο

NAI NAIastronaut έγραψε:Καλά ντε, δεν ήξερα ότι πήζεις με ενδο/εξώθερμες & αδιαβατικές μεταβολές (αν είναι αυτό που φαντάζομαι)
Δώσε τότε στο ΛΑΟ ένα πολλ να ψηφίσει ποιοί άλλοι 2-3 παίκτες θέλει να ακολουθήσουν τον Βελγοκύπριο
astronaut έγραψε:Καλά ντε, δεν ήξερα ότι πήζεις με ενδο/εξώθερμες & αδιαβατικές μεταβολές (αν είναι αυτό που φαντάζομαι)
Λογικά κάποια στιγμή θα τα διδαχθείς κι αυτά.RoMaN έγραψε:astronaut έγραψε:Καλά ντε, δεν ήξερα ότι πήζεις με ενδο/εξώθερμες & αδιαβατικές μεταβολές (αν είναι αυτό που φαντάζομαι)
Μηχανικός σπουδάζω..δεν ξέρω (ακόμη?) τι είναι αυτό..
marley 4 έγραψε:NAI NAIastronaut έγραψε:
μεταγραφες δεν κανουμε που δεν κανουμε να παμε για ψαρεμα τουλαχιστον
Πρεπει να ειμαι πολυ Παππους, γιατι εμεις θερμοδυναμικη μαθαμε στο λυκειοastronaut έγραψε:Λογικά κάποια στιγμή θα τα διδαχθείς κι αυτά.RoMaN έγραψε:astronaut έγραψε:Καλά ντε, δεν ήξερα ότι πήζεις με ενδο/εξώθερμες & αδιαβατικές μεταβολές (αν είναι αυτό που φαντάζομαι)
Μηχανικός σπουδάζω..δεν ξέρω (ακόμη?) τι είναι αυτό..
Είναι θεωρία για την (αντ)αλλαγή ενέργειας (θερμότητας) των αερίων.
Έχει και φουλ διαγράμματα και νόμισα ότι γι'αυτό τσίνισες![]()
** Κάνε το πολλ (αν το επιτρέπουν τα ανώτερα όργανα)
Αν ισχύουν τα δημοσιεύματα, το συμβόλαιό του είναι 700000 και οι Βέλγοι θα του δώσουν για την υπόλοιπη σεζόν 300000. Άρα τουλάχιστον δεν θα του πληρώσουμε τίποτα στο εξής κι έως το τέλος της σεζόν, πράγμα αναμενόμενο. Οι πιο λεπτολόγοι ή συνωμοσιολόγοι άς ψάξουν που πήγε το πενηντάρικο.sic-4 έγραψε:Ρε παιδια... τι σκατα μεγαλο ονομα ειναι ο παικτης που με τα μισα του λεφτα πληρωμενα απο μας βρεθηκε να τον παρει μονο ο ουραγος του Βελγιου???
astronaut έγραψε:...
Είναι θεωρία για την (αντ)αλλαγή ενέργειας (θερμότητας) των αερίων...
Στο λύκειο παίρνεις μια ιδέα, κάτι σαν τα απλά ολοκληρώματα ή τις απλές διαφορικές.sal έγραψε: Πρεπει να ειμαι πολυ Παππους, γιατι εμεις θερμοδυναμικη μαθαμε στο λυκειο
Φάνηκε αδερφέ και μου έδωσε αφορμή για πείραγμα, δεν ήθελα να σε προσβάλω. Sorry αν σε πείραξεastronaut έγραψε:Ρε συ Κιντ, 4 φυσικές και 2 φυσικοχημείες περάσαμε στα νιάτα μας στο Παν/μιο.
Παρόλα αυτά, δε λέω, μπορεί κάτι να μου διαφεύγει μιας και έχω χρόνια να ασχοληθώ μ'αυτά.