91. Dario Krešić
- ΑποστόληςΑ
Re: 91. Dario Krešić
μια 2 εξοδοι ηταν παλι.......αλλα τον προστατεψε η αμυνα και ο μπολονι....με την αντμετωπιση στα στημενα

- Aureliano Buendia
τουλάχιστον απόκρουε τα σουτ άουτ anti να τα δίνει assist στους αντιπαλους επιθετικούς

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Σάβ 06 Αύγ 2011, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

σωστος.η φαση που απκρουει προς τα μπροστα ασταθως...εδιωξε κπς δικος μας ευτυχως.....θυμισε λιγο την ασσιστ στον χαβιτο

ενταξει περιμενω και εγω περισσοτερα απο τον κρεσιτς αλλα μην λεμε και οτι θελουμε οτι ο χαλκιας ειναι καλυτερος...ελεος πια με τον 38χρονο ελεος...ποσο πια ακομα???τρωγαμε γκολ και γυρνουσε χαμογελαστος και κοιτουσε τους αμυντικους  μη κανωντας καμια προσπαθεια να αποκρουσει....ο χαλκιας οχι αλλαγη αλλα ουτε πρεπει να υπαρχει στο ροστερ του ΠΑΟΚ....ευχαριστουμε αλλα φτανει πια.....καλυτερα να προωθηθει ο γιακουμης....
αδερφε σε προειδοποιω τελευταια φορα να μην γραφεις το ΠΑΟΚ με μικρα...σε εχω διορθωσει πολλες φορες μην με αναγκασεις να σε σβηνω τα ποστ μεχρι να το εμπεδωσεις...ευχαριστω πολυ.. :ugeek:
Sera4

αδερφε σε προειδοποιω τελευταια φορα να μην γραφεις το ΠΑΟΚ με μικρα...σε εχω διορθωσει πολλες φορες μην με αναγκασεις να σε σβηνω τα ποστ μεχρι να το εμπεδωσεις...ευχαριστω πολυ.. :ugeek:
Sera4
- navigator11
felipe14 (ελπιζω να μην εισαι 14 χρονων) πρεπει να κανεις πλακα εεεε???θυμασαι πολλους τερματοφυλακες στην ιστορια του ΠΑΟΚ καλυτερους απο τον χαλκια?

ο χαλκιας ειναι ο σταθεροτερος τερματοφυλακας της τελευταιας 10ετιας, πολυ πετυχημενος, βασικο εργαλειο της ανακαμψης του ΠΑΟΚ την τελευταια τετραετια

δυστυχως ο κρεσιτς φαινεται να χει χασει την αυτοπεποιθηση του...πολυ ασταθεστατος και το χειροτερο ειναι οτι δεν εμπνει σιγουρια στους αμυντικους