Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
καλημερα υπαρχει μια διαφημιση ενος site στην κεντρικη που αναφερεται στην υπαρξη εξτρεμιστικης οργανωσης (χρυση αυγη ) που προκαλει με την αντιδραση τις στην ελευθερια της θρησκευτικης εκφρασης οπως ισχυριζεται .Τ το συγκεκριμενο site το οποιο προφανως εχει εδρα καπου στα σκοπια στην βουλγαρια και δεν ξερω και εγω που και προκαλει και το δικο μου αισθημα , θα παρακαλουσα πολυ να επανεξετασετε την υπαρξη της συγκεκριμενης διαφημισης προπαγανδα ανθελληνικη αλλου
don pablo έγραψε:καλημερα υπαρχει μια διαφημιση ενος site στην κεντρικη που αναφερεται στην υπαρξη εξτρεμιστικης οργανωσης (χρυση αυγη ) που προκαλει με την αντιδραση τις στην ελευθερια της θρησκευτικης εκφρασης οπως ισχυριζεται .Τ το συγκεκριμενο site το οποιο προφανως εχει εδρα καπου στα σκοπια στην βουλγαρια και δεν ξερω και εγω που και προκαλει και το δικο μου αισθημα , θα παρακαλουσα πολυ να επανεξετασετε την υπαρξη της συγκεκριμενης διαφημισης προπαγανδα ανθελληνικη αλλου
Είπα και γω να δω λίγο, σαν παρατηρητής (γιατί λογαριασμό δεν έχω και ούτε πρόκειται να ανοίξω), το fb της σελίδας...
Είπαμε ότι ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει... δημοκρατία έχουμε!
"Κατεβάστε το άρθρο γιατί θα μας λένε κομπλεξικούς και τους δίνετε αξία", γράφει κάποιος φίλος για την "Κοκκινοπου τανίτσα"!!!
Παίζουμε με τον κωλόγαυρο την Κυριακή, αλλά δεν πρέπει να τους τη λέμε γιατί θα μας λένε κομπλεξικούς. Μήπως να γράφαμε για την προστασία της καρέτα-καρέτα εν καιρώ κρίσης στην Ελλάδα ? Έτσι κανένας δεν πρόκειται να μας έλεγε κομπλεξικούς, πάντως!
Τους σούρνω τα εξ΄αμάξης και αναφέρομαι σε δύο χαρακτηριστικές στιγμές της ιστορίας μας, απέναντι στον πστγαυρο και με όλα αυτά που γράφω... τους δίνω αξία!!! Όχι ότι τους γράφω στα @ρχδ μου, δλδ, και τους ξεφτιλίζω, αλλά τους δίνω αξία!!! ΕΛΕΟΣ!!!
ΥΓ. Μην τυχόν και ξαναμπώ εκεί μέσα γιατί μ' έφαγα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dinos_Liverpool την Πέμ 22 Νοέμ 2012, 01:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Απαγορεύονται:
...
...
8.19 Προσβολή των μελών, των φιλάθλων, των θείων, της ομάδας μας, των παικτών της ή των μελών του forum με την χρήση ειρωνικών, υβριστικών ή μειωτικών χαρακτηρισμών. Η παράβαση από μέλος του κανόνα αυτού θα οδηγεί ακόμα και στην οριστική αποβολή του από το forum."