Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από eorptol »

desperando έγραψε:
eorptol έγραψε: Εγώ θέλω ο ρόλος του βεζυρτζη να μην δημιουργεί θέματα στην λειτουργία της ομαδας δεν απαξιωνω τα πάντα και όταν δω κάτι καλό πάντα το επικροτω,μακάρι ο Νικόλας να προσφέρει και να του δώσουμε συγχαρητήρια πραγματικά θα το ηθελα πολύ ..... Επειδή λες συνέχεια ακόμη και ο εορπτολ, να πω ότι εδώ και καιρό είσαι μες στην γκρίνια μην με χρησιμοποιείς σαν άλλοθι για σένα, ούτε όλα είναι μαύρα ούτε άσπρα σαν οπαδοί όμως πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα ειδικά όταν είναι στριμωγμενη αγωνιστικά ιδίως... Καλή χρονιά και θετική ενέργεια despe

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εεε δεν βλεπεις ο ΠΑΟΚ παει απο το καλο στο καλυτερο και γω ο αναποδος γκρινιαζω.
μακαρι να παει μπροστα ο ΠΑΟΚ και ας γκρινιαζω εγω.εξαλλου σημασια δεν εχει αν ειναι γκρινιαρεις ο ντεσπε ή οχι,σημασια εχει η ομαδα.
οσο το οτι αναφερθηκα σε εσενα δυο φορες ειναι γιατι εσυ εισαι εδω μεσα ο Νο1 υπερασπιστης των παντων εντος της ομαδας,αλλα ακομα και εσυ με την περιπτωση του νικολα εσπασες και τις αμφιβολιες σου,αμφιβολιες ή δυσταγμους που ποτε εως τωρα δεν εξεφρασες για κανεναν αλλο λογο

μη το παιρνεις στραβα
Εγώ υπερασπιζομαι τον ΠΑΟΚ έτσι αισθάνομαι όταν αισθάνομαι ότι καλό μπορεί να πάει να χαλάσει το λέω άλλα αν κάνω λάθος πρώτος θα το παραδεχτώ δεν γκρινιάζω όμως επαναλαμβανόμενα και μονοτονα ούτε το παίζω ειδημονας άμπαλος είμαι όπως όλοι μας

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ilovegame27 έγραψε:Αδέρφια όταν λέτε για ένα παίχτη θα επισυνάπτεται και το άρθρο η αλλιώς να λέτε ότι είναι δική σας επιθυμία!
Για να μην μπερδευόμαστε!
Ο Νάτχο ήταν μέτριος και απατεώνας παίχτης και την επόμενη χρονιά έπαιζε cl και ΄έβγαζε μάτια με την C.SKKA Moscow και τον Νομπόα τον βγάλαμε τεμπέλη και χοντρό?
Και τον Στέφενς τον απαξιωσαμε και με τον αρνεσεν αυτό πάμε να κάνουμε

Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Τι έγινε με νομποα?ρε παιδιά όχι ευσεβής ποθοι στο νημα ,εδω ανεβάζουμε οτι ακούμε και βάζουμε λινκ
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Ένα παιχταρά που θα ήθελα στην ομάδα είναι ο Ricardo Montolivo 30 ετών χαφ που λήγει το συμβόλαιο του το 2016!
Επίσης καλές περιπτώσεις είναι ο TONNY VILHENA της Feyenoord Rotterdam, ο CRISTIÁN ZAPATA της MILAN (29 ετών κεντρικός αμυντικός), ο NICOLAS N'KOULOU της Olympique Marseille (25 ετών - κεντρικός αμυντικός), ο KEVIN-PRINCE BOATENG (αυτός θα ήθελα για δεκάρι) και μάλλον δεν έχει συμβόλαιο με την Σαλκε, ο ANDRÉ CARRILLO της Sporting CP (εξτρεμ περουβιανός 25 ετών) που τον θέλει ο Σιλβα στον Ολυμπιακό, ο #1 GERÓNIMO RULLI της Real Sociedad (μεγάλο ταλέντο κάτω από γκολποστ - 23 ετών από Αργεντινή),ο MATI FERNÁNDEZ της ACF Fiorentina δεκαράκι μεγάλο, ο #22 ADEM LJAJIC της Inter Milan!
Όλων τα συμβόλαια λήγουν 30-06-2016 διαλέξτε και πάρτε
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

αυτά για το φούτμπολ μάνατζερ? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Υπάρχει και το αναλογο τοπικ για θελήματα. Λίγες ελπίδες για τους παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

http://www.calciomercato.com/en/news/fr ... s-s-677171
Free Agent XI: Europe’s best players available for nothing this summer

A new year has just begun and lot of players have only six months left on their contract, which means they can join a new club for free at the end of the current campaign.

Let’s find out who are the best players around Europe available for nothing this summer.

GOALKEEPER
Federico Marchetti (Lazio) – The 32-year-old has been targeted by Liverpool, but Juve could also try to sign him if Neto will leave the club at the end of the season or in January. Hajduk Splt’s Lovre Kalinic should be Marchetti’s replacement at the Stadio Olimpico.

DEFENSE
RB: Gregory van der Wiel (PSG) - Inter and Juventus are interested to sign the player from next season. Roberto Mancini has also set sights on Juve’s Martin Caceres, while Branislav Ivanovic could be an alternative option to van der Wiel for the Old Lady’s defense.

CB: Joel Matip (Shalke 04) and Nicolas N’Koulou (Marseille) – The duo have been linked with Lazio, but Juventus’ Andrea Barzagli could be another option for any club that are interested to strengthen their defensive line. Fiorentina and Milan have been linked with the Azzurri experienced defender.

LB: Caner Erkin (Fenerbache) - Inter were reportedly interested to sign him at the beginning of the season, but Mancini is plenty of options on both flanks and he should sell some of his players ahead of buying new left and right-backs.

MIDFIELD
RW: André Carrillo (Sporting CP) – The Peru International has only played 606 minutes in all competitions so far. Inter (yes, again!) wanted him but his status of non-EU player will probably prevent Carillo from joining the Serie A giants.

CM: Ever Banega (Sevilla FC) – You might know already that Juventus want to sign him in January or in June.

CM: Mati Fernandez (Fiorentina) – The 29-year-old was among Firentina’s mainsaty under Vincenzo Montella last term, but he has only played 684 minutes during Paulo Sousa’s reign at the Artemio Franchi this season. The Chile International could join Milan at the end of his contract with the Tuscans.

LW: Sofiane Feghouli (Valencia) – Gary Neville has offered him a € 2.5 million a year to extend hi stay at the Estadio Mestalla, but the player’s agents want a € 4 million bonus to finalize the deal. Inter could pounce on Feghouli in case he’d be available for nothing at the end of the season.

ATTACK
Zlatan Ibrahimovic and Ezequiel Lavezzi (PSG) – They both have experience of Serie A football, though the Argentinean is more likely to come back to Italy than the Sweden International. Juventus and Inter have already sounded out the Lavezzi’s availability to join them, while Ibra’s agent Mino Raiola has recently revealed that he’d love to see Zlatan playing in a Premier League club next season
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αφηνεις Μπερμπατοφ και τα σκας για Ιμπραιμοβιτς... ξερω ας πουμε καμια μ@λακια να περασει η ωρα
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

eorptol έγραψε:
ilovegame27 έγραψε:Αδέρφια όταν λέτε για ένα παίχτη θα επισυνάπτεται και το άρθρο η αλλιώς να λέτε ότι είναι δική σας επιθυμία!
Για να μην μπερδευόμαστε!
Ο Νάτχο ήταν μέτριος και απατεώνας παίχτης και την επόμενη χρονιά έπαιζε cl και ΄έβγαζε μάτια με την C.SKKA Moscow και τον Νομπόα τον βγάλαμε τεμπέλη και χοντρό?
Και τον Στέφενς τον απαξιωσαμε και με τον αρνεσεν αυτό πάμε να κάνουμε

το θέμα είναι ότι αυτοί όλοι δεν έβγαλαν χρονιά στον ΠΑΟΚ. Κι αν έρθει από πρωτάθλημα της Ρωσίας παίκτης πολύ φοβάμαι ότι κι αυτός για τουρισμό θα έρθει.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:η ουσια ειναι οτι φυσικα και υπηρχε θεμα γκαλιτσιου,ο οποιος εκανε προπονηση στο γηπεδο του ΠΑΟΚ.
τωρα γιατι δεν εγινε η μεταγραφη αυτο το ξερουν μονο οι επιτελεις της ομαδας. μπορει να μην περασε τα εργομετρικα,μπορει να μην τον ενεκρινε ο νικολας,μπορει να μην τον ηθελε ο φρανκ,μπορει να μην εκανε στον τουντορ....μπορει μπορει μπορει πολλα μπορει και δεν θα μαθουμε ποτε τι πραγματικα εγινε οπως και σεπολλα αλλα πολυ πιο σοβαρα θεματα απο αυτο του γκαλιτσιου
αυτό ειναι το μονο σίγουρο. εκτός αν όντως ο Φρανκ είναι τόσο ανοιχτός και ειλικρινής άνθρωπος και πεί τι έγινε στο επόμενο Τουμπα μαγκαζιν...

βέβαια, επειδή όποιος έχει καεί απο το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι, μπορεί και όντως ο mpoujr να έχει δίκαιο! :o :lol: :lol:

κατα τα άλλα, τούτο με το νοβοα απο που προέκυψε πάλι; απίθανο λεω εγω, υπάρχει πλεον ο τσιμιροτ...

τπτ. όσο περνάνε οι μερες και το σκέφτομαι, ουτε σεντερ μπακ θελω. το καλοκαίρι καλύτερα που οι επιλογές είναι πάρα, πάρα πολλές... ενα δεκάρι παιχταροπαιχταρα και τελος.

αντε και κανα μπαλωμα με μινιμουμ κοστος...
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Duke_Rolson φιλαράκι και ο Αρσεν Βενγκέρ από το fm έψαχνε παίχτες για την Άρσεναλ!
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

goran 64 έγραψε:Φίλε μου che4 αφού είσαι πολλά χρόνια εδώ μέσα, ίσως έπρεπε να γνωρίζεις ότι στις πλάκες χρησιμοποιούνται τα :lol: ή τα :P ή τα :D ή τα :) ή έστω τα :opaokara: ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ;) ;) ;) ;) ... Κι αν είσαι και πάνω από 40, τόσο πιο καλά θα έπρεπε να γνωρίζεις να μην ξεπερνάς κάποια όρια, έστω και για "πλάκα"...Και το πότε και πως γράφεις έχω και γω ματάκια να το διαβάζω και μυαλό-κρίση για να το κρίνω (για τον εαυτό μου πάντα)...

Πριν μόλις κάποιες ώρες έκατσα με τεράστια υπομονή κι έγραψα ολόκληρο "σεντόνι" για να απαντήσω στο "κράξιμο" σου εις βάρος μου που συνοδευόταν και με βρισιά, αποδεικνύοντας σου ότι αυτά που υποστηρίζεις "κραυγαλέα", είναι όχι μόνο εκτός λογικής αλλά και προϊόν "παραπλάνησης" σου από τους κ@λοάρδ κι εσύ μου απάντησες ότι έχεις υπομονή αλλά θέλεις να έχεις το δικαίωμα της κριτικής κι ότι είναι άκυρα τα τελευταία απ όσα γράφω, διαφωνείς μήπως;

Μέτρα λοιπόν πόσα posts έκανες μετά από εκείνη την ώρα σε 3-4 topics, ξαναδιάβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τι έγραψες και ΙΣΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ρε φίλε che4...

Δεν σχολιάζω τίποτε άλλο, καλό σου βράδυ...

Υ.Γ. Χώρια την ασύλληπτη, συνεχόμενη και εντελώς ακατανόητη αβάντα σου για τον "Νικόλα τον winner" που "δεν άντεχε την 2η θέση" και την απάντηση που ακόμα μου χρωστάς για το γιατί τότε 9 φορές στις 10 ήμασταν δεύτεροι στο μπάσκετ επί "Νικόλα" και είχαμε πένθος...Ήθελες ο Πτολεμαίος να ρωτήσει "κάναν παλιό" να μάθει τι γινόταν τότε, αλλά όταν τα έγραψα επακριβώς εσύ "κρύφτηκες" ρε φίλε...Με "ειρωνεύτηκες" και για "συνομοσιολογίες" σε επόμενο post σου κι έκανα και "τον Κινέζο", Ο.Κ.; Δεν πιστεύω να χρειάζονται παραπάνω για να καταλάβεις θεωρώ... ;)

λοιπον φιλε γκοραν επειδη μαρεσουν σχεδον παντα αυτα που γραφεις θελω να σου πω οτι ειμαι μια μερα εκτος και απανταω τωρα οχι επειδη κρυβομαι η κατι τετοιο....λοιπον για να τελειωνουμε ουτε ηθελα να ειρωνευτω ουτε να βρισω πραγματικα και αμα σου φανηκε οτι σε αδικει η κατασταση εκ μερους μου ζητω συγγνωμη....ελπιζω να τελειωνει εδω αυτο και επειδη ειμαστε αδερφια ολοι καποια στιγμη σιγουρα θα τυχει να γνωριστουμε αν βεβαια το θες και εσυ και τα αναλυουμε ολα και θα δεις οτι ξεκιναμε απο κοινη αφετηρια καταληγουμε στο ιδιο τερμα ολοι απλα στη διαδρομη χανομαστε λιγο μεταξυ μας

πραγματικα δεν εχω προσβαλει ποτε κανεναν εδω μεσα ππεραν της καφενειακης πλακας οποτε θεωρω οτι και εσυ θα το λειξεις εδω....δεν υπαρχει λογος για κοντρες απο μερους μου με κανεναν επι προσωπικου εδω μεσα

στα καθαρα αθλητικα ειναι φυσιολογικο να εχουμε 100 και 1000 διαφορετικες αποψεις εδω μεσα και οτι και αν εγραψα ειναι η αποψη μου και οχι ειρωνια

γιατι :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: αφου
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Demir έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/oussama- ... 235540#ath
https://www.youtube.com/watch?v=abhncJKwsfw
Παικτουρα 21 ετών!!!! Θυμίζει Λουκάς !!

εννοειται οτι δεν ειδα καν το βιντεο μονο και μονο απ το σχολιο κοβεται απο τον φιλο μου το νβ :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

desperando έγραψε:ο τουριστας ποιος ηταν για να καταλαβω?
αυτος που ενω ηταν καποιους μηνες απροπονητος πριν ερθει στον ΠΑΟΚ αλλα ακομα και ετσι ηταν ο μονος που μοχθουσε και προσπαθουσε να παρει στις πλατες του μια κατεστραμενη ομαδα?

πεστα ρε ντεσπε ξερεις ποσοι τον ελεγαν τουριστα περσι και εσκαγα ... αλλα δε βοηθυουσαν και τα αποτελεσματα και τι να πεις... αλλα αστο δεν το βλεπω να ερχεται ξανα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το αρχικό συμβόλαιο με το οποίο είχε συμφωνήσει, ήταν για ενάμιση χρόνο, με αποδοχές 500.000 Ευρώ και με δικαίωμα του ΠΑΟΚ να του ανανεώσει για δύο ακόμη χρόνια.
μετροσπορτ για γκαλιτσιο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”