Εγώ υπερασπιζομαι τον ΠΑΟΚ έτσι αισθάνομαι όταν αισθάνομαι ότι καλό μπορεί να πάει να χαλάσει το λέω άλλα αν κάνω λάθος πρώτος θα το παραδεχτώ δεν γκρινιάζω όμως επαναλαμβανόμενα και μονοτονα ούτε το παίζω ειδημονας άμπαλος είμαι όπως όλοι μαςdesperando έγραψε:εεε δεν βλεπεις ο ΠΑΟΚ παει απο το καλο στο καλυτερο και γω ο αναποδος γκρινιαζω.eorptol έγραψε: Εγώ θέλω ο ρόλος του βεζυρτζη να μην δημιουργεί θέματα στην λειτουργία της ομαδας δεν απαξιωνω τα πάντα και όταν δω κάτι καλό πάντα το επικροτω,μακάρι ο Νικόλας να προσφέρει και να του δώσουμε συγχαρητήρια πραγματικά θα το ηθελα πολύ ..... Επειδή λες συνέχεια ακόμη και ο εορπτολ, να πω ότι εδώ και καιρό είσαι μες στην γκρίνια μην με χρησιμοποιείς σαν άλλοθι για σένα, ούτε όλα είναι μαύρα ούτε άσπρα σαν οπαδοί όμως πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα ειδικά όταν είναι στριμωγμενη αγωνιστικά ιδίως... Καλή χρονιά και θετική ενέργεια despe
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μακαρι να παει μπροστα ο ΠΑΟΚ και ας γκρινιαζω εγω.εξαλλου σημασια δεν εχει αν ειναι γκρινιαρεις ο ντεσπε ή οχι,σημασια εχει η ομαδα.
οσο το οτι αναφερθηκα σε εσενα δυο φορες ειναι γιατι εσυ εισαι εδω μεσα ο Νο1 υπερασπιστης των παντων εντος της ομαδας,αλλα ακομα και εσυ με την περιπτωση του νικολα εσπασες και τις αμφιβολιες σου,αμφιβολιες ή δυσταγμους που ποτε εως τωρα δεν εξεφρασες για κανεναν αλλο λογο
μη το παιρνεις στραβα
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk