Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από nothu »

aquila έγραψε:Αν και ξεκινησε αργα και εχει καποιες δικαιολογιες νομιζω δεν του βγαινουν αρκετες αγορες που εκανε, κυριως ολσεν και σαμπο αν και τελικα και οι γκαρυ και ζαιρο αρχιζουν να μου τα χαλανε λιγο. Το μεγαλυτερο του φαουλ μεχρι στιγμης νομιζω ειναι η αμυνα μας που δεν εκανε καμια προσθηκη και μας αφησε με τους παλιους. Εχουμε και τις ατυχιες με τους τραυματισμους κ ηρθε κ εδεσε το γλυκο. Θεωρω σωστη την επιλογη προπονητη παντως και νομιζω μολις δεσει λιγο η ομαδα θα καταφερουμε να μπουμε στην τετραδα των playoff εστω δυσκολα.

Sent from my iPad using Tapatalk
Νταξ με δύο ματς εβγαλες 4 παιχτες άχρηστους. Είναι που φέτος θα κάναμε υπομονή....
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Το μονο που δε μ αρεσε ως τωρα ειναι οτι ενω ο προπονητης του ζηταει ΔΗΜΟΣΙΑ σεντερ φορ, αυτος για λογους που προσωπικα δεν εχω καταλαβει δεν ικανοποιησε την απαιτηση
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Δεν κανω συνολικη αποτιμηση μεχρι στιγμης τι βλεπω λεω και το οτι δε του βγαινουν παικτες συμβαινει κ στις καλυτερες οικογενειες. Προσωπικα θα ηθελα να επαιζε περισσοτερο με λατινους. Τους παικτες δε τους βγαζω αχρηστους αλλα ως τωρα δεν εχουν δειξει και κατι καλο οι δυο πρωτοι τουλαχιστον, μακαρι να με βγαλουν ψευτη

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

στα @@ του για κανα κρασακι με την κορη του και ο ΠΑΟΚτσης λιωνει μπας και παρει κανενα σεντερ φορ

θεωρια,μαγκια και ξερεις ποιος ειμαι γω και που εχω δουλεψει

και πληρωνε μακακα σαββιδη 1,5 μυριο για να παιζεις με 1 σεντερ φορ και να εχεις ως καλυτερους παικτες ολους απο τις ακαδημιες
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Φρανκ , σε στηριζω αλλα :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:στα @@ του για κανα κρασακι με την κορη του και ο ΠΑΟΚτσης λιωνει μπας και παρει κανενα σεντερ φορ

θεωρια,μαγκια και ξερεις ποιος ειμαι γω και που εχω δουλεψει

και πληρωνε μακακα σαββιδη 1,5 μυριο για να παιζεις με 1 σεντερ φορ και να εχεις ως καλυτερους παικτες ολους απο τις ακαδημιες
++++

αυτό ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δε νομιζω οτι εδειξε στοιχεια μαγκιας-θεωριας και τα υπολοιπα που γραφετε...

Το οτι δεν αποκτηθηκαν καποιοι παιχτες σιγουρα ειναι κακο για εναν τδ σαν αυτον αλλα δε νομιζω οτι δε δουλευει.Μη φτανουμε τοσο ευκολα στα ακρα.Εχει γινει πολυ δουλεια επι μερες του.
Σωστο το κομματι που αφορα το μεταγραφικο πλανο αλλα δε νομιζω οτι αρκειται μονο σε αυτον τον τομεα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω νομιζω οτι απετυχε.

να φυγει και να παρει και τον ολσεν μαζι του.
Άβαταρ μέλους
korfas

Δημοσίευση από korfas »

Τουρίστας και ο Άρνεσεν. Ήρθε για ντόλτσε βίτα και για μίζες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος korfas την Δευ 31 Αύγ 2015, 18:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εσυ βαλε κανενα προσωπακι για να καταλαβουμε τι ακριβως θες να πεις...
Άβαταρ μέλους
korfas

Δημοσίευση από korfas »

Τρολάρω φυσικά!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

@K_geo

καλα κοροιδευε εσυ,αλλα το μονο που τον σωζει και δεν εχουμε πανηγυρια ειναι το δυνατο του μπρντ νειμ
ας ηταν κανενας αλλος -δεν λεω ο βρυζας- ο παντελος πχ και σου λεω εγω τι θα γινοταν σημερα
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ρε παιδια (φιλικα τελειως) δεν κραζουμε κανεναν Αρνεσεν, ουτε θελουμε να τον φαμε, να τον διωξουμε και λοιπα.

Απλα με βαση την λογικη, αυτα που εγιναν στο θεμα σεντερ φορ (διωχνω τους παντες και δεν φερνω κανεναν) ειναι λαθος.

Πως να το κανουμε δηλαδη;

Μπορει ο Ζαϊρο να ειναι ο υπεργαμιας και να μην το ξερουμε. Αλλα οταν ο ιδιος ο προπονητης σου λεει οτι δεν εχω φορ, μαλλον δεν ειμαστε παραλογοι ουτε υπερβολικοι.
Άβαταρ μέλους
korfas

Δημοσίευση από korfas »

Δεν αντιλαμβάνομαι το λόγο του να γίνει χαμός επειδή ΕΜΕΙΣ κρίνουμε ότι η ομάδα δεν είναι πλήρης.Ή εν πάση περιπτώσει μπορεί οι πρώτες επιλογές του Άρνεσεν να μην τελεσφόρησαν και επέλεξε να μην πάρει οποιονδήποτε παίκτη.Πέρυσι πήρανε τελευταία βδομάδα τον Παπαδόπουλο.Θα ήμασταν ικανοποιημένοι με μια αντίστοιχη επιλογή;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:@K_geo

καλα κοροιδευε εσυ,αλλα το μονο που τον σωζει και δεν εχουμε πανηγυρια ειναι το δυνατο του μπρντ νειμ
ας ηταν κανενας αλλος -δεν λεω ο βρυζας- ο παντελος πχ και σου λεω εγω τι θα γινοταν σημερα
ποιος ειπε οτι κοροιδευω
απετυχε, να φυγει. απλα πραγματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”