Νταξ με δύο ματς εβγαλες 4 παιχτες άχρηστους. Είναι που φέτος θα κάναμε υπομονή....aquila έγραψε:Αν και ξεκινησε αργα και εχει καποιες δικαιολογιες νομιζω δεν του βγαινουν αρκετες αγορες που εκανε, κυριως ολσεν και σαμπο αν και τελικα και οι γκαρυ και ζαιρο αρχιζουν να μου τα χαλανε λιγο. Το μεγαλυτερο του φαουλ μεχρι στιγμης νομιζω ειναι η αμυνα μας που δεν εκανε καμια προσθηκη και μας αφησε με τους παλιους. Εχουμε και τις ατυχιες με τους τραυματισμους κ ηρθε κ εδεσε το γλυκο. Θεωρω σωστη την επιλογη προπονητη παντως και νομιζω μολις δεσει λιγο η ομαδα θα καταφερουμε να μπουμε στην τετραδα των playoff εστω δυσκολα.
Sent from my iPad using Tapatalk
Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Το μονο που δε μ αρεσε ως τωρα ειναι οτι ενω ο προπονητης του ζηταει ΔΗΜΟΣΙΑ σεντερ φορ, αυτος για λογους που προσωπικα δεν εχω καταλαβει δεν ικανοποιησε την απαιτηση
Δεν κανω συνολικη αποτιμηση μεχρι στιγμης τι βλεπω λεω και το οτι δε του βγαινουν παικτες συμβαινει κ στις καλυτερες οικογενειες. Προσωπικα θα ηθελα να επαιζε περισσοτερο με λατινους. Τους παικτες δε τους βγαζω αχρηστους αλλα ως τωρα δεν εχουν δειξει και κατι καλο οι δυο πρωτοι τουλαχιστον, μακαρι να με βγαλουν ψευτη
- desperando
- Επικοινωνία:
στα @@ του για κανα κρασακι με την κορη του και ο ΠΑΟΚτσης λιωνει μπας και παρει κανενα σεντερ φορ
θεωρια,μαγκια και ξερεις ποιος ειμαι γω και που εχω δουλεψει
και πληρωνε μακακα σαββιδη 1,5 μυριο για να παιζεις με 1 σεντερ φορ και να εχεις ως καλυτερους παικτες ολους απο τις ακαδημιες
και πληρωνε μακακα σαββιδη 1,5 μυριο για να παιζεις με 1 σεντερ φορ και να εχεις ως καλυτερους παικτες ολους απο τις ακαδημιες
- john4serres
++++desperando έγραψε:στα @@ του για κανα κρασακι με την κορη του και ο ΠΑΟΚτσης λιωνει μπας και παρει κανενα σεντερ φορ
αυτό ακριβώς.
- sourmenetes
- Moderator
Δε νομιζω οτι εδειξε στοιχεια μαγκιας-θεωριας και τα υπολοιπα που γραφετε...
Το οτι δεν αποκτηθηκαν καποιοι παιχτες σιγουρα ειναι κακο για εναν τδ σαν αυτον αλλα δε νομιζω οτι δε δουλευει.Μη φτανουμε τοσο ευκολα στα ακρα.Εχει γινει πολυ δουλεια επι μερες του.
Σωστο το κομματι που αφορα το μεταγραφικο πλανο αλλα δε νομιζω οτι αρκειται μονο σε αυτον τον τομεα.
Το οτι δεν αποκτηθηκαν καποιοι παιχτες σιγουρα ειναι κακο για εναν τδ σαν αυτον αλλα δε νομιζω οτι δε δουλευει.Μη φτανουμε τοσο ευκολα στα ακρα.Εχει γινει πολυ δουλεια επι μερες του.
Σωστο το κομματι που αφορα το μεταγραφικο πλανο αλλα δε νομιζω οτι αρκειται μονο σε αυτον τον τομεα.
Τουρίστας και ο Άρνεσεν. Ήρθε για ντόλτσε βίτα και για μίζες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος korfas την Δευ 31 Αύγ 2015, 18:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
- desperando
- Επικοινωνία:
@K_geo
καλα κοροιδευε εσυ,αλλα το μονο που τον σωζει και δεν εχουμε πανηγυρια ειναι το δυνατο του μπρντ νειμ
ας ηταν κανενας αλλος -δεν λεω ο βρυζας- ο παντελος πχ και σου λεω εγω τι θα γινοταν σημερα
καλα κοροιδευε εσυ,αλλα το μονο που τον σωζει και δεν εχουμε πανηγυρια ειναι το δυνατο του μπρντ νειμ
ας ηταν κανενας αλλος -δεν λεω ο βρυζας- ο παντελος πχ και σου λεω εγω τι θα γινοταν σημερα
-
Ρε παιδια (φιλικα τελειως) δεν κραζουμε κανεναν Αρνεσεν, ουτε θελουμε να τον φαμε, να τον διωξουμε και λοιπα.
Απλα με βαση την λογικη, αυτα που εγιναν στο θεμα σεντερ φορ (διωχνω τους παντες και δεν φερνω κανεναν) ειναι λαθος.
Πως να το κανουμε δηλαδη;
Μπορει ο Ζαϊρο να ειναι ο υπεργαμιας και να μην το ξερουμε. Αλλα οταν ο ιδιος ο προπονητης σου λεει οτι δεν εχω φορ, μαλλον δεν ειμαστε παραλογοι ουτε υπερβολικοι.
Απλα με βαση την λογικη, αυτα που εγιναν στο θεμα σεντερ φορ (διωχνω τους παντες και δεν φερνω κανεναν) ειναι λαθος.
Πως να το κανουμε δηλαδη;
Μπορει ο Ζαϊρο να ειναι ο υπεργαμιας και να μην το ξερουμε. Αλλα οταν ο ιδιος ο προπονητης σου λεει οτι δεν εχω φορ, μαλλον δεν ειμαστε παραλογοι ουτε υπερβολικοι.
Δεν αντιλαμβάνομαι το λόγο του να γίνει χαμός επειδή ΕΜΕΙΣ κρίνουμε ότι η ομάδα δεν είναι πλήρης.Ή εν πάση περιπτώσει μπορεί οι πρώτες επιλογές του Άρνεσεν να μην τελεσφόρησαν και επέλεξε να μην πάρει οποιονδήποτε παίκτη.Πέρυσι πήρανε τελευταία βδομάδα τον Παπαδόπουλο.Θα ήμασταν ικανοποιημένοι με μια αντίστοιχη επιλογή;
ποιος ειπε οτι κοροιδευωdesperando έγραψε:@K_geo
απετυχε, να φυγει. απλα πραγματα.