8. Bruno Cirillo
Re: 8. Bruno Cirillo
Πήγα,βρήκα τον Τσιρίλο(που κάπνιζε) και τον Χάβο,όμως δεν μας άφησαν(ήμουνα με ένα φίλο μου) να μπούνε μέσα γιατί ήθελαν να ηρεμήσουν οι παίκτες.. 

Και το χειρότερο ήταν ότι δίπλα του ήταν άνθρωπος της ΠΑΕ που τον επέβλεπε..Lord_GayrosSlayer έγραψε:Γ@μώ το τσιγάρο σου Μπρούνο..

Εισητήρια δεν δώσανε και δεν πρόκειται να πάω γιατί πρώτον δεν είμαι και πολύ συγκρατημένος όσον αφορά τις αντιδράσεις μου(ειδικά άμα αρχίσουν τα βούλγαροι και λοιπά) και δεύτερον διότι πολύ ξέρουν το ότι είμαι ΠΑΟΚ που σε συνδυασμό με την ρουφιανιά που διακατέχει πολλούς από αυτούς θα οδηγήσουν σε σίγουρα παρατράγουδα.. 

- navigator11
- navigator11
Για τον Μεντρανο ειναι ο ανθρωπος..
Κλασσικος καραγκιοζακος..
Εριχνε κλωτσιες στο παιδι που εβαλε το γκολ απο ......χαρα.!!!!!
Οσο δε αυτο με το τσιγαρο ειναι γνωστο ,αν ομως ηταν ανθρωπος απο το προπονητικο τιμ η την ΠΑΕ και τον εβλεπε χωρις να πει κουβεντα ,ειμαστε για ΚΛΩΤΣΙΕΣ
Κλασσικος καραγκιοζακος..
Εριχνε κλωτσιες στο παιδι που εβαλε το γκολ απο ......χαρα.!!!!!

Οσο δε αυτο με το τσιγαρο ειναι γνωστο ,αν ομως ηταν ανθρωπος απο το προπονητικο τιμ η την ΠΑΕ και τον εβλεπε χωρις να πει κουβεντα ,ειμαστε για ΚΛΩΤΣΙΕΣ
Μια ελαφριά κλωτσά στον πισινό είχε δώσει ο Βερόν στον Μπακαγιόκο αν θυμάμαι καλά στο Πανιώνιος ΠΑΟΚ 1-2 του 08-09. Αυτό το γ@μησε.
ρε συ μπρουνο!!
μπαμπας εγινες γμτ!!
σοβαρεψου!!
παλι πρωτος να κατεβεις απο το λεωφορειο ε; σαρεσουν τα τυρια;χαχαχαχα
αληθευει οτι το παιδι σου θα το στειλεις 2 χρονια σε σχολη στην ουρουγουαη; αλλα 2 χρονια πεκινο, και τελος για μαστερ στη σχολη καλιτζακηςνιντζα-κλωτσιδαςσαμουραι;
μπαμπας εγινες γμτ!!
σοβαρεψου!!
παλι πρωτος να κατεβεις απο το λεωφορειο ε; σαρεσουν τα τυρια;χαχαχαχα
αληθευει οτι το παιδι σου θα το στειλεις 2 χρονια σε σχολη στην ουρουγουαη; αλλα 2 χρονια πεκινο, και τελος για μαστερ στη σχολη καλιτζακηςνιντζα-κλωτσιδαςσαμουραι;