Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009

Δημοσίευση από Hideguti »

Fantomas έγραψε:Κάποιοι μιλάνε ακόμα για 4 4 2 και λένε μάλιστα ότι άμα παίζαμε στο παιχνίδι με την Herenveen “4-4-2” με δυο εξτρεμ, έναν οργανωτή και τον Φιλομένο δίπλα στον Μουσλίμοβιτς θα ήταν πιο δόκιμο. Εγώ λέω ότι είναι υποθετικό και στο ποδόσφαιρο υποθέσεις δεν χωράνε γιατί άμα χάναμε με 4 4 2 καθαρό θα βγαίναν κάποιοι άλλοι ή οι ίδιοι και θα λέγαν γιατί δεν παίξαμε 4 3 3 ή 4 4 2 με ρόμβο κτλ. Κάποιοι επιμέναν για 4-4-2 καθαρό στα play off της Super League και είδαμε τα αποτελέσματα. Είδαμε τα αποτελέσματα του 4 3 3 με την Βαλερένκα.

Οι καποιοι που μιλανε ποιοι ειναι? Λοιπον, επειδη εγω εγραψα για το 4-4-2 οπως το περιγραφεις θα σε παρακαλεσω να διαβαζεις πιο προσεκτικα. Εγραψα οτι θα ηταν πιο δοκιμο σαν συστημα αν μας πιεζε ο χρονος. Για το συστημα που θα επρεπε να παιζουμε στην μεγαλυτερη χρονικη διαρκεια εγραψα για 4-4-1-1 και αυτο γιατι ετσι εχουμε μαθει να παιζουμε ολη την περυσινη σαιζον και ετσι παιξαμε με Βαλερενγκα και Χερενφεν στην Τουμπα. (Παρεμπιπτοντως και με Βαλερενγκα στην Τουμπα 4-4-1-1 παιξαμε, με Γκαρσια-Φωτακη κεντρικα χαφ, Κονσε-Σορλεν πλαγια και Ιβιτς μπροστα τους)

Ρομβο, με Γκαρσια αριστερο χαφ και λοιπες αλχημειες ποτε δοκιμασαμε? Παιξαμε με ενα συστημα που δεν εχουμε μαθει/εκπαιδευτει να παιζουμε και μαλιστα σε εναν κρισιμοτατο αγωνα. Οντως τα παντα ειναι υποθεσεις στο ποδοσφαιρο, αλλα μαλλον καλυτερα ειναι να κανεις υποθεσεις με βαση αυτα που γνωριζεις και εχεις δουλεψει παρα με αλλα που σου ειναι αγνωστα.

Σε οτι αφορα την ταχυτητα και την μπουκα που αναφερεις συμφωνω. Η ταχυτητα και η μπουκα ομως κοστιζουν, οπως ειναι γνωστο. Πηρανε τον Κουτσια (ακριβα) και τον Βιερινια (φτηνα για τους γνωστους λογους). Για τον Λεοναρντο δεν περισσευαν προφανως.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

khaledfreepaok έγραψε:
ContrerasPablo έγραψε:μα εμεις οχι καταχρηση,μια σε ολη την χρονια δεν κανουμε

ψεμα.εγω θυμαμαι τον κοντρερας που αδειασε μια φορα τον εντινιο αν δεν κανω λαθος. :)

:) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Φίλε Hideguti από ότι άκουσα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ είχε δοκιμάσει τα πάντα... απλά του ήρθε τελευταία στιγμή να βάλει τον ρόμβο με δύο σουτέρ πίσω από τους επιθετικούς για να μαζεύουν τις μπαλιές και να σουτάρουνε...μήπως και έτσι καταφέρει και σκοράρει ...διότι όλες οι άλλες δοκιμασμένες λύσεις δείχναν την γύμνια στο επιτελικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ και ήξερε ότι ο Σόλιντ το είχε πάρει χαμπάρι και θα ήταν πιο έτοιμος και θα τον περίμενε...

Το θέμα είναι ότι η σκέψη σου Hideguti είναι σίγουρα λογική αλλά άμα δεν έβγαινε τίποτα από κάτι δόκιμο όπως λες... θα βγαίνανε πάλι και θα κράζανε πολλοί γιατί δεν ρίσκαρε να κάνει κάτι άλλο ή ακόμη και γιατί δεν έπαιξε με ρόμβο κτλ...Για αυτό λέω ότι είναι υποθετικά...
Και πάλι με τον ρόμβο η σκέψη του Σάντος με τους σουτέρ... είδαμε ότι του βγήκε κατά ένα μικρό ποσοστό με την φάση του σουτ του Φωτάκη πάνω στο τερματοφύλακα και τον Ιβιτς να αστοχεί λίγο έξω από το δοκάρι... Για αυτό λέω ότι είναι λίγο υποθετικά αυτά...
Δηλαδή δοκάρι και μέσα ΘΕΟΣ...Δοκάρι και έξω ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ...

Δεν ξέρω... εγώ ξέρω ότι και η κυρά Χρυσούλα που έχει το ψιλικατζίδικο ήξερε που είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ από τα play off της Super League και ήξερε ότι δεν είναι ο Σάντος...

Τι κάνανε ?

Ανανεώσαν τον Κονσεισάο!

Δώσανε 300 χιλιάρικα για Σορλέν (πάρά πολύ καλός στην δουλειά του αλλά δεν λύνει το αγωνιστικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ)

Δώσανε 2 εκατομμύρια για Κουτσιανικούλη (πολύ καλός ταλέντο με λίγα παιχνίδια στα πόδια του αλλά όχι και 2 εκατομμύρια (1,5 μετρητά + 2 παίχτες + φιλικό)... και 800 χιλιάρικα ο Λεονάρντο...)..στον ΠΑΟΚ της εξυγίανσης και του πρωταθλητισμού...

Δώσανε 150 χιλιάρικα για Βιερίνια (πολύ καλός-ταλέντο αλλά δεν είναι ούτε Οκκας ούτε Σαλπιγγίδης ούτε σκορερ, ούτε μπορείς να πεις ότι δημιουργεί ακόμα...ταλέντο). Και για 150 χιλιάρικα τον καθυστέρησαν να πάει στην προετοιμασία....Γιατί θέλανε να τους τον κάνει η Πόρτο δώρο...

Διώξανε Μπακαγιόκο ελεύθερο...

Πήρανε ελεύθερο το Φωτάκη από την Λάρισα ...

Πήρανε 500 αμυντικά χαφ και δεν μου πήραν δεξί φουλ μπακ με αποτέλεσμα να βγάλω το καλύτερο σέντερ μπακ μου από την θέση του και να τον κάνω δεξί μπακ και να έχω πρόβλημα τώρα και στα στημένα....αμπουμπακαρι....πάει και Βερόν ....

ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Και αφού αποκλειστήκανε... θέλουν τώρα να κάνουν μεταγραφές...Και τι άκουσα θέλουν να διώξουν τον Κονσεισάο....?

Όχι τώρα κάντε εξυγίανση δεν θέλω μεταγραφές.....

Και κατά τα άλλα το αγωνιστικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι μόνο στον προπονητή...

Εντάξει η ομάδα είχε ένα επιβαρημένο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με πολλούς τραυματισμούς και φάνηκε ανέτοιμη την ώρα που έπρεπε να είναι έτοιμη... εκεί μπορεί να φτάνε όμως και άλλοι εκτός από τον προπονητή...Γυμναστές κτλ.. τέλος πάντων....

Κάναν λάθη ..δεν πειράζει...τους στηρίζουμε....αλλά όχι να πληρώνει το μάρμαρο μόνο ο προπονητής...
Byzantinos

Δημοσίευση από Byzantinos »

Σάντος: "Ψηλά το κεφάλι"

Επέστρεψε το μεσημέρι της Παρασκευής από την Ολλανδία η αποστολή του ΠΑΟΚ. Ο Φερνάντο Σάντος επιχείρησε αναστύλωση ηθικού της ομάδας και του κόσμου δηλώνοντας...

"Μας έλειψε το γκολ. Ήμαστε πολύ στεναχωρημένοι πουν δεν προκριθήκαμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και στα δυο παιχνίδια με την Χέρενφεν, αλλά δεν πετύχαμε το γκολ που θα μας έδινε την πρόκριση. Η δυστοκία κοστίζει πολύ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν υστερήσαμε απέναντι στον αντίπαλο και στα δυο ματς. Ο αντίπαλος απλά ήταν πιο τυχερός".

Για την επιθετική δυστοκία τόνισε ότι "είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να λύσουμε στις προπονήσεις και είμαι σίγουρος ότι θα το βελτιώσουμε".

Τέλος κατέληξε αισιόδοξα λέγοντας: "Ψηλά το κεφάλι. Συνεχίζουμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα".

Πηγή : http://www.contra.gr

-------------------------------------------------------------------

Ουτε μια συγνώμη...Ουτε ενα ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ...ουτε ενα ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ .....

Συνεχίστε να στηρίζετε Σάντος λοιπον....Εγω προσωπικά οπως και κάποιοι ακόμα δεν θέλουμε να τον στηρίζουμε άλλο ακομα κι αν μας φέρει και Κύπελλο φέτος (Και το εννοώ αυτό ) ! Δικαιωμα μας δεν ειναι σε τελικη ανάλυση να μην τον συμπαθούμε ; Τον συμπαθούσα πέρυσι και τον ηθελα με ολη μου την καρδιά ενω πολλοί τον έβριζαν ΚΑΙ περυσι... Φέτος άλλαξα γνώμη γιατι ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ...

Ουτε ενοχλω κανέναν ουτε απαιτώ τιποτα...Κουμάντο κανει ο Ζαγοράκης και δεν αμφισβητώ την διοίκηση μας....

Απο εκει και υστερα λεμε τις απόψεις μας....

Χαλαρώστε ορισμένοι Φανατικοι του Σάντος λοιπον....

Και φυσικά αφου δεν σας ζητησε ουτε μια συγνώμη και δεν είστε στο ελάχιστο "θιγμένοι" απο την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΥΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ που ουτε σε αλάνες δεν επιτρέπεται τότε τι να πω...Ειλικρινα δικαιωμα σας....

Σε τελικη αναλυση ουδεις αναντικατάστατος ετσι δεν ειναι ; κανω λάθος μηπως ; Απο ποτε πρέπει να θεωρούμε κάποιον ως Ιερή Αγελάδα της ομάδας ;

Ουτε προπονητης της κερκίδας το παιζω ουτε τιποτα....!

Απλα σιχάθηκα επι εποχής Σάντος να παίζω σημαντικά παιχνίδια και στο χορτάρι να μην παιζει κανένας ποδόσφαιρο και να γίνομαι ρεζίλι...Γελάνε οι ολλανδοι με την Πάρτυ μας και αυτό με πονάει...Και γελάνε γιατι η ομάδα τους ητανε ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ....

ΟΦΕΙΛΑΝΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ....

Εαν παιζανε καλύτερα ενω εμεις διναμε οτι καλυτερο μπορουσαμε τοτε ναι...Δεν θα ελεγα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ....

ΑΛΛΑ ΚΡΙΝΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....και ποδοσφαιρο ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ !

Υ.Γ

Για οσους παραπονιούνται οτι ο κόσμος στις κερκύδες "πέφτει" και οτι γινόμαστε οπως ολες οι άλλες ομάδες να θυμίσω το εξής...Πλέον ο κόσμος του Παοκ ειναι ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ...Οποτε βλέπει το παιχνίδι ενα πολύ μεγάλο μέρος των οπαδών ως Επενδυτές κατα ενα μεγάλο ποσοστό και οχι τοσο ως αγνοί φίλαθλοι - οπαδοί....Για σκεφτείτε το λιγάκι και θα καταλάβετε τι εννοω.....Αν και εμένα προσωπικά ο κόσμος ακομα μια χαρά μου φαίνεται....

Να ειστε καλά...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ - ΑΙΤΕ ΑΙΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Byzantinos την Σάβ 29 Αύγ 2009, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
An4k1n

Δημοσίευση από An4k1n »

Και ξαναρωταω εγω....
Ωραια, θεωρεις οτι αυτο που πρεπει να κανει η ομαδα τωρα, επειδη αποκλειστηκαμε, να αλλαξει τον προπονητη στην αρχη της αγωνιστικης περιοδου...

Και ποιον θα ηθελες εσυ αδερφε?
Byzantinos

Αδερφε σε τέτοιο δίλημμα δεν μπαίνω....

Αυτά τα αναλαμβάνει η διοίκηση και οτι αποφασίζει αυτό δέχομαι....

Θέλει να κρατήσει Σάντος... Το δέχομαι και το καταπίνω...Δεν διαφωνώ ουτε θα πάψω να αγαπώ την ομάδα η να μην την στηρίζω...(Μεχρι τέλος αυτής της χρονιάς τουλάχιστον)

Αλλα αφου το ρωτάς έτσι... Δεν εχω κάποιον υπόψην μου για να σου πω... Αν ειχα θα το ελεγα....Αλλά γιαυτο υπάρχει οργανωμένη ομάδα για φέρουν κάποιον....

Δεν θα πω καλυτερο η χειρότερο....

Απλά κάποιον που να προσπαθεί να κανει την ομάδα να παιζει ποδόσφαιρο...

Αλλα αυτα ειναι χαζομάρες να τα λέμε (λεω)....

Εχουμε διοίκηση...Εκείνοι ξέρουν καλύτερα σε τελική ανάλυση...Εγώ λεω απλα την γνώμη μου και τιποτα περισσότερο !
Άβαταρ μέλους
An4k1n

Δημοσίευση από An4k1n »

Απλως αδερφε πιστευω οτι το να διωχνεις ετσι τον προπονητη ,που ουσιαστικα σε ανεστησε, στην αρχη της χρονιας ειναι μεγαλο λαθος... Αμα τον διωξουμε η χρονια ειναι χαμενη απο τον σεπτεμβρη..

Αν συνεχισει η ομαδα να μην τραβαει, συμφωνοι, να κοιταξουμε και το θεμα προπονητη. Αλλα δεν μπορει ο προπονητης που περσυ σε εβγαλε δευτερο μετα απο ποσα χρονια, φετος να φευγει τον σεπτεμβρη ως αχρηστος...

Ηρεμια και ολα θα πανε καλα πιστευω.

ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΑ.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Φίλε Βυζαντινέ στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ μπορείς να λες ότι θέλεις φυσικά.
Την άποψη σου λες δεν σ αρέσει δεν σ αρέσει κανένας δεν θα σου πάρει το κεφάλι.
Και μένα δεν μ αρέσει ο Βερόν που αρέσει σε άλλους τι να κάνουμε δηλαδή θα πρέπει να συμφωνούμε σε όλα γίνετε αυτό?
Οχι βέβαια.
Αλλά αυτό όμως τι σου λέει?

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης δεν έκρυψε ότι αυτό που τον ενοχλεί ιδιαίτερα ειδικά από τα περσινά πλέι-οφ και μετά είναι μία μόνιμη «γκρίνια» που υπάρχει από μερίδα του κόσμου. «Άλλο η καλοπροαίρετη και επικοδομητική κριτική, και άλλο η γκρίνια και η μόνιμη μουρμούρα. Δηλαδή εμείς δε θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ; Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο υπάρχει τόση γκρίνια και τόση αμφισβήτηση για κάποιες επιλογές, οι οποίες κατακρίνονται πριν κριθούν! Είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο αυτό που γίνεται… Όπως έχουμε ένα στραβό αποτέλεσμα φταίει ο Σάντος σύμφωνα με κάποιους. Δηλαδή εγώ κάνω λάθος σε μία επιλογή, η οποία αποδεδειγμένα έχει ανεβάσει επίπεδο τον ΠΑΟΚ. Ξέρουν όλοι οι άλλοι τι είναι καλό και σωστό για τον ΠΑΟΚ και όχι ο Σάντος; Είναι δυνατόν; Εγώ είμαι σίγουρος ότι η ομάδα σε ένα μήνα θα πετάει! Έχουμε καλύτερο υλικό από πέρυσι, αλλά ως τώρα μοιάζει κάτι να λείπει. Όχι από άποψη υλικού, αλλά κάτι λείπει. Αυτό ψάχνουμε όλοι στην ομάδα να βρούμε και θα το βρούμε…»
«Έχουμε κάνει βήματα προόδου τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά δεν γίναμε ξαφνικά υπερομάδα. Έχουμε δημιουργήσει ένα καλό σύνολο, το καλύτερο ίσως των τελευταίων χρόνων αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κερδίζουμε παντού και πάντα. Σίγουρα θα παίζουμε πάντα για τη νίκη, αλλά δε σημαίνει ότι δε θα έρθουν και στραβά αποτελέσματα. Πρέπει να έχουμε χαμηλά τη μπάλα και να μην πετάμε στα σύννεφα»
Byzantinos

gash04

Συμφωνώ γραμμή προς γραμμή με οσα λέει ο Πρόεδρος... Αλιμονο έτσι ειναι τα πράγματα...

Όμως αποκλειστήκαμε ετσι δεν ειναι ; Οπότε εκφράζω την γνώμη μου - κριτική μου ως ενας ταπεινός μικρο χρηματοδότης του νεου μας οικοδομήματος....

Δεν διαφωνώ σε κάτι απο όσα ειπε....

Προσωπικά απλως πιστεύω πως εαν μεινει ο Σάντος θα φτάσουμε 3-4 (με μια μικρη πιθανότητα και 2εροι οπως περυσι και παλι θα πεσουμε ελεω play off ) και θα πονέσει η καρδια μας πάλι στα Ντέρμπυ οπου δυστυχως φοβάμαι για μεγάλες ηττες απο Βάζελο και Γάβρο φέτος εντος και εκτος...

Τώρα απο εκει και ύστερα παλι θα ζησουμε στιγμες απειρου καλλους στους προκριματικους γυρους....

Αυτο ειναι ΑΠΛΑ οτι βλέπω....

Δεν ξερω παιδια ισως να εχετε και δίκιο...

Μακάρι εγω να εχω το άδικο
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μα δεν διαφωνεί κανένας μαζί σου.
Το όλο ζήτημα απο τα ντέρμπι ξεκινάει.
Εκεί παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο.
Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα και κανένας για νίκες στα ντέρμπι.

Τέλος για να είμαστε ξανά στο θέμα.

«Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε τώρα», έλεγε ο Ζαγοράκης το βράδυ της Πέμπτης. «Μας πλήγωσε όλους αυτός ο αποκλεισμός, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά με χαμηλούς τόνους, θα μείνουμε προσγειωμένοι στο έδαφος πιστεύοντας στις δυνατότητες της ομάδας και θα παλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να οδηγήσουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά».

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες για τον αποκλεισμό από τη Χέρενφεν. «Όλοι όσοι είμαστε στον ΠΑΟΚ έχουμε μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό. Αλλά η ζωή συνεχίζεται, είμαστε ακόμη στο τέλος Αυγούστου. Δεν έχει ξεκινήσει καν για μας το πρωτάθλημα. Χάθηκε ένας στόχος, να μπούμε στους ομίλους της Γιουρόπα Λιγκ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα αφήσουμε τη χρονιά να πάει χαμένη. Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά…»
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Δεν τελειώνει η πορεία μιας ομάδας με έναν αποκλεισμό όσο και αν πονάει. Ο ΠΑΟΚ είναι σε ανοδικό κανάλι και θα προχωρήσει. Εδώ θα είμαστε και να με θυμηθείτε. Αν σε ένα μήνα η ομάδα ρολάρει τότε όλοι αυτοί που κράζουν τον Σάντος θα λένε πόσο γάτα είναι που πέρσι φώναζε για τα play off.

Στηρίζουμε την ομάδα, έχει ακόμα αρκετούς στόχους για φέτος. 27 Αυγούστου είναι νωρίς για κράξιμο. Έχουμε πονέσει τόσο πολύ παλιότερα σαν οπαδοί, που αυτό που είδαν τα ματάκια μας το Abe lenstra είναι ένα τίποτε. Η διοίκηση πιστεύω ότι πήρε το μήνυμα και θα κάνει διορθωτικές κινήσεις...

"Χιλιόμετρα κάναμε πάλι, για την μαστούρα μας την πιο μεγάλη, ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά, έτσι μάθαμε από παιδιά, δικέφαλε μόνο για σένα, νιώθω την ζωή μου στα χαμένα, ΠΑΟΚ ολέ ολέ ολέ ολέο όπου και να παίζεις θα στο λέω, ΠΑΟΚ ολέ ολέ ολέ ολέο, για σένα θα τα σπάω και θα καίω".
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

gash04 έγραψε:Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες για τον αποκλεισμό από τη Χέρενφεν. «Όλοι όσοι είμαστε στον ΠΑΟΚ έχουμε μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό. Αλλά η ζωή συνεχίζεται, είμαστε ακόμη στο τέλος Αυγούστου. Δεν έχει ξεκινήσει καν για μας το πρωτάθλημα. Χάθηκε ένας στόχος, να μπούμε στους ομίλους της Γιουρόπα Λιγκ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα αφήσουμε τη χρονιά να πάει χαμένη. Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά…»

Θεοδωρε εχεις πολλα κιλα @@.Αυτη η δηλωση και μονο εμενα με υπερκαλυπτει.Ετσι κανουν οι αντρες που φοραν παντελονια.Ανοιξε την ΑΜΚ!!!!

Οσο για τον προπονητη μας , η πολυ περηφανεια κανει κακο μιστερ!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

0-0 το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας και αποκλεισμός.

Πρώτος στόχος αποτυχία ενώ το χτύπημα για την ομάδα μας ήταν ισχυρό.
Σαν να δέχεται αεροπλάνο Στέλθ μπαταριά απο τον παππού Μάξιμο ενώ κυνηγάει μπεκάτσες σε κάποιο βουνό, ένα πράγμα...

Ακούστηκαν πολλά και γράφτηκαν άλλα τόσα για το ντέρμπι της 3ετίας όπως είχα χαρακτηρίσει.

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το ιπτάμενο πουλί και για το πως θα διαχειριστεί το χτύπημα..

Ο πιλότος θα εκτιναχθεί με το κάθισμα και θα αφήσει το σκάφος ακυβέρνητο ή θα προσπαθήσει να το πιλοτάρει και να μην συντριβεί?

Η ζημιά μεγάλη περίπου 4-6 τόνους καύσιμο σε Ευρώ απο την μπαταριά του παππού Μάξ....

Αίσθηση έχει προκαλέσει και ΣΟΚ σε όλη την ΠΑΟΚτσίδικη οικογένεια και σε όλο τον κόσμο η πρώτη ήττα ενός μεγάλου πολέμου.
Χαρακτηριστικές δηλώσεις παρακάτω του κυρίου Σαρκοζί που παρακολούθησε τον αγώνα απο το Fratelli.

http://www.youtube.com/watch?v=Fw7gcP25 ... re=related
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”