Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από gvpaok89 »

:D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

stathis73 έγραψε:Στο συνεργειο.............
-Μαστορα...ποσο θα μας βγει
να φτιαξουμε τα φρενα;;;;
-Περίπου 300 με 350 ευρω....
-Δεν γαμιεται ρε μαστορα δυνάμωσε
την κόρνα!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Στάθη είσαι και ο πρώτος!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Dinos_Liverpool έγραψε:Εκπαιδεύει ο μπαμπάς καρχαρίας το παιδί του, πώς θα τρώει ανθρώπους.

- Πλησιάζουμε, κάνουμε 10 γύρους γύρω από το «μεζέ» και φλάάάάπ... ορμάμε. Κομπρενέ;
- Ναι, είναι πολύ εύκολο, μπαμπά!

Βγαίνουν, λοιπόν, την πρώτη τσάρκα για ανθρώπους, εκεί κάπου στην Αυστραλία, κοντά το σπίτι του Realcon, και πράγματι εντοπίζουν το πρώτο τους θύμα, μετά την ταχύρυθμη εκπαίδευση που έλαβε χώρα. Ο μικρός ορμάει κατ’ ευθείαν και καταπίνει τον αμέριμνο κολυμβητή.

- Βρε, συ; Τι σου είπα; 10 γύρους πρώτα!
- Α, κατάλαβα...

Την επόμενη μέρα, λίγο πιο μακριά το σπίτι του Realcon, κολυμπάει, επίσης ανέμελος, ένας άλλος «μεζές». Ο μικρός χωρίς δεύτερη σκέψη ορμάει και πάλι κατ’ ευθείαν και καταπίνει το θύμα του.

- Ρε, συ; Δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω; 10 γύρους πρώτα, γμ το κέρατό μου το βερνικωμένο, γμ!
- Αχ, συγγνώμη, ρε μπαμπά. Είναι τόσο νόστιμοι... δεν μπόρεσα να αντισταθώ!

Δυο-τρεις μέρες αργότερα, αρκετά μακριά από το σπίτι του Realcon, κολυμπάει αμέριμνος ο Γαυρινάκης. Περί τα 200 κιλά, υπολογίζεται η δύναμη με την οποία η βαρύτητα της γης έλκει το υπερμέγεθες και αποκρουστικό κορμί του Βαγγέλα. Ο μικρός ξερογλείφεται, δοξάζει την τύχη του που με τη μία θα μπορέσει να φάει τρεις μαζί στη συσκευασία του ενός και, ξεχνώντας τα πάντα, ορμάει και καταβροχθίζει, φυσικά, μονομιάς το θύμα του...Τα ανέκδοτά μου περιέχουν μηνύματα ευχάριστα για την ανθρωπότητα, όπως βλέπετε... με χάπυ εντ!!!

- Καλά, είσαι μεγάλος μ@λ@κ@ς εσύ! Ακόμα και αυτό το «βουβάλι» με τα σκατά το έφαγες, βρε ηλίθιε;

:opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΥΓ. Roman, απαιτώ τα σέβη σου! Έχω ξεφύγει σε ποιότητα... κουταβάκια του τόπικ! Eat my dust, ρεεεε!!! Συγγνώμη... πίσω από τον Ευστάθιο, βεβαίως, και, φυσικά, έτη φωτός μπροστά από τον Χουφταλίξ!
Θρήνος!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Στέλιο ωραίο αυτό με τους στίχους της Ευδοκίας. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αποστολη βλεπω οτι εκει που καποτε ελεγες και καμια.......ανεκδοτο....που και που για να περασει η ωρα
τωρα ολο σχόλια εισαι

σαν εκεινους τους παπουδες στον εξωστη στο μαπετ σοου......

https://chuijbregts.files.wordpress.com ... uppets.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Χαχαχαχαχαχ!!!!!! Τί μούτρα και αυτοί οι δύο!!!! :lol:
Πάντως ο αριστερός με θυμίζει τον Φλωράκη και ο δεξιός τον Μητσοτάκη.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ναί σωστά ο δεξιός συνεχίζει ακάθεκτος!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αφού δεν έχω κανένα σοβαρό ανέκδοτο να γράψω, κάνω σχόλια. Θα παραδεχθείς όμως ότι τα σχόλια μου είναι άκρως χιουμοριστικά και πνευματώδη.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Dinos_Liverpool έγραψε:ΥΓ. Roman, απαιτώ τα σέβη σου! Έχω ξεφύγει σε ποιότητα... κουταβάκια του τόπικ! Eat my dust, ρεεεε!!!
pgetsos έγραψε:Meh, παίζει να το έχει βάλει στο παρελθόν και ο Αποστόλης
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Άσε, ρε καπετάνιε...

Όλοι εναντίον μου, ε;

:redcard: :yellowcard: :redcard: :yellowcard:
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Ένα παιδί της πόλης, πονηρός αλλά άφραγκος πάει στο χωριό για καμμιά δουλειά! Βρίσκει μια φάρμα και ρωτάει το αφεντικό αν υπάρχει τίποτα για να κάνει. Εκείνος του απαντάει πως θα τον ταίζει, θα τον κοιμίζει και για πληρωμή ο τύπος θα δουλεύει στα χωράφια! Του είπε όμως πως έχει και δύο κόρες που άμα τις αγγίξει είναι νεκρός! Ο τύπος δέχτηκε τη συμφωνία και πήγε να κοιμηθεί στην αποθήκη. Ξημερώματα το αφεντικό τον ξυπνάει για τη δουλειά, αλλά βλέποντας τα παπούτσια του του λέει πως είναι ακατάλληλα για τα χωράφια και πως πρέπει να πάει στο δωμάτιο των κοριτσιών να πάρει κατάλληλες μπότες! Καθώς αυτές κοιμούνται μισόγυμνες, ο τύπος δεν μπορεί να συγκρατηθεί και ξεκινάει με την πρώτη! Επειδή δεν είδε καμμία αντίσταση πιάνει και τη δεύτερη :lol: -Μη, του φωνάζει αυτή, ο μπαμπάς θα σε σκοτώσει. - Δεν υπάρχει θέμα, της λέει, αυτός με έστειλε! Άκου...Πάει στο παράθυρο και φωνάζει: - Τις "φοράω" και τις δύο? Και το αφεντικό απαντάει: Ε, ναι, και τις δύο ρε βλάκα!
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

Αρης
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Dinos_Liverpool έγραψε:Άσε, ρε καπετάνιε...

Όλοι εναντίον μου, ε;

:redcard: :yellowcard: :redcard: :yellowcard:
Όχι ρε Ντίνο! Εγώ μαζί σου είμαι! Και, ειλικρινά, σέβομαι το αίμα σου που βράζει σαν ταχυβραστήρας!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Thracian έγραψε:Αρης
:lol: :lol: Το πιο συντομο :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

GEOL έγραψε:Ένα παιδί της πόλης, πονηρός αλλά άφραγκος πάει στο χωριό για καμμιά δουλειά! Βρίσκει μια φάρμα και ρωτάει το αφεντικό αν υπάρχει τίποτα για να κάνει. Εκείνος του απαντάει πως θα τον ταίζει, θα τον κοιμίζει και για πληρωμή ο τύπος θα δουλεύει στα χωράφια! Του είπε όμως πως έχει και δύο κόρες που άμα τις αγγίξει είναι νεκρός! Ο τύπος δέχτηκε τη συμφωνία και πήγε να κοιμηθεί στην αποθήκη. Ξημερώματα το αφεντικό τον ξυπνάει για τη δουλειά, αλλά βλέποντας τα παπούτσια του του λέει πως είναι ακατάλληλα για τα χωράφια και πως πρέπει να πάει στο δωμάτιο των κοριτσιών να πάρει κατάλληλες μπότες! Καθώς αυτές κοιμούνται μισόγυμνες, ο τύπος δεν μπορεί να συγκρατηθεί και ξεκινάει με την πρώτη! Επειδή δεν είδε καμμία αντίσταση πιάνει και τη δεύτερη :lol: -Μη, του φωνάζει αυτή, ο μπαμπάς θα σε σκοτώσει. - Δεν υπάρχει θέμα, της λέει, αυτός με έστειλε! Άκου...Πάει στο παράθυρο και φωνάζει: - Τις "φοράω" και τις δύο? Και το αφεντικό απαντάει: Ε, ναι, και τις δύο ρε βλάκα!
:opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”