Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Ale »

Asimos έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Μήπως καπέλωσε ο ιβαν τον φρανκ με Μπέρμπα και παραιτήθηκε ; Και ειμαστε σε αναμονή εξελίξεων ;
Πολυ φοβαμαι πως θα του πληρωσουμε και ολο το συμβολαιο και θα παει στο γαυρο μετα.
Και μετά θα μας τον στείλει πίσω δανεικό.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ένα στόπερ! !!!!!είναι κρίμα να βλέπεις μπροστά μπερμπατοφ και πίσω τσιχλοτζαβελλα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dimg4 έγραψε:
stephanos έγραψε:
Επειδή το είδα πολλές φορές τελευταία και αν δεν κάνει κάποιος τον κόπο, θα το ξαναβλέπω μέχρι να φύγει:

Ο Ρικάρντο Κόστα υπέγραψε για ενάμιση χρόνο με συνολικές απολαβές 1.200.000€.
Δηλαδή 800.000 το χρόνο.
Να ποιον βρηκαμε να κραζουμε για τα 800 το χρονο χαχαχαχα
Μπαα ,αφου εχω Ολσεν αφου.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

joshua έγραψε:Εγω παντως δεν θα αφηνα στο τσαμπα να παει ο Σαμαρας σε καναν βαζελο γιατι με την προσθηκη Αμπεντ,στην περιπτωση που ο Σαμαρας παει καλα δυναμωνει πολυ μεσοεπιθετικα.
Συμφωνώ Τζος. Βασικά θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ αν μιλάμε για μικρό συμβόλαιο. Έχει κράτημα μπάλας, ύψος και μπορεί να παίξει άψογα ως δεύτερος επιθετικός στο 3-5-2 του Τούντορ, επειδή αυτή είναι η φυσική του θέση. Ο παίκτης δεν είναι καθαρό εξτρέμ, ούτε καθαρό 10άρι, ούτε καθαρό φορ. Είναι περιφερειακός επιθετικός που κάνει λίγο απ'όλα. Δεν τον έχουμε άμεσα ανάγκη, οπότε μπορούμε να τον περιμένουμε να επανέλθει σε φυσική κατάσταση, και δε θα ασκηθεί πίεση μετά τη μεταγραφή Μπερμπάτοφ. Είναι 30 και όχι 36, οπότε μπορεί να επανέλθει. Έχει εμπειρίες από μεγάλα πρωταθλήματα, έχει ποδοσφαιρικό εγωισμό και νομίζω ότι έχει να δώσει ακόμη.

Το θέμα είναι πόσα ζητάει. Εγώ θα έδινα 200,000 + αρκετά μπόνους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα ζητάει το ελάχιστο 800 + bonus.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ας πάει στην ευχή της Παναγιάς τότε...Η αίσθησή μου είναι ότι ζητάει σήμερα 500,000 αλλά είναι πολλά για παίκτη που κόβεται στα εργομετρικά. 200,000 και πολλά του είναι :lol: :lol:. Κόβω και τα μπόνους τώρα γιατί θύμωσα :lol:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Χωρικός έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:Μιας και το είπες... οι βορειοευρωπαίοι στην καταγωγή που ήρθαν από το 2009 και μετά -δεν βάζω φέτος γιατί είναι νωρίς να κρίνουμε- είναι:
09/10 Sorlin (Γαλλία)
11/12 Nimani (Γαλλία)
12/13 Lawrence (Αγγλία)
13/14 Maduro, Hoesen, Martens (Ολλανδία)
δύο στα ..έξι πέτυχες ρε αδερφέ!! Γιατί οι Γάλλοι δεν είναι βορειοευρωπαίοι φυσικά, ο Λόρενς Ιρλανδός, και ο Μάρτενς Βέλγος!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Οι Γάλλοι δεν είναι καθαροι βορειοευρωπαίοι αλλά το στυλ ποδοσφαίρου τους δεν το λες Λατινογενές -πχ. Ισπανικό, Πορτογαλικό- άλλα ούτε και Νοτιοευρωπαικό -Ιταλία- ή Βαλκάνιο... :mrgreen:
Από εκεί και πέρα έβαλα από που μας ήρθαν και σε συνδυασμό με την καταγωγή τους δηλαδή και να είναι και να έχουν "γαλουχηθεί" σε βορειοευρωπαικό στυλ ποδοσφαίρου πχ. Lawrence... Ιρλανδός που έπαιζε μπάλα στην Αγγλία... σα να λέμε ένα και το αυτό. :mrgreen:
Ενώ πχ. δεν έβαλα τον Camara ή τον Vivian αφού ναι μεν έπαιζαν μπάλα στην Γαλλία αλλά ο ένας ήταν Αφρικανός και ο άλλος Βραζιλίανος... άλλη παντελώς νοοτροπία και ας έπαιζαν σε βόρειοδυτική χώρα!
Ο Nimani είναι άλλη περίπτωση... παρότι Αφρικανός γεννήθηκε και ξεκίνησε να παίζει μπάλα νομίζω στην Γαλλία.
Ελπίζω να κατάλαβες την λογική μου.

ΥΣ. Η Γαλλία που λες είναι περίεργη φάση... έναν από την Κορσική τον λες νοτιοευρωπαίο... έναν από την Λίλ όμως τον λες βορειοευρωπαίο κάργα!
Άρα αυτό...
Χωρικός έγραψε:...οι Γάλλοι δεν είναι βορειοευρωπαίοι φυσικά...
είναι άκυρο κατά μια έννοια... ;)
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Δεν έχω ιδέα τι γίνεται στο μυαλό του Φρανκ, αλλα μιας και έχει φανει γερό ΤΣΑΚΑΛΙ ως τώρα,
ίσως έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις σε συγκεκριμένους παίχτες στα λεφτά δλδ που πιστεύει ότι αξίζουν
και αν ως το τέλος συμφωνήσουν καλώς, αλλιώς δεν ειμαστε και άσχημα σίγουρα! :lol:

Μακαρι να μας κάτσει και το σεντερμπάκ, αλλα και να μη κάτσει τώρα, σιγά σιγά να προετοιμαζόμαστε για το Γενάρη.

Ανυπομονώ πάντως για τη συνέντευξη τύπου απο βδομάδα.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

vs40 έγραψε:Αυτό είναι ΑΝ κινηθείς για τοπ ταλέντο...
Αδερφέ μη μπερδεύεσαι...
για να κινηθείς για τοπ ταλέντο δεν θα θες 3-4 για να τον αγοράσεις αλλά 7-8+...
Οπότε το ερώτημα δεν είναι πχ. Vlaar ή ΤΟΠ ταλέντο... αλλά Vlaar ή ταλέντο-ρίσκο. ;)
Για να κινηθείς για Τοπ ταλέντο πρέπει να φτιάξεις "υποδομές" στο scouting και να εδραιωθείς στην περιοχή. Πράγματα που θα σου πάρουν χρόνο.
Πρώτα πρέπει να πάρεις ταλέντα-ρίσκα, να φτιάξεις όνομα και να ισχυροποιηθείς οικονομικά -όχι απλά να έχεις λεφτά άλλα να έχεις την άνεση να δαπανήσεις 7-8 μύρια μόνο για έναν 18χρονο- και μετά να κινηθείς για αυτά κοντράροντας Τοπ ομάδες που έχουν ήδη απλώσει δίχτυα εκεί και έχουν όλα τα παραπάνω που ανέφερα.
Όπως νομίζω σου έχω πει... ναι μεν δεν παίζεις πλέον FM αλλά η λογική σου κινείται με FMικό στυλ. ;)
Δηλαδή σκέφτεσαι όπως θα σκεφτόσουν στο παιχνίδι. Κάτι που στην πραγματικότητα είναι αυτή την στιγμή ανέφικτο.
Κάποιοι παίχτες που έχεις γράψει εδώ μέσα ναι μεν στο παιχνίδι μπορεί και να ερχόντουσαν... στην πραγματικότητα όμως είναι πάρα πολύ δύσκολο να πειστούν και αυτοί και οι ομάδες τους να έρθουν. Ειδικά όταν ακούγονται για αυτούς φήμες από Τοπ ομάδες και Τοπ πρωταθλήματα.

Για να μη παρεξηγηθώ... δεν θεωρώ λάθος αυτό που λες ή τον FMικο τρόπο σκέψης σου όσο αναφορά τα ταλέντα. Απλά αυτή την στιγμή τον θεωρώ ανέφικτο.
Θέλω να πιστεύω όμως ότι στοχεύουμε να φτάσουμε στο σημείο να κινούμαστε πλέον με με τον τρόπο που σκέφτεσαι... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τετ 09 Σεπ 2015, 10:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Το επομενο καλοκαιρι θα ειναι το καλυτερο μεταγραφικο καλοκαιρι της ιστοριας μας. Ειμαι σιγουρος για αυτο.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Συμφωνώ απόλυτα Καπετάνιε...!
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

GiorgosAtha έγραψε:
vs40 έγραψε:Αυτό είναι ΑΝ κινηθείς για τοπ ταλέντο...
Αδερφέ μη μπερδεύεσαι...
για να κινηθείς για τοπ ταλέντο δεν θα θες 3-4 για να τον αγοράσεις αλλά 7-8+...
Οπότε το ερώτημα δεν είναι πχ. Vlaar ή ΤΟΠ ταλέντο... αλλά Vlaar ή ταλέντο-ρίσκο. ;)
Για να κινηθείς για Τοπ ταλέντο πρέπει να φτιάξεις "υποδομές" στο scouting και να εδραιωθείς στην περιοχή. Πράγματα που θα σου πάρουν χρόνο.
Πρώτα πρέπει να πάρεις ταλέντα-ρίσκα, να φτιάξεις όνομα και να ισχυροποιηθείς οικονομικά -όχι απλά να έχεις λεφτά άλλα να έχεις την άνεση να δαπανήσεις 7-8 μύρια μόνο για έναν 18χρονο- και μετά να κινηθείς για αυτά κοντράροντας Τοπ ομάδες που έχουν ήδη απλώσει δίχτυα εκεί και έχουν όλα τα παραπάνω που ανέφερα.
Όπως νομίζω σου έχω πει... ναι μεν δεν παίζεις πλέον FM αλλά η λογική σου κινείται με FMικό στυλ. ;)
Δηλαδή σκέφτεσαι όπως θα σκεφτόσουν στο παιχνίδι. Κάτι που στην πραγματικότητα είναι αυτή την στιγμή ανέφικτο.
Κάποιοι παίχτες που έχεις γράψει εδώ μέσα ναι μεν στο παιχνίδι μπορεί και να ερχόντουσαν... στην πραγματικότητα όμως είναι πάρα πολύ δύσκολο να πειστούν και αυτοί και οι ομάδες τους να έρθουν. Ειδικά όταν ακούγονται για αυτούς φήμες από Τοπ ομάδες και Τοπ πρωταθλήματα.

Για να μη παρεξηγηθώ... δεν θεωρώ λάθος αυτό που λες ή τον FMικο τρόπο σκέψης σου όσο αναφορά τα ταλέντα. Απλά αυτή την στιγμή τον θεωρώ ανέφικτο.
Θέλω να πιστεύω όμως ότι στοχεύουμε να φτάσουμε στο σημείο να κινούμαστε πλέον με με τον τρόπο που σκέφτεσαι... ;)
Βασικά τα ίδια λέμε οπότε... Φέτος πάντως καταφέραμε το ανέφικτο: να φέρουμε Μπερμπάτοφ, με πολύ μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Εγώ δε σου λέω φέρε το Νεϊμάρ, που πήρα στο μάνατζερ 2010, αλλά φέρε αυτούς που μπορείς. Με 4-5 μύρια μπορείς ίσως να φέρεις Μπάλιτς. Αν σου πει όχι η ομάδα ή ο παίκτης, πας για άλλον σε βάθος χρόνου και χωρίς πίεση. Όπως και να έχει όλα θα γίνουν και ο Άρνεσεν κινείται στη λογική της νεανικής ομάδας, οπότε δεν ανησυχώ καθόλου για το μέλλον. Όπως λες, πρώτα θα πρέπει να στρώσουμε το σκάουτινγκ και την οργάνωση - δικτύωση του σωματείου, τις υποδομές (προπονητικό) και μετά να κινηθούμε. Δε διαφωνούμε σε τίποτα. Το σκεπτικό μου είναι να μπει σιγά σιγά η ιδέα ότι μπορούμε το κάτι παραπάνω και να μπει στο μυαλό των οπαδών ότι είναι σημαντικό να έχεις στο ρόστερ σου μία μεγάλη ελπίδα (ένα νέο Κούδα) που θα παίξει με το καλημέρα - όχι να τον περιμένεις.

Αν δεν το οραματιστείς ποτέ δε θα το κάνεις. Αν θέλουμε κάποια στιγμή πρωταθλήματα θα πρέπει να σκεφτούμε να οργανωθούμε όπως τα τοπ Πορτογαλικά κλαμπ. Αν δεν ανέβεις μισό σκαλί πάνω από γαύρο, πρωτάθλημα γιοκ, με τα γνωστά κοράκια. Ουσιαστικά δε λέω ποτέ κάνε κάτι ΤΩΡΑ, αλλά κράτα το στο μυαλό σου. Επίσης, δεν είπα πάρε 10 νεαρούς, αλλά πάρε 1-2 σε βάθος 5ετίας. Βασικά βλέπω ότι συμφωνούμε σε όλα τα παραπάνω, απλά τα ξαναγράφω για έμφαση :lol: :lol: .

Χυλόπιτες παντού τρως, το θέμα είναι να προσπαθήσεις. Χτυπάς 5 περιπτώσεις (σε βάθος 5ετίας) για να σου κάτσει η μία. Αυτό ισχύει (περισσότερο) και για παίκτες σαν τον Μπερμπάτοφ. Πάντως οι Βαλκανικές ομάδες είναι πιο κάτω από εμάς. Μην υποτιμούμε τόσο τον ΠΑΟΚ. Ο 18χρονος Βαλκάνιος νεαρός δε νομίζω να ρίξει χυλόπιτα στον ΠΑΟΚ γιατί εκεί έχει χαμηλό μισθό και ο ΠΑΟΚ είναι ένα παραπάνω βήμα. Αυτό φυσικά αν δεν τον διεκδικεί μεγάλη ομάδα με πρόταση. Το φιλολογικό ενδιαφέρον δεν μου λέει κάτι, αλλά πάλι ποτέ δεν αποκλείω κάποιος παίκτης να μας απορρίψει για τον α' ή β' λόγο. Η ομάδα του είναι το θέμα να πειστεί και σε ποιο ποσό.

Για μένα προτεραιότητα πρέπει να είναι στον ΠΑΟΚ ένα προπονητικό κορυφαίο, ώστε να μειωθούν οι τραυματισμοί, και να γυμνάζονται όλοι πιο αποδοτικά. Αυτή είναι η καλύτερη μεταγραφή. Η οργάνωση του σκάουτινγκ θα γίνει, γιατί το δήλωσε ο Άρνεσεν.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Λιγο off-topic,αλλα μιας και μιλαμε για scouting,μπηκα στο site της ΠΑΕ,και δε βρηκα πουθενα τα ατομα που απαρτιζουν το τμημα scouting.Tι παιζει και δεν τους εχει?
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Για μένα πρώτος στόχος πρέπει να είναι ανάπτυξη ακαδημιών και scouting. Ότι ακριβώς δεν κάνει ο gay... :mrgreen:
Να φτάσεις σε σημείο να έχεις στην ομάδα... 3 παίχτες στυλ Berbatov... και όλοι οι υπόλοιποι να είναι από τις ακαδημίες σου και "παιδομάζωμα" μέσω scouting -σε όλη την ευρύτερη περιοχή (Βαλκάνια) καθως και σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στην Ελλάδα-.
Άντε να δεχτώ και 2-3 σε στυλ moneyball 8-) .
PAOKstr

Δημοσίευση από PAOKstr »

φερτε ενα stoper ρεεεεεε τα μυαλα μας ποναν μ αυτα τα κουρσουμια εκει πισωω!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”