19.Jairo De Macedo da Silva
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
τραγικος στις προπονησεις ο βραζιλιανος...οταν βρεθει απεναντι στον τερματοφυλακα κοντευει να λιποθυμησει
"Τι θα γινει ρε Φρανκ;Με τον Ζαιρο και τον Κλαους θα βγαλουμε τη χρονια;;Θα παρετε κανενα σεντερ φορ της προκοπης;Μου διωξατε και τον Κουλουρη λες και εχουμε καλυτερο..α ρε ΠΑΟΚ δεσμιος του παρελθοντος ναπουμε ναουμε ασουμε"
Χωρίς ειρωνία.Athens έγραψε:τραγικος στις προπονησεις ο βραζιλιανος...οταν βρεθει απεναντι στον τερματοφυλακα κοντευει να λιποθυμησει
Πώς μπορείς και βλέπεις ολόκληρες τις προπονήσεις από την Αθήνα;
- kataramenos5
Στην προπόνηση χτες, αν είδα καλά το βίντεο σήμερα, πρέπει να ήταν αυτός που σούταρε από την μεγάλη περιοχή και η μπάλα βγήκε στο δεξί πλάγιο άουτ; να μου πεις προπόνηση είναι...
- kataramenos5
Οτι δεν είναι διεθνής με την εθνική Βραζιλίας;MANIAKOS έγραψε:Δεν ειναι τυχαίο οτι δεν ειναι διεθνής
- falconakis
Αντε ρε το γατάκι να του φάει την θέση στην εθνική καποιος Χουλκ και κάποιος Μεμαρ ή κατι τέτοιο...
Που το βρήκαμε πάλι το παλτό!
ΡΕ δεν παιζόμαστε!!!!
Παλίκαρε μην μασάς! Βρίσκε πλεκτό και έμεις εδώ είμαστε να σε χειροκροτούμε...
Αλλωστε τώρα έχεις και τον Μητσάρα να σου δίνει πάσες και να σου λέει μυστικά!

Που το βρήκαμε πάλι το παλτό!
ΡΕ δεν παιζόμαστε!!!!
Παλίκαρε μην μασάς! Βρίσκε πλεκτό και έμεις εδώ είμαστε να σε χειροκροτούμε...
Αλλωστε τώρα έχεις και τον Μητσάρα να σου δίνει πάσες και να σου λέει μυστικά!

οπως ειναι στις προπονησεις ηταν και σημερα...τρακαρε..μπερδευτηκε ξεψυχησε...
μπηκε μεσα και εκανε τα βασικα που δεν ειδαμε 85 λεπτα...πηγε στο 1 με εναν και εκανε ρηγματα...το ενα μπηκε γκολ και το εδωσαν επιθετικο φαουλ (εχω τις αμφιβολιες μου) το δευτερο κερδισε κορνερ...+ τη διαγωνια κινηση που απελευθερωσε τον κιτσιου και βγαλαμε τη φαση στο τελος...επρεπε να παρει πολυ περισσοτερο χρονο πιστευω οτι ειναι οτι πιο ποιοτικο εχουμε μεσοεπιθετικα απλα περιμενω να παρει χρονο για να λυθει...