Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ
-
Libra
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ
οι πληροφοριες που εχω εινα οτι ρισκεται ο αγγελιδης εκει γερμανια γιατι εκει βρισκεται ο rajkovic που εμαθα δεν τα βρηκαν με την γερμανικη ομαδα στον ετησιο μισθο κ τα χροναι συνεργασιασ.. κ αυτη εμαθα ειναι η ινγκολσταντ.
αρα αναμονη.. κ βλεπουμε.. χθες παντος ακουσα οτι παμε για τον vlaar οπως το γραψε κ η αρενα κ η μετροσπορτ
αρα αναμονη.. κ βλεπουμε.. χθες παντος ακουσα οτι παμε για τον vlaar οπως το γραψε κ η αρενα κ η μετροσπορτ
Δε θεωρώ τεράστιο ρίσκο να πάρεις πολύ ταλαντούχο παίκτη αν είναι πολύ προσεκτικά τσεκαρισμένος. Έχεις ρίσκο, αλλά έχεις πολλά χρόνια να τον βελτιώσεις. Το πρωτάθλημά μας δεν είναι μεγάλο σε απαιτήσεις, και έτσι ένα αποτυχημένο τεράστιο ταλέντο, πάλι θα παίξει μια χαρά σε ρόλο ροτέισον στον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι ΑΝ κινηθείς για τοπ ταλέντο και όχι από εκείνα που βαπτίζονται ταλέντα με το έτσι θέλω. πχ Ζίβκοβιτς. Κατά τη γνώμη μου Μπάλιτς επίσης. Το θέμα είναι όμως να μην πάρεις πολλούς νεαρούς και φυσικά να επενδύσεις και στη δική σου ακαδημία. Χρειάζεσαι και τους έμπειρους για ποιότητα και πρεστίζ, ειδικά αν είναι παίκτες σαν τον Μπερμπάτοφ που θα φέρουν και κόσμο στο γήπεδο. Ο Βλάαρ δε ξέρω αν θα ενθουσιάσει. Βασικά η ένστασή μου είναι στο ότι είναι τραυματίας πολύ καιρό και με τους ίδιους τραυματισμούς να τον ακολουθούν από το 2012. Αν μιλάμε για ελεύθερο υγιή παίκτη είμαι μέσα.obanebane έγραψε:GiorgosAtha έγραψε:vs40... Όσο ρίσκο είναι να δώσεις λεφτά για τον ελεύθερο Vlaar πχ. με 5 μύρια για 3 χρόνια άλλο τόσο ρίσκο είναι να πάρεις έναν ταλαντούχο Βαλκάνιο -σαν αυτούς που προτείνεις κατά καιρούς- πχ. με 4 μύρια στην ομάδα του να τον αγοράσεις και 1 μύριο για τον παίχτη για 3 χρόνια.
Αν σου βγει ο πρώτος κερδίζεις αγωνιστικά και σε πρεστιζ... αν σου βγει ο δεύτερος κερδίζεις αγωνιστικά και σε χρήμα (αν τον πουλήσεις αργότερα).
Αν δεν σου βγει ο πρώτος χάνεις αγωνιστικά και οικονομικά αλλά τουλάχιστον έχεις κερδίσει σε πρεστίζ... αν δεν σου βγει όμως ο δεύτερος... γ@μησε τα.![]()
Άλλο ένα θέμα είναι ότι παίχτες τύπου Vlaar δεν βρίσκεις κάθε χρόνο ενώ ταλαντούχους Βαλκάνιους μπορείς να βρεις 2 και 3 κάθε χρόνο αν ψάξεις καλά -ακόμα και μέσα από τις ακαδημίες σου αν τις φτιάξεις να δουλεύουν με Ευρωπαϊκά πρότυπα-.
Μακρια απο βορειοευρωπαιους,εχουμε καει απο δαυτους.
Επαγγελματισμος στο μαξιμουμ και αποδοση στο μινιμουμ,ουστ με τους παλιοτουριστες.
Γενικά πιστεύω ότι χρειάζεται μία ομάδα ένα μίγμα:
Η πλειοψηφία των παικτών στις ηλικίες 23-28. Μετά έμπειρους με ποιότητα - προσωπικότητα και κάποιους φθηνούς έμπειρους από τις ακαδημίες (πχ Μαλεζάς). Οι παίκτες που θα κάνουν ροτέισον (25-30 συμμετοχές) ή μπακ απ (15-20 συμμετοχές) πρέπει να είναι νεαροί ώστε να έχουν κίνητρο και να μην κρατούν μούτρα που κάθονται πάγκο. Ιδανικά πρέπει να έχουν ηλικία 17-21. Εκεί λοιπόν χρειάζεσαι μεγάλο ταλέντο που να δώσει κάτι στην ομάδα όταν παίξει και όχι τον σημερινό Κουλούρη πχ. Για αυτό θεωρώ ότι χρειάζεται να έχεις και 1-2 παίκτες σαν τον Μπάλιτς, και φυσικά μερικούς καλούς από την ακαδημία.
Υγ: Τα πολύ μεγάλα ταλέντα επίσης σου προσφέρουν πρεστίζ. Όλες οι ομάδες κάνουν σκάουτινγκ την ομάδα σου, και πολλοί ξένοι φίλαθλοι. Βλέπω άπειρα σχόλια οπαδών να παρακαλάνε τα ταλέντα αυτά να υπογράψουν στην δική τους ομάδα. Μετά είναι και το θέαμα: Ξεχάσαμε πόση προσμονή είχε ο κόσμος για τον Σικαμπάλα? Τον είχαμε εξισώσει με το Ριβάλντο
-
mbison
Και γιατι να παει ο Jack και οχι ο Frank?Libra έγραψε:οι πληροφοριες που εχω εινα οτι ρισκεται ο αγγελιδης εκει γερμανια γιατι εκει βρισκεται ο rajkovic που εμαθα δεν τα βρηκαν με την γερμανικη ομαδα στον ετησιο μισθο κ τα χροναι συνεργασιασ.. κ αυτη εμαθα ειναι η ινγκολσταντ.
Γιατί είναι διακοπές αφού και τις μεταγραφές τις κάνει ο Ιβάν όταν λείπει.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
rajkovic+vlaar+Μεταγραφη το χειμωνα δεξι στοπερ κ για 4+ χρονια εκλεισες αμυνα μπετον

-
mbison
Ο Ιβαν θα φερει κρυφα Χατσεριδη. Θα του πει οτι ηταν απο πριν στην ομαδα και για καποιο λογο ελειπε 3 μηνες.pilotos έγραψε:Γιατί είναι διακοπές αφού και τις μεταγραφές τις κάνει ο Ιβάν όταν λείπει.![]()
-
panpangr77
Βλεπωντας Σλοβακια Ουκρανια ο Ρατζισκι είναι οτι πρεπει 7Μ απο Σαχτάρ και το πατριωτακι καλός ειναι δένουν μεταξυ τους
Μήπως καπέλωσε ο ιβαν τον φρανκ με Μπέρμπα και παραιτήθηκε ; Και ειμαστε σε αναμονή εξελίξεων ;
- sourmenetes
- Moderator
Εγω παντως δεν θα αφηνα στο τσαμπα να παει ο Σαμαρας σε καναν βαζελο γιατι με την προσθηκη Αμπεντ,στην περιπτωση που ο Σαμαρας παει καλα δυναμωνει πολυ μεσοεπιθετικα.
Libra έγραψε:οι πληροφοριες που εχω εινα οτι ρισκεται ο αγγελιδης εκει γερμανια γιατι εκει βρισκεται ο rajkovic που εμαθα δεν τα βρηκαν με την γερμανικη ομαδα στον ετησιο μισθο κ τα χροναι συνεργασιασ.. κ αυτη εμαθα ειναι η ινγκολσταντ.
@ paokrevolution
Στην Γενεύη με... άλλους 159
Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ο Ιάκωβος Αγγελίδης έκανε ταξίδι "ινκόγκνιτο" στο εξωτερικό. Για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κόσμου που θα ήθελε μια ακόμη μεταγραφή.
Το αστείο της υπόθεσης με αυτό το... ινκόγκνιτο ταξίδι του Αγγελίδη είναι ότι εκτός από τον ίδιο το ήξεραν άλλοι 159! Όσοι δηλαδή ήταν οι εκπρόσωποι των ομάδων που συμμετείχαν στη Γενεύη στην γενική συνέλευσης της ECA (European Club Association).
Ο Ιάκωβος Αγγελίδης όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά - με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως τακτικό της μέλος- έδωσε το «παρών» στην ετήσια γενική συνέλευση με ατζέντα πολλά και σημαντικά θέματα που αφορούν την Ένωση Ευρωπαϊκών Σωματείων. Όπως και στην αντίστοιχη περσινή γενική συνέλευση έτσι και σε αυτή, οι σύνεδροι συζήτησαν θέματα μάρκετινγκ και επικοινωνίας των Συλλόγων, θέματα διοίκησης και οικονομικών του ECA, ενώ υπήρξε και ενημέρωση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα των ερευνών από τα τμήματα της ΟΥΕΦΑ σχετικά με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Αυτος ο Φρανκ τι τουριστας ρε παιδια ολο διακοπες και ταξιδακια ειναι ναουμε

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΛΕΜΕ
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΛΕΜΕ
-
Asimos
Πολυ φοβαμαι πως θα του πληρωσουμε και ολο το συμβολαιο και θα παει στο γαυρο μετα.MANIAKOS έγραψε:Μήπως καπέλωσε ο ιβαν τον φρανκ με Μπέρμπα και παραιτήθηκε ; Και ειμαστε σε αναμονή εξελίξεων ;
δύο στα ..έξι πέτυχες ρε αδερφέ!! Γιατί οι Γάλλοι δεν είναι βορειοευρωπαίοι φυσικά, ο Λόρενς Ιρλανδός, και ο Μάρτενς Βέλγος!!!GiorgosAtha έγραψε:Μιας και το είπες... οι βορειοευρωπαίοι στην καταγωγή που ήρθαν από το 2009 και μετά -δεν βάζω φέτος γιατί είναι νωρίς να κρίνουμε- είναι:
09/10 Sorlin (Γαλλία)
11/12 Nimani (Γαλλία)
12/13 Lawrence (Αγγλία)
13/14 Maduro, Hoesen, Martens (Ολλανδία)
Asimos έγραψε:Πολυ φοβαμαι πως θα του πληρωσουμε και ολο το συμβολαιο και θα παει στο γαυρο μετα.MANIAKOS έγραψε:Μήπως καπέλωσε ο ιβαν τον φρανκ με Μπέρμπα και παραιτήθηκε ; Και ειμαστε σε αναμονή εξελίξεων ;
Γιατι τρομαζετε τον κοσμο ρε
Ποιος φρανκ θα παει γαυρο που θα του δωσει ο χοντρος ελευθερα να κανει μεταγραφες με τα μανατζεροσκυλα πιυ μαζεψε εκει