Ούτε εγώ. Επίσημο παιχνίδι είναι, γιατί να πρέπει να κοιτάει να ξεκουράσει παίχτες του ΠΑΟΚ ή οποιουδήποτε;pgetsos έγραψε:Δε μπορώ να καταλάβω το κραξιμο στον Τσανα.
Και μπράβο του που έβγαλε τους περιπατητές έξω.
Ούτε εγώ. Επίσημο παιχνίδι είναι, γιατί να πρέπει να κοιτάει να ξεκουράσει παίχτες του ΠΑΟΚ ή οποιουδήποτε;pgetsos έγραψε:Δε μπορώ να καταλάβω το κραξιμο στον Τσανα.
Ελπίζω να κάνεις πλάκα...lamosas έγραψε:Ποιος Τζιωλης ρε παιδιά...Ώρες ώρες ήθελα να ήξερα τι άθλημα βλεπεται ρε παιδιά γιατί νομίζω πως βλέπουμε διαφορετικό
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ακριβώς. Θα αφήσει έξω τον καλύτερο του μέσο;black death έγραψε:Ούτε εγώ. Επίσημο παιχνίδι είναι, γιατί να πρέπει να κοιτάει να ξεκουράσει παίχτες του ΠΑΟΚ ή οποιουδήποτε;pgetsos έγραψε:Δε μπορώ να καταλάβω το κραξιμο στον Τσανα.
Και μπράβο του που έβγαλε τους περιπατητές έξω.
Σε αυτό συμφωνώ...lamosas έγραψε:Αραβιδης ... σαν να παίζει ερασιτεχνικό. Ούτε ένα κοντρολ σωστά...
Δεν θα μπω στο τρύπακι αδελφέ. Όποιος έχει ματιά βλέπει...GiorgosAtha έγραψε:Ελπίζω να κάνεις πλάκα...lamosas έγραψε:Ποιος Τζιωλης ρε παιδιά...Ώρες ώρες ήθελα να ήξερα τι άθλημα βλεπεται ρε παιδιά γιατί νομίζω πως βλέπουμε διαφορετικό
Ο σταθερότερος του κέντρου μας είναι και στα δυο παιχνίδια ως τώρα. Κάνει ακριβώς ότι χρειάζεται και πρέπει να κάνει στο γήπεδο -δεν είναι δουλειά της του να κάνει χαττρικ ή να ανεβάσει την ομάδα μπροστά-. Και μάλιστα προσπαθώντας να το κρατήσει μόνος του ώρες ώρες. Ειδικά σήμερα είναι σχεδόν αλάνθαστος. Τι παραπάνω έχει κάνει ο Σάμαρης ή ο Ταχτσίδης δηλαδή?
Αν δεν βλέπεις το παραπάνω, σόρρυ αλλά απλά είσαι προκατειλημένος μόνο και μόνο επειδή είναι ο Τζιόλης.
ΥΣ. Ίσως ήμουν υπερβολικός με τον Τσάνα...
Μια χαρά ήταν για ντεμπούτο, πόσο μάλλον συγκριτικά με τους υπόλοιπους. Δεν είναι εξτρέμ άλλωστε. Γενικά καθόλου ψαρωμένος.lamosas έγραψε:Και ο Κιτσιου κακός είναι...
Ότι πεις...lamosas έγραψε:Δεν θα μπω στο τρύπακι αδελφέ. Όποιος έχει ματιά βλέπει...GiorgosAtha έγραψε:Ελπίζω να κάνεις πλάκα...lamosas έγραψε:Ποιος Τζιωλης ρε παιδιά...Ώρες ώρες ήθελα να ήξερα τι άθλημα βλεπεται ρε παιδιά γιατί νομίζω πως βλέπουμε διαφορετικό
Ο σταθερότερος του κέντρου μας είναι και στα δυο παιχνίδια ως τώρα. Κάνει ακριβώς ότι χρειάζεται και πρέπει να κάνει στο γήπεδο -δεν είναι δουλειά της του να κάνει χαττρικ ή να ανεβάσει την ομάδα μπροστά-. Και μάλιστα προσπαθώντας να το κρατήσει μόνος του ώρες ώρες. Ειδικά σήμερα είναι σχεδόν αλάνθαστος. Τι παραπάνω έχει κάνει ο Σάμαρης ή ο Ταχτσίδης δηλαδή?
Αν δεν βλέπεις το παραπάνω, σόρρυ αλλά απλά είσαι προκατειλημένος μόνο και μόνο επειδή είναι ο Τζιόλης.
ΥΣ. Ίσως ήμουν υπερβολικός με τον Τσάνα...
Οι ελπίδες ειναι αλλο κεφάλαιο , χωριά που τον κρίνω σαν προσωπικότητα και οί επιλογές Πλατέλλα δειχνει μέγα δημοσιοσχετίστα ΚΤ που σιχαίνομαιpgetsos έγραψε:Λίγη είναι η δεύτερη θέση σε Euro?