Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
- 11121969solitario
Αυτά που λέω είναι ξεκάθαρα και δεν λογομαχώ μαζί σου.Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου.Δε βλέπω αντιφάσεις στα λεγόμενά μου.Είναι προφανές ότι έχουμε αντίθετη άποψη.Ο καθένας εστιάζει με τον τρόπο του σε διαφορετικά σημεία που θεωρεί ουσιώδη οπότε σημείο επαφής δεν υπάρχει.Τώρα το "μικρά παιδιά" και το "αδικείς τον εαυτό σου" μάλλον δεν κατάλαβες ότι είναι θετικά σχόλια.το κλείνω λοιπόν εδώ.
Τα λέμε
Τα λέμε
- 11121969solitario
Χαίρομαι που μιλήσαμε έστω και αν έχουμε διαφορετικές απόψεις.Επίσης χαίρομαι όταν μιλάω με κάποιον που διαβάζει προσεκτικά αυτά που λέω και δεν απαντά όπως τον βολεύει η όπως θέλει να καταλάβει.Εστω και αν η φιλοσοφία του είναι διαφορετική από τη δική μου.Γιαυτό είμαστε εδώ πιστεύω,για να μιλάμε να προτείνουμε και να διαφωνούμε αν χρειαστεί.Διαφορετικά θα ζούσαμε στον σοσσιαλιστικό παράδεισο της Κούβας.
Φιλικά Γιάννης
Φιλικά Γιάννης
- 11121969solitario
Ενα μεγαλο κομπλιμεντο στο Σαντος σημερα...ο ανθρωπος ζουσε το παιχνιδι με το δικο του ξεχωριστο τροπο...
Πολυ μεγαλο κοουτσαρισμα απο το Δον Φερναντο, αλλαγες επιτυχημενες οταν κι οπως επρεπε, φωνες στους παικτες και ποτε χαμογελο ουτε καν μειδιασμα!!! Εδω λεμε ο Γκαρσια σε συγκριση με αυτον ξεκαρδιζεται στο γελιο...
Ψυχρος, ακριβης, βλεπεις οτι το μυαλο του τρεχει κατα τη διαρκεια του αγωνα (φανταζομαι οτι ετοιμαζε το αρμα μαχης για την εισβολη στο τηγανι)...
Και παλι μπραβο για εναν ανθρωπο που παρεξηγησα τοσο πολυ και με τιμωρει για την αγνοια μου σε καθε αγωνα!!!!
Πολυ μεγαλο κοουτσαρισμα απο το Δον Φερναντο, αλλαγες επιτυχημενες οταν κι οπως επρεπε, φωνες στους παικτες και ποτε χαμογελο ουτε καν μειδιασμα!!! Εδω λεμε ο Γκαρσια σε συγκριση με αυτον ξεκαρδιζεται στο γελιο...
Ψυχρος, ακριβης, βλεπεις οτι το μυαλο του τρεχει κατα τη διαρκεια του αγωνα (φανταζομαι οτι ετοιμαζε το αρμα μαχης για την εισβολη στο τηγανι)...
Και παλι μπραβο για εναν ανθρωπο που παρεξηγησα τοσο πολυ και με τιμωρει για την αγνοια μου σε καθε αγωνα!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Platon την Κυρ 09 Νοέμ 2008, 01:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τιμή σου που το παραδέχεσαι ότι τον παρεξήγησες .. Εγώ από την άλλη τον Σάντος (αν και μου είναι ουδέτερος) δε τον έκραξα ουσιαστικά ποτέ.Platon έγραψε:Ενα μεγαλο κομπλιμεντο στο Σαντος σημερα...ο ανθρωπος ζουσε το παιχνιδι με το δικο του ξεχωριστο τροπο...
Έκραξα πολύ τον Μπακαγιόκο όμως και τώρα είμαι στην ευχάριστη θέση να τον ψηφίσω ως mvp. Περίμενα επίσης τον Χαλκιά να βάλει πολλά γκολ .. και έβαλε μόνο ένα και αυτό δεν στοίχισε.
Αλλά τον Σάντος πολλοί τον περιμένουν στη γωνία .. κάνουν τουμπεκί γιατί πάμε καλά, αλλά στην πρώτη γκέλα θα αρχίσουν το κράξιμο .. Οι μουρμούρες υπάρχουν .. γιατί μπήκε ο Μπαλάφας στο 86', γιατί δεν παίζει ο Ηλιάδης κλπ.
Στην πρώτη γκέλα όμως πολλοί θα σταυρώσουν τον Σάντος .. Δυστυχώς δεν ξέρουμε να εκτιμάμε κάποια πράματα και κάποιες νοοτροπίες που σχετίζονται μεταξύ τους και τις βλέπω πολύ έντονα ανάμεσά μας είναι αυτές που μας κρατάνε πίσω τόσα χρόνια! Τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα σχετίζονται μεταξύ τους ..
Εχεις δικιο Γιανκο...ετσι ειναι...
Εχεις απολυτο δικιο...δυστυχως...
Δε θελω να γινω ο μετα Χριστον προφητης, αλλα οταν καποια στιγμη θα φυγει ο Σαντος απο τον ΠΑΟΚ, ολοι οι επομενοι προπονητες του θα κρινονται με βαση, γνωμονα και μετρο το Σαντος και το εργο του...
Αργησα να ανοιξω τα ματια μου, αλλα τουλαχιστον τωρα τα βλεπω ολα καθαρα...
Εχεις απολυτο δικιο...δυστυχως...
Δε θελω να γινω ο μετα Χριστον προφητης, αλλα οταν καποια στιγμη θα φυγει ο Σαντος απο τον ΠΑΟΚ, ολοι οι επομενοι προπονητες του θα κρινονται με βαση, γνωμονα και μετρο το Σαντος και το εργο του...
Αργησα να ανοιξω τα ματια μου, αλλα τουλαχιστον τωρα τα βλεπω ολα καθαρα...
- aspromauri
Μεσα στο κλιμα αυτο της επιβραβευσης και αποδοχης του Σαντος ακομη και απο αδερφια που τον κραζανε περσι και φετος,θα δηλωσω οτι εκτος της εκτιμησης στη δουλεια του και στην αξια του,δε θα αλλαξω γνωμη σε ενα ή δυο αρνητικα αποτελεσματα.ελπιζω το ιδιο και οι υπολοιποι...μην αρχισουμε παλι τα ιδια αν στραβωσει κανενα ματς....το θεμα ειναι οτι η ομαδα ειναι δουλεμενη,εχει συστημα και τροπο να παιρνει αυτο που θελει απο τα ματς...διαβαστε κατα καιρους και σχολιο αθηναιων δημοσιογραφων που του βγαζουν το καπελο και λενε τα καλυτερα για το τροπο που παιζει η ομαδα..θεωρειται ο πιο σιγουρος κοουτς στη θεση του,που δεν απειλειται με διωξιμο....αυτο να το θυμαστε αν ερθει καμια στραβη (ελπιζω να μην ερθει βεβαια)..
Σημερα καταλαβα γιατι ειχαμε ολα αυτα τα χρονια προεδρους σαν τον Μπατατουδη και το Γουμενο....Η παροιμια του λαου,"το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται",ταιριαζει απολυτα στον Παοκτση...Σημερα καταλαβα οτι ο κατα τα αλλα μεγαλος λαος του ΠΑΟΚ ειναι βουτυρο στο ψωμι των ομαδων του ΠΟΚ αφου με το που του πετανε μια φακα,τρεχει με απιστευτη ταχυτητα να τσιμπησει το τυρι....Ακομα και οταν μας σεβονται οι αντιπαλοι,εμεις κοιταμε να βρουμε μια φακα και να τσιμπησουμε το τυρι απο μονοι μας...Ασχετα με την εξελιξη του κυριακατικου ντερμπι,θα πω οτι ειναι κριμα που τετοιοι προπονητες-δασκαλοι σαν τον Φερναντο μας κανουν την τιμη και ερχονται στην ομαδα μας...Με τετοιους οπαδους που εχουμε,μονο ενας Μπαμπης Τεννες μας αξιζει...Αυτα τα λεω γιατι ο Μηχανικος με χαλασε και δυσκολα θα το ξεπερασω αυτο....Μου δημιουργησε μια γ@μ#Μ$Νη ηττοπαθεια απο το πουθενα....Ας καταλαβουν οι ADMIN οτι χρειαζετε πολυ μεγαλη υπευθυνοτητα για να το κανεις αυτο...Σεβομαι καποιους Παοκτσηδες παρα πολυ σε αυτο το site και αυτος ειναι ο λογος που συμμετεχω ακομα...Παντως το ξενερωμα αυτο δεν ξεπερνιεται ευκολα γιατι δειχνει ακομα μια φορα ποιοι ειμαστε....