Αν έλειπες 4 μπορεί τώρα να έγραφες στο τοπικ του Λιονελ Μεσι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Σήμερα γύρισα από διακοπές 3 εβδομάδων.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Αν έλειπες 4 μπορεί τώρα να έγραφες στο τοπικ του Λιονελ Μεσι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Σήμερα γύρισα από διακοπές 3 εβδομάδων.
να ζήτήσουν συγνώμη οι μοντ, και ένας τύπος απ'το Λίβερπουλ, που μας έλεγε οτι σε έκλεισαν σε γηροκομείο κ.λ.πΑποστόληςΑ έγραψε:Σήμερα γύρισα από διακοπές 3 εβδομάδων.
klainmein έγραψε:ΚΛΑΙΩ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συγγνώμη, αλλά τον αρχιμ@λ@κ@ τον Τσουκαλά όχι εδώ μέσα. Άντε τώρα με το π@@σταριό του 6ου στόλου...
Ντίνος
Dinos_Liverpool έγραψε:Βρε, δεν πα να γ@μηθεί, λέω εγώ που θα τον αναπαράγουμε κιόλας! Σιγά την εξυπνάδα που είπε ο φελλός...
Και μόνο που βλέπω την ηλίθια φάτσα του... αναγουλιάζω!
Και να ξαναπροκηρυχτούν εκλογές.john4serres έγραψε:τον Γεναρη να πας παλι διακοπες , να εχουμε κι αλλο μπαμΑποστόληςΑ έγραψε:Σήμερα γύρισα από διακοπές 3 εβδομάδων.
Χωρικός έγραψε:να ζήτήσουν συγνώμη οι μοντ, και ένας τύπος απ'το Λίβερπουλ, που μας έλεγε οτι σε έκλεισαν σε γηροκομείο κ.λ.πΑποστόληςΑ έγραψε:Σήμερα γύρισα από διακοπές 3 εβδομάδων.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Dinos_Liverpool έγραψε:Βρε, δεν πα να γ@μηθεί, λέω εγώ που θα τον αναπαράγουμε κιόλας! Σιγά την εξυπνάδα που είπε ο φελλός...
Και μόνο που βλέπω την ηλίθια φάτσα του... αναγουλιάζω!
Αμα δεν αναβε το κερι στην Τηνο ο Αποστολης θα σου λεγα τι μπαμ θα χαμε.Με κανα Βιντρα θα τη βγαζαμε.john4serres έγραψε:τον Γεναρη να πας παλι διακοπες , να εχουμε κι αλλο μπαμΑποστόληςΑ έγραψε:Σήμερα γύρισα από διακοπές 3 εβδομάδων.
ολα τα μέλη???σε ολα τα φόρουμ?ΑποστόληςΑ έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι άναψα κερί για όλα τα μέλη.