Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ
Πες...
απλα αν καταλαβα μιλας για παιχτη για το χειμωνα.
Μπορει να φας το κραξιμο ετεροχρονισμενα...

απλα αν καταλαβα μιλας για παιχτη για το χειμωνα.
Μπορει να φας το κραξιμο ετεροχρονισμενα...

@bigbaby Καρφώνεσαι, αλλά λες πιο πάνω
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Δεν ξερω εγω το ονομα αδερφε μου.pilotos έγραψε:@bigbaby Καρφώνεσαι, αλλά λες πιο πάνω
Εγω ειπα απλα τι εμαθα και οτι δουλευω στο αεροδρομιο
Που καρφωθηκα???
-
- Επικοινωνία:
χαχαχαχα sourmenetes τοτε αν ειναι να το πω γυρω στο νοεμβριο χαχαχαχαχ
απλα ακουσα προσπαθει να πεισει ενα παιχτη που θα νε εξισου μπαμ κ αυτος ειναι κεντρικος αμυντικος.. (οπως επισης ακουσα τον ιανουαριο 8α φυγει κ ο r.costa)
απλα ακουσα προσπαθει να πεισει ενα παιχτη που θα νε εξισου μπαμ κ αυτος ειναι κεντρικος αμυντικος.. (οπως επισης ακουσα τον ιανουαριο 8α φυγει κ ο r.costa)
- Ekatnetworkltd
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ
Ρέ εσύ Bigbaby για τον piloto το έγραψα,και για αυτό το πόστ
Sent from my iPhone 6 plus using TapatalkDimitris_L4 έγραψε:Το εμαθα και σας το μεταφερω με καθε επιφυλαξη.....στο μακ παλλας υπαρχει παιχτης.............
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Σάβ 05 Σεπ 2015, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άστο, ίσως εγώ κατάλαβα λάθος αυτά που έγραψες
- GiorgosAtha
Λίμπρα... από την στιγμή που το ξεκίνησες πες το τώρα. Δεν θα αλλάξει κάτι. Αν δεν το πεις κατά την γνώμη μου είναι χειρότερο.
Προχώρα Libra, δεν θα σε κράξουμε ποτέ. Ή μάλλον θα σε κράξουμε αν δε το πεις τώρα 
Sent from my AT270 using Tapatalk

Sent from my AT270 using Tapatalk
- efthimis_paok
Τόση ώρα για να απαντήσεις;;;;; ούτε σε τηλεπαιχνίδι για την επαλήθευση σωστής απάντησης του 1,000,000 τέτοια καθυστέρησηLibra έγραψε:χαχαχαχα sourmenetes τοτε αν ειναι να το πω γυρω στο νοεμβριο χαχαχαχαχ
-
- Επικοινωνία:
Λοιπον ειπα απο που το εμαθα πανω .. κ τ απογευμα.. εκανε κ πως το βαζω σαν λογικη αποψη αφου βγηκε απο αυτον ο Φανουρης..
Εκανε προσεγγιση ο ιβαν τον Evgen Khacheridi οπως τον ηθελε εδω κ 3 χρονια προταση στο 1,5χαρτι με ποσοστο μεταπωλησης.. που ειναι κοντα στο να τον φερει εμαθα τωρα αν ειναι παπας τον εφαγα κ γω μαζισας οπως το ακουσα..
Εκανε προσεγγιση ο ιβαν τον Evgen Khacheridi οπως τον ηθελε εδω κ 3 χρονια προταση στο 1,5χαρτι με ποσοστο μεταπωλησης.. που ειναι κοντα στο να τον φερει εμαθα τωρα αν ειναι παπας τον εφαγα κ γω μαζισας οπως το ακουσα..
- ace79grpaok