7.Eyal Golasa

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 7.Eyal Golasa

Δημοσίευση από K_geo »

http://www.paokfc.gr/a-omada/a-omada/a-team-roster/

εσένα παλικάρι μου φώτο με μάκρον δεν σε βγάλανε; :o :lol: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Αυτός σε όλα πίσω έχει μείνει μέχρι και στη φανέλα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Φαντάσου από φυσική κατάσταση..
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Τελευταία σου ευκαιρία.
Απόδειξε τί μπορείς να κάνεις.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Στο βίντεο της προπόνησης ήταν πολύ γρήγορος και ενεργητικος. Στην αρχή σκάλωσα. Νόμιζα ηταν καινούριος παίκτης που δοκιμαζόταν.
Για να δούμε.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μακάρι να επιστρέψει. Εγώ το πρόβλημά του το εντόπισα στην ψυχολογία. Μου θύμισε λίγο τον Σικαμπάλα. Στη χώρα του στα βίντεο φαίνεται όλο να χαμογελάει να πανηγυρίζει γκολ με ένα αγνό χαμόγελο --> να είναι ευτυχισμένος. Τον βλέπανε και σαν μεγάλο αστέρι και ελπίδα του ποδοσφαίρου τους. Εδώ απλά ήταν ένας παίκτης. Ήρθε και σε πτώση μετά από μακρύ παραγκωνισμό. Στα 19-20 του ήταν πολύ πιο γυμνασμένος, με λιγότερα κιλά και πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Ουσιαστικά πρέπει να βρει εκείνο το όραμα για ποδόσφαιρο που είχε τότε. Το να σου λείπει η οικογένειά σου και οι παιδικοί φίλοι σου είναι ένα κενό που δε γεμίζει εύκολα. Η μόνη λύση είναι να αγαπάς περισσότερο το ποδόσφαιρο και να κάνεις νέους φίλους στην νέα σου ομάδα. Ο Γκολάσα δεν έδειξε τόσο καιρό να έχει δέσει με κάποιο συμπαίκτη του στην ομάδα. Πολύ κλειστός. Κάπως έτσι ήταν και η περίπτωση Σικαμπάλα, απλά σε μεγαλύτερο βαθμό όλα όσα περιέγραψα και σε ένα ΠΑΟΚ χύμα στο κύμα.

Δεν πιστεύω ότι είναι εύκολο να επανέλθει, αλλά ξέρει μπάλα και είναι δικό του θέμα. Η πρόβλεψή μου είναι ότι δε θα τα καταφέρει, αλλά η ευχή μου είναι να γίνει ο παίκτης που έλπιζαν στην χώρα του ότι θα γίνει (πριν 3-4 χρόνια), να προσφέρει στον ΠΑΟΚ και φυσικά να αγαπηθεί ως αποτέλεσμα από τον κόσμο. Η ομάδα έχει καλό κλίμα στις τάξεις των οπαδών μετά τη μεταγραφή Μπερμπάτοφ, και φέτος θα δοθεί πίστωση χρόνου στους παίκτες. Ευκαιρία σου λοιπόν!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αν του ελειπε η πατριδα του θα γυριζε πισω (τον ηθελε η κορυφαια ομαδα της χωρας του,και αυτη να μην τον ηθελε καποια της χωρας του θα εβρισκε οπως ο μαντουρο) για μενα αλλου ειναι το προβλημα.
Ο τυπος ουτε ιδιαιτερο ταλεντο εχει και ειναι και τεμπελης ολκης,πηρε ενα καλα συμβολαιο στον ΠΑΟΚ που του εξασφαλισε μια ανετη ζωη.
Αναγκαστικα ενεργοποιηθηκε κατα τη γνωμη μου.
Δεν μου αρεσει να απαξιωνω παιχτες του ΠΑΟΚ,αλλα σαν αυτον υπαρχουν 10δες στη σουπερλιγκα και μαλιστα τζαμπα.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

vs40 έγραψε:Μακάρι να επιστρέψει. Εγώ το πρόβλημά του το εντόπισα στην ψυχολογία. Μου θύμισε λίγο τον Σικαμπάλα. Στη χώρα του στα βίντεο φαίνεται όλο να χαμογελάει να πανηγυρίζει γκολ με ένα αγνό χαμόγελο --> να είναι ευτυχισμένος. Τον βλέπανε και σαν μεγάλο αστέρι και ελπίδα του ποδοσφαίρου τους. Εδώ απλά ήταν ένας παίκτης. Ήρθε και σε πτώση μετά από μακρύ παραγκωνισμό. Στα 19-20 του ήταν πολύ πιο γυμνασμένος, με λιγότερα κιλά και πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Ουσιαστικά πρέπει να βρει εκείνο το όραμα για ποδόσφαιρο που είχε τότε. Το να σου λείπει η οικογένειά σου και οι παιδικοί φίλοι σου είναι ένα κενό που δε γεμίζει εύκολα. Η μόνη λύση είναι να αγαπάς περισσότερο το ποδόσφαιρο και να κάνεις νέους φίλους στην νέα σου ομάδα. Ο Γκολάσα δεν έδειξε τόσο καιρό να έχει δέσει με κάποιο συμπαίκτη του στην ομάδα. Πολύ κλειστός. Κάπως έτσι ήταν και η περίπτωση Σικαμπάλα, απλά σε μεγαλύτερο βαθμό όλα όσα περιέγραψα και σε ένα ΠΑΟΚ χύμα στο κύμα.

Δεν πιστεύω ότι είναι εύκολο να επανέλθει, αλλά ξέρει μπάλα και είναι δικό του θέμα. Η πρόβλεψή μου είναι ότι δε θα τα καταφέρει, αλλά η ευχή μου είναι να γίνει ο παίκτης που έλπιζαν στην χώρα του ότι θα γίνει (πριν 3-4 χρόνια), να προσφέρει στον ΠΑΟΚ και φυσικά να αγαπηθεί ως αποτέλεσμα από τον κόσμο. Η ομάδα έχει καλό κλίμα στις τάξεις των οπαδών μετά τη μεταγραφή Μπερμπάτοφ, και φέτος θα δοθεί πίστωση χρόνου στους παίκτες. Ευκαιρία σου λοιπόν!
Συμφωνώ , δεν είναι εύκολη η προσαρμογή και αν δεν σε πιστεύει και ο προπονητής μαζί με τον χαρακτήρα του είναι κακός συνδυασμός.
από obanebane » 05 Σεπ 2015 14:10

Αν του ελειπε η πατριδα του θα γυριζε πισω (τον ηθελε η κορυφαια ομαδα της χωρας του,και αυτη να μην τον ηθελε καποια της χωρας του θα εβρισκε οπως ο μαντουρο) για μενα αλλου ειναι το προβλημα.
Ο τυπος ουτε ιδιαιτερο ταλεντο εχει και ειναι και τεμπελης ολκης,πηρε ενα καλα συμβολαιο στον ΠΑΟΚ που του εξασφαλισε μια ανετη ζωη.
Αναγκαστικα ενεργοποιηθηκε κατα τη γνωμη μου.
Δεν μου αρεσει να απαξιωνω παιχτες του ΠΑΟΚ,αλλα σαν αυτον υπαρχουν 10δες στη σουπερλιγκα και μαλιστα τζαμπα.
Επιπόλαιη κρίση , που έδειξε τεμπέλης ; Το να αναδείξεις ταλέντα δεν είναι εύκολο , όποτε έπαιζε έδειχνε διάθεση είχε πολλά τρεξίματα, πίεζε και ήξερε να ντριπλάρει αλλά σαν να μην βρήκε ποτέ τον ρόλο του στην ομάδα, χωρίς να μπορώ να πω ποιος έφταιγε για αυτό
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει συνωστισμός στην θέση που παίζει και δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες από τον Τούντορ όση όρεξη και να έχει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω στον αγωνιστικο χωρο αλλα ειδα φιλε λογιε,δεν υπηρχε ουτε ενα παιχνιδι που να πεις οτι ο συγκεκριμενος ξεχωρισε.
Τωρα τα τρεξιματα και τις τριπλες συγχωρεσε με αλλα ουτε αυτα τα ειδα.
Και σωματικα οπως εγραψε και ο vs40 δεν τον λες και fit.
Εσυ ειδες να παλευει μεσα στο γηπεδο, εγω τον ειδα μπλαζε και αδιαφορο.
Το αν ειναι επιπολαιη η κριση μου θα φανει.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ενας πιο ταλαντουχος αλλα πιο τεμπελης γκονζαλες εισαι
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Εμένα πάλι μου θυμίζει το Φωτάκη , με κάπως πιό καλή τεχνική . :?
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

πρέπει να ξαναμακρύνει το μαλλί.

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Σύμφωνα με paok24 και inpaok, ο Τούντορ τον προορίζει για βασικό στο παιχνίδι με τη Βέροια.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Μεγάλη μεταγραφή η επαναφορά του....
Τον πιστεύω παρά πολυ και το στηρίζω όλο αυτο στα στοιχεία που μ έδειξε εντός ΠΑΟΚ κ οχι απο βιντεάκια.
Σε αυτή την κακή παρουσία εμφάνισε απίστευτες ποδοσφαιρικές εκλάμψεις μεσοεπιθετικά. Αν μπορέσει να τους δώσει διάρκεια τωρα που νιώθει κ μια παραπάνω στήριξη απο τον τουντορα τοτε θα μ δικαιώσει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”