εσένα παλικάρι μου φώτο με μάκρον δεν σε βγάλανε;
7.Eyal Golasa
Re: 7.Eyal Golasa
http://www.paokfc.gr/a-omada/a-omada/a-team-roster/

- Ekatnetworkltd
- john4serres
- john4serres
Στο βίντεο της προπόνησης ήταν πολύ γρήγορος και ενεργητικος. Στην αρχή σκάλωσα. Νόμιζα ηταν καινούριος παίκτης που δοκιμαζόταν.
Για να δούμε.
Για να δούμε.
Μακάρι να επιστρέψει. Εγώ το πρόβλημά του το εντόπισα στην ψυχολογία. Μου θύμισε λίγο τον Σικαμπάλα. Στη χώρα του στα βίντεο φαίνεται όλο να χαμογελάει να πανηγυρίζει γκολ με ένα αγνό χαμόγελο --> να είναι ευτυχισμένος. Τον βλέπανε και σαν μεγάλο αστέρι και ελπίδα του ποδοσφαίρου τους. Εδώ απλά ήταν ένας παίκτης. Ήρθε και σε πτώση μετά από μακρύ παραγκωνισμό. Στα 19-20 του ήταν πολύ πιο γυμνασμένος, με λιγότερα κιλά και πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Ουσιαστικά πρέπει να βρει εκείνο το όραμα για ποδόσφαιρο που είχε τότε. Το να σου λείπει η οικογένειά σου και οι παιδικοί φίλοι σου είναι ένα κενό που δε γεμίζει εύκολα. Η μόνη λύση είναι να αγαπάς περισσότερο το ποδόσφαιρο και να κάνεις νέους φίλους στην νέα σου ομάδα. Ο Γκολάσα δεν έδειξε τόσο καιρό να έχει δέσει με κάποιο συμπαίκτη του στην ομάδα. Πολύ κλειστός. Κάπως έτσι ήταν και η περίπτωση Σικαμπάλα, απλά σε μεγαλύτερο βαθμό όλα όσα περιέγραψα και σε ένα ΠΑΟΚ χύμα στο κύμα.
Δεν πιστεύω ότι είναι εύκολο να επανέλθει, αλλά ξέρει μπάλα και είναι δικό του θέμα. Η πρόβλεψή μου είναι ότι δε θα τα καταφέρει, αλλά η ευχή μου είναι να γίνει ο παίκτης που έλπιζαν στην χώρα του ότι θα γίνει (πριν 3-4 χρόνια), να προσφέρει στον ΠΑΟΚ και φυσικά να αγαπηθεί ως αποτέλεσμα από τον κόσμο. Η ομάδα έχει καλό κλίμα στις τάξεις των οπαδών μετά τη μεταγραφή Μπερμπάτοφ, και φέτος θα δοθεί πίστωση χρόνου στους παίκτες. Ευκαιρία σου λοιπόν!
Δεν πιστεύω ότι είναι εύκολο να επανέλθει, αλλά ξέρει μπάλα και είναι δικό του θέμα. Η πρόβλεψή μου είναι ότι δε θα τα καταφέρει, αλλά η ευχή μου είναι να γίνει ο παίκτης που έλπιζαν στην χώρα του ότι θα γίνει (πριν 3-4 χρόνια), να προσφέρει στον ΠΑΟΚ και φυσικά να αγαπηθεί ως αποτέλεσμα από τον κόσμο. Η ομάδα έχει καλό κλίμα στις τάξεις των οπαδών μετά τη μεταγραφή Μπερμπάτοφ, και φέτος θα δοθεί πίστωση χρόνου στους παίκτες. Ευκαιρία σου λοιπόν!
Αν του ελειπε η πατριδα του θα γυριζε πισω (τον ηθελε η κορυφαια ομαδα της χωρας του,και αυτη να μην τον ηθελε καποια της χωρας του θα εβρισκε οπως ο μαντουρο) για μενα αλλου ειναι το προβλημα.
Ο τυπος ουτε ιδιαιτερο ταλεντο εχει και ειναι και τεμπελης ολκης,πηρε ενα καλα συμβολαιο στον ΠΑΟΚ που του εξασφαλισε μια ανετη ζωη.
Αναγκαστικα ενεργοποιηθηκε κατα τη γνωμη μου.
Δεν μου αρεσει να απαξιωνω παιχτες του ΠΑΟΚ,αλλα σαν αυτον υπαρχουν 10δες στη σουπερλιγκα και μαλιστα τζαμπα.
Ο τυπος ουτε ιδιαιτερο ταλεντο εχει και ειναι και τεμπελης ολκης,πηρε ενα καλα συμβολαιο στον ΠΑΟΚ που του εξασφαλισε μια ανετη ζωη.
Δεν μου αρεσει να απαξιωνω παιχτες του ΠΑΟΚ,αλλα σαν αυτον υπαρχουν 10δες στη σουπερλιγκα και μαλιστα τζαμπα.
Συμφωνώ , δεν είναι εύκολη η προσαρμογή και αν δεν σε πιστεύει και ο προπονητής μαζί με τον χαρακτήρα του είναι κακός συνδυασμός.vs40 έγραψε:Μακάρι να επιστρέψει. Εγώ το πρόβλημά του το εντόπισα στην ψυχολογία. Μου θύμισε λίγο τον Σικαμπάλα. Στη χώρα του στα βίντεο φαίνεται όλο να χαμογελάει να πανηγυρίζει γκολ με ένα αγνό χαμόγελο --> να είναι ευτυχισμένος. Τον βλέπανε και σαν μεγάλο αστέρι και ελπίδα του ποδοσφαίρου τους. Εδώ απλά ήταν ένας παίκτης. Ήρθε και σε πτώση μετά από μακρύ παραγκωνισμό. Στα 19-20 του ήταν πολύ πιο γυμνασμένος, με λιγότερα κιλά και πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Ουσιαστικά πρέπει να βρει εκείνο το όραμα για ποδόσφαιρο που είχε τότε. Το να σου λείπει η οικογένειά σου και οι παιδικοί φίλοι σου είναι ένα κενό που δε γεμίζει εύκολα. Η μόνη λύση είναι να αγαπάς περισσότερο το ποδόσφαιρο και να κάνεις νέους φίλους στην νέα σου ομάδα. Ο Γκολάσα δεν έδειξε τόσο καιρό να έχει δέσει με κάποιο συμπαίκτη του στην ομάδα. Πολύ κλειστός. Κάπως έτσι ήταν και η περίπτωση Σικαμπάλα, απλά σε μεγαλύτερο βαθμό όλα όσα περιέγραψα και σε ένα ΠΑΟΚ χύμα στο κύμα.
Επιπόλαιη κρίση , που έδειξε τεμπέλης ; Το να αναδείξεις ταλέντα δεν είναι εύκολο , όποτε έπαιζε έδειχνε διάθεση είχε πολλά τρεξίματα, πίεζε και ήξερε να ντριπλάρει αλλά σαν να μην βρήκε ποτέ τον ρόλο του στην ομάδα, χωρίς να μπορώ να πω ποιος έφταιγε για αυτόαπό obanebane » 05 Σεπ 2015 14:10
Αν του ελειπε η πατριδα του θα γυριζε πισω (τον ηθελε η κορυφαια ομαδα της χωρας του,και αυτη να μην τον ηθελε καποια της χωρας του θα εβρισκε οπως ο μαντουρο) για μενα αλλου ειναι το προβλημα.
Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει συνωστισμός στην θέση που παίζει και δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες από τον Τούντορ όση όρεξη και να έχει.
Εγω στον αγωνιστικο χωρο αλλα ειδα φιλε λογιε,δεν υπηρχε ουτε ενα παιχνιδι που να πεις οτι ο συγκεκριμενος ξεχωρισε.
Τωρα τα τρεξιματα και τις τριπλες συγχωρεσε με αλλα ουτε αυτα τα ειδα.
Και σωματικα οπως εγραψε και ο vs40 δεν τον λες και fit.
Εσυ ειδες να παλευει μεσα στο γηπεδο, εγω τον ειδα μπλαζε και αδιαφορο.
Το αν ειναι επιπολαιη η κριση μου θα φανει.
Τωρα τα τρεξιματα και τις τριπλες συγχωρεσε με αλλα ουτε αυτα τα ειδα.
Και σωματικα οπως εγραψε και ο vs40 δεν τον λες και fit.
Εσυ ειδες να παλευει μεσα στο γηπεδο, εγω τον ειδα μπλαζε και αδιαφορο.
Το αν ειναι επιπολαιη η κριση μου θα φανει.
- Panos Fanfaras
Σύμφωνα με paok24 και inpaok, ο Τούντορ τον προορίζει για βασικό στο παιχνίδι με τη Βέροια.
Μεγάλη μεταγραφή η επαναφορά του....
Τον πιστεύω παρά πολυ και το στηρίζω όλο αυτο στα στοιχεία που μ έδειξε εντός ΠΑΟΚ κ οχι απο βιντεάκια.
Σε αυτή την κακή παρουσία εμφάνισε απίστευτες ποδοσφαιρικές εκλάμψεις μεσοεπιθετικά. Αν μπορέσει να τους δώσει διάρκεια τωρα που νιώθει κ μια παραπάνω στήριξη απο τον τουντορα τοτε θα μ δικαιώσει...
Τον πιστεύω παρά πολυ και το στηρίζω όλο αυτο στα στοιχεία που μ έδειξε εντός ΠΑΟΚ κ οχι απο βιντεάκια.
Σε αυτή την κακή παρουσία εμφάνισε απίστευτες ποδοσφαιρικές εκλάμψεις μεσοεπιθετικά. Αν μπορέσει να τους δώσει διάρκεια τωρα που νιώθει κ μια παραπάνω στήριξη απο τον τουντορα τοτε θα μ δικαιώσει...