Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016

Δημοσίευση από BigBaby »

Ο Tepic ηρθε για βασικος μας ''1'' και μπορει να αποκτησουμε καποιον Αμερικανο στο ''1'' μετα φθηνο.
Για το ''5'' ειχαμε συζητηση με ενα θηριο Αμερικανο αλλα καπου κολλησε το θεμα ( 2.06 με καλες κινησεις
και τελειωματα ).
Θεμα Μαυροειδη δεν υπαρχει προς το παρον και δεν πιστευω να προχωρησει.
Οσο για τον Tepic τον πιστευουν πολυ σαν ''1'' (επαιζε ολη την χρονια στην Παρτιζαν σαν ασσος).
Στο pick & roll πιστευω με ενα θηριο Αμερικανο στο 5 θα σκοραρει κατα ριπας ο Tepic.
Η πενταδα μας λογικα θα ειναι Tepic-Uros-Βασιλειαδης-Μαργαριτης-Αμερικανος και η 2η θα ειναι
Τσοχλας-Μπιδης-Σαλουστρος-Κακαρουδης-Μαρκοβιτς (αν και δεν πιστευω οτι ο Μαρκοβιτς θα ειναι
μαζι με Κακαρουδη σε 5αδα).
Σε ερωτηση μου για τον Κωττα μου ειπε οτι φετος θα παρει χρονο συμμετοχης (3λεπτα και 5λεπτα)
κλασσικος Σουλης θελει να δουλεψει τον ψηλο αρκετα και μετα να τον βαλει (πηρε ογκο ο μικρος φετος).
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Λογικά αυτό θα κάνουν.
Θα περιμένουν να περάσουν κάποιοι μήνες να πέσουν οι μισθοί να γλιτώσουμε και κάποιους μισθούς και μετά θα πάρουμε άσσο για το δεύτερο γύρο, τα πλέι οφ και το τελικό κυπέλλου :D
Φτώχεια καταραμένη.
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Λοιπόν, όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα της ομάδας μέχρι τώρα και βάζοντας το γεγονός ότι πολλοί από τους παίκτες μας είναι πολυθεσίτες, με καθαρά προσωπική άποψη, έχουμε και λέμε:

1) Τσόχλας 17', Tepic 10', Duvnjak 10', Λιάπης 3'
2) Duvnjak 15', Tepic 13', Βασιλειάδης 12'
3) Βασιλειάδης 23', Tepic 10', Σαλούστρος 4', Δέδας 3'
4) Μαργαρίτης 25', Markovic 8', Κακαρούδης 7'
5) Βασικός C 25', Markovic 13', Κακαρούδης 2'

Και αναλυτικότερα:
Βασιλειάδης 35'
Tepic 33'
Duvnjak 25'
Βασικός C 25'
Μαργαρίτης 25'
Markovic 21'
Τσόχλας 17'
Κακαρούδης 9'
Σαλούστρος 4'
Δέδας 3'
Λιάπης 3'

Όλα αυτά, πιστεύοντας ότι θα πάρουμε έναν μόνο ψηλό και όχι και τον Σέρβο που δοκιμάζουν.
Τους Χαραλαμπίδη και Κώττα τους άφησα εσκεμμένα εκτός rotation, επειδή ο ένας θα αργήσει να επανέλθει και τον άλλο δεν θεωρώ ότι θα καταφέρει να έχει θέση στην 12άδα.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Ο Σερβος εχει πολυ καλο κορμι και οι Αμερικανοι τον εχουν για Draft του 17 εφοσον εχει εξελιξη.
Τεχνικα δεν ειναι καλος αλλα εχει τρομερη σωματοδομη (ατακα μελους της δοιηκησης : δεν τον
κουνας με τιποτα κατω απο το καλαθι ).
Θα παρει μερος στο πρωτο τουρνουα γιατι δυσκολα θα εχουμε παρει ψηλο και αν πεισει
θα αποκτηθει λογικα σαν 2ος Σεντερ παιρνοντας τα λεπτα του Κωττα + καποια απο τα
λεπτα Μαρκοβιτς.
Στην ρακετα θα παρουμε Αμερικανο απλως περιμενουμε να πεσουν οι τιμες.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πολυ μηδενικο ρε παιδι μου. :mrgreen:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Για λέτε, η ομάδα χρειάζεται κάτι άλλο ή είμαστε πλήρεις; από τεπιτς να περιμένουμε κατι; γιατί μου λένε ότι είναι μια φούσκα, παίχτης σε ελεύθερη πτώση
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οχι και ελεύθερη πτώση
..
Σκέτη πτώση όπως και αλλοι που τθανε και φύγανε αλλιως

Πεντάρι και κλείσαμε
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αντιγράφω αυτούσια από basketplus.gr (συνέντευξη Τσαρτσαρή):

"Ήταν από τα πολύ εμγάλα ταλένατ στην Σερβία" σχολίασε ο παλαίμαχος διεθνής φόργουορντ, προσθέτοντας: "Ήταν δύσκολη τότε η προσαρμογή του, ίσως έκανε λάθος και η ομάδα για τον ρόλο που του ανέθεσε, ίσως του ζητήθηκαν πράγματα που δεν είχε. Πάντως είναι εργατικός, μπορεί να κλάνει αρκετά στο γήπεδο και προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στον κόουτς Μαρκόπουλο οτι μπορεί να βγάλει από τον Μιλένκο τα καλύτερα προσόντα του.

http://basketplus.gr/index.php/a1-esake ... s-kai-paok

μέχρι και κλανιές ο τύπος. θα τελειώσει τη σεζόν με 1.5 ασσιστ αλλά 8,5 κλανιές ανά μάτς.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αυτος ο Bristol που γραφτηκε σημερα καλη περιπτωση φαινεται,πολυ καλος ριμπαουντερ και με καλες τοποθετησεις στην αμυνα,επιθετικα υστερει λιγο δε δειχνει να μπορει να δημιουργησει καταστασεις μονος του με τη καμια,θελει ταισμα για να κανει κατι επιθετικα.
paokbc80

Δημοσίευση από paokbc80 »

δηλαδη για να καταλαβω... απο την μια θεωρεις τον μαυροειδη λιγο για τον ΠΑΟΚ και θεωρεις καλη περιπτωση αυτο το πραμα?

αντε να τν επαιρνες για δευτερο ψηλο για κανα 8λεπτο 10 λεπτο βαρια βαρια να πω ενταξει,αλλα απο την στιγμη που ψαχνουμε ψηλο για 30 λεπτα ουτε για αστειο
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

+φωνω δε μου γεμισε το ματι. δεν υπαρχει περιπτωση αυτος ο παικτης να αρεσει στον κοουτς
Άβαταρ μέλους
obanebane

paokbc80 έγραψε:δηλαδη για να καταλαβω... απο την μια θεωρεις τον μαυροειδη λιγο για τον ΠΑΟΚ και θεωρεις καλη περιπτωση αυτο το πραμα?

αντε να τν επαιρνες για δευτερο ψηλο για κανα 8λεπτο 10 λεπτο βαρια βαρια να πω ενταξει,αλλα απο την στιγμη που ψαχνουμε ψηλο για 30 λεπτα ουτε για αστειο

Ενα 6λεπτο βιδεο ειδα ρε φιλε καλε,απλα ξεχασα να το αναφερω.
Μη με παιρνεις και πολυ σοβαρα δεν ειμαι και πολυ σε φορμα στα του μπασκετ τα τελευταια χρονια.
Για τον Μαυροειδη ομως επιμενω επειδη εχω ολοκληρωμενη αποψη,θα μας βαλουν μεσα στα καλαθια με αυτον βασικο σεντερ.
Επιθετικα ειναι πολυ καλος αλλα εγω απο το 5αρι θελω αμυνα και ριμπαουντ.
paokbc80

Δημοσίευση από paokbc80 »

σε μια ομαδα που απο τον ασσο της δεν θα παρει και πολλους ποντους , αν παρεις και πενταρι που δεν εχει σκορ τοτε εισαι χλωμος.

οσο για τον μαυροειδη συμφωνω οτι δεν ειναι καλος αμυντικος,αλλα να το πω κι αλλιως...σιγα τα τρομερα πενταρια που θα εχει η λιγκα και δεν θα τον παρω (αν μπρορω) για να μην τον βαζουνμεσα στα καλαθια.

και γω ειμαι υπερ του αμερικανου ψηλου αλλα σε αυτα που ζηταμε ειναι πανακριβοι,εκτος αν παμε σε καποιο στοιχημα με οτι αυτο συνεπαγεται.

απλα πιστευω οτι φετος με το ειδη υπαρχον ροστερ δεν ειμαστε για πειραματα και στοιχηματα.
το μπασκετ που θελει να παιζει ο σουλης ειναι πολυ απαιτητικο και χρειαζεται παικτες με υψηλο μπασκετικο iq
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Ο Συγχρονος σεντερ πρεπει να αντιμετωπιζει και πικ εν ρολ,να εχει οσο το δυνατον γρηγορα ποδια,να προσφερει rim protection.Δεν ειναι μονο το πως ματσαρει με αντιπαλους σεντερ.Ο Μαυροειδης απο αυτα δεν.Για μενα καλυτερα σεντερ αμπαλος αλλα καλος αμυντικος(Ντζαι ας πουμε) παρα καποιος σαν τον Μαυροειδη η τον Μπογρη που βαζει 15 και τρωει 20.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”