Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- kataramenos5
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Dimitrievic!!! Γατάκι ο μπερμπατοφ μπροστά της
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Έλα, ρε Πέτρο.pgetsos έγραψε:Ale, σου έχει έρθει το δικό μου;
Συγγνώμη για την καθυστέρηση.
Δεν είχε έρθει τίποτε, αλλά και δεν είχα και επαφή με το ίντερνετ στην Θεσσαλονίκη.
Συγγνώμη για την εξαφάνιση.
Παιδιά, συγγνώμη για το εξαφανιζόλ.
Μεγάλη ιστορία, αλλά όλα καλά.
5άρα στην Μπρόντμπι, αποχαιρετισμός του φιλότιμου, επιστροφή της βουλγάρικης σημαίας στην 4, Τέπιτς στην μπασκετάρα.
Λέω να εξαφανιστώ καναδυό βδομάδες ακόμη, μπας και σηκώσουμε και το Τσάμπιονς Λιγκ από φέτος.
Μεγάλη ιστορία, αλλά όλα καλά.
5άρα στην Μπρόντμπι, αποχαιρετισμός του φιλότιμου, επιστροφή της βουλγάρικης σημαίας στην 4, Τέπιτς στην μπασκετάρα.
Λέω να εξαφανιστώ καναδυό βδομάδες ακόμη, μπας και σηκώσουμε και το Τσάμπιονς Λιγκ από φέτος.
Ντο να λέγω σε...MANIAKOS έγραψε:Που εισαι χαμένος ρε;
Μόλις πήγα Θεσσαλονίκη εγαμέθε το σύμπαν.
Μακάρι επαναπατρισμός.
Κατέβηκα για δύο εβδομάδες διακοπές, αλλά ήρθαν όλα ανάποδα.
Γύρισα Αγγλία τώρα, αλλά την ψάχνω περισσότερο από ποτέ για επιστροφή στην Θεσσαλονίκη, ή γενικότερα στην Μακεδονία.
Κατέβηκα για δύο εβδομάδες διακοπές, αλλά ήρθαν όλα ανάποδα.
Γύρισα Αγγλία τώρα, αλλά την ψάχνω περισσότερο από ποτέ για επιστροφή στην Θεσσαλονίκη, ή γενικότερα στην Μακεδονία.
- Kostomanolis
Αλε κανουμε ανταλλαγη; Βεβαια μενω Αθηνα, αλλα θα εισαι κοντα...

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχαχαχαχ!!!
Ήταν να όντως να πιάσω δουλειά στην Αθήνα πρόπερσι και φέτος, αλλά προτίμησα την Αγγλία.
5 ώρες η Αθήνα από Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο, τρεις ώρες το Λονδίνο.
Χώρια που εδώ δεν έχει γαυροβάζελους.
Αν είναι να γυρίσω, μόνο για Μακεδονία.
Υ.γ.: Έχεις μέηλ.
Ήταν να όντως να πιάσω δουλειά στην Αθήνα πρόπερσι και φέτος, αλλά προτίμησα την Αγγλία.
5 ώρες η Αθήνα από Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο, τρεις ώρες το Λονδίνο.
Χώρια που εδώ δεν έχει γαυροβάζελους.
Αν είναι να γυρίσω, μόνο για Μακεδονία.
Υ.γ.: Έχεις μέηλ.
Και κάτι για τον Σαλπιγγίδη (καθώς δεν πρόλαβα το κλείσιμο του τόπικ).
Όλα εδώ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
Πάνε βρες άκρη με αυτούς που φώναζαν το όνομά σου (όχι χωρίς λόγο) στον τελικό.
Όσο για τα αρδ σου που ξαμολήθηκαν να μας πείσουν, ότι ντεμέκ δεν σε φέρθηκε σωστά ο ΠΑΟΚ και σε άφησε ελεύθερο στις 20κάτι του μήνα, αλλού αυτά.
Ήξερες ότι ήσουν εκτός πλάνων από το ματς στο Ζάγκρεμπ, ας έκανες τα κονέ σου με τις ομάδες που σε ζητούν τόσα χρόνια.
Για το ότι και καλά σε δόθηκε η ελευθέρας μία εβδομάδα πριν τελειώσουν οι μεταγραφές, εσύ πήρες μεταγραφή για τον πράσινο πούστη την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ των μεταγραφών.
Εξ άλλου, τόσες προτάσεις έχει απορρίψει η παε τόσα χρόνια για να σε κρατήσει στο ρόστερ. Η μήπως όχι;
Τε-σπα, σε εύχομαι στο υπόλοιπο της ζωής σου να καταλάβεις τί έκανες και να μετανοιώσεις ειλικρινά. Ο ΠΑΟΚ προχωράει κι εσύ έμεινες οριστικά πίσω εξ αιτίας της μικρότητάς σου.
Όλα εδώ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
Πάνε βρες άκρη με αυτούς που φώναζαν το όνομά σου (όχι χωρίς λόγο) στον τελικό.
Όσο για τα αρδ σου που ξαμολήθηκαν να μας πείσουν, ότι ντεμέκ δεν σε φέρθηκε σωστά ο ΠΑΟΚ και σε άφησε ελεύθερο στις 20κάτι του μήνα, αλλού αυτά.
Ήξερες ότι ήσουν εκτός πλάνων από το ματς στο Ζάγκρεμπ, ας έκανες τα κονέ σου με τις ομάδες που σε ζητούν τόσα χρόνια.
Για το ότι και καλά σε δόθηκε η ελευθέρας μία εβδομάδα πριν τελειώσουν οι μεταγραφές, εσύ πήρες μεταγραφή για τον πράσινο πούστη την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ των μεταγραφών.
Εξ άλλου, τόσες προτάσεις έχει απορρίψει η παε τόσα χρόνια για να σε κρατήσει στο ρόστερ. Η μήπως όχι;
Τε-σπα, σε εύχομαι στο υπόλοιπο της ζωής σου να καταλάβεις τί έκανες και να μετανοιώσεις ειλικρινά. Ο ΠΑΟΚ προχωράει κι εσύ έμεινες οριστικά πίσω εξ αιτίας της μικρότητάς σου.
Γιατί ρε συ;pgetsos έγραψε:Στο έχω στείλει δις μάλιστα :/
Υγ: Να πας να πνιγείς ρε
Το έστειλες στο spathasref@gmail.com;