Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Spiros_S

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Spiros_S »

stelyk έγραψε:Για την Stoiximan μιλουσαν για κεντρικο, οτι εχει το χαντμπολ δηλαδη!
Έχεις δίκιο. Λάθος έκανα.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Εντάξει τώρα αν διαμαρτυρόμαστε και για το χρώμα του χορηγού στη φανέλα,δεν υπάρχει σωτηρία... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

rainmaker έγραψε:Εννοώ οτι δεν ξέρω αν η προσφορά είναι ανώτερη του συμβολαίου που είχαμε μέχρι τώρα.

Αν πάρουμε έστω και +1ευρώ τότε είναι σούπερ.

ΠΟΤΕ ξανά δε θέλω να δω αθηνο-κρατικά συμφέροντα στον ΠΑΟΚ.

ΟΞΩ.
Ηταν ξεκαθαρο οτι η προσφορα του οπαπ ηταν πολυ χαμηλη δε τη δεχτηκε κανενας.
Και κατι αλλο ασχετο, θελω να δω αυριο που η αεκ θελει να μπει ως τριτη πιο εμπορικη ομαδα στο τηλεοπτικο συμβολαιο τι θα ψηφισει η λιγδα.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Η φανέλα στην παρουσίαση του Μπερμπατωφ ήταν κακή επιλογή, έμοιαζε σαν 2 νούμερα μεγαλύτερη. Η σπορτινγκμπετ είναι σίγουρα καλύτερη επιλογή απο τον ΟΠΑΠ αλλά θα ήθελα κατι ακόμη πιο εντυπωιακό, όπως gazprom, emirates, katarairways κλπ
black death

Δημοσίευση από black death »

obanebane έγραψε: Και κατι αλλο ασχετο, θελω να δω αυριο που η αεκ θελει να μπει ως τριτη πιο εμπορικη ομαδα στο τηλεοπτικο συμβολαιο τι θα ψηφισει η λιγδα.
Δηλαδή η λίγδα ψηφίζει για το ποιες θα είναι οι πιο εμπορικές ομάδες; :shock:
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Aν τελικά είναι η sportingbet και μ'αυτό το ποσό που ακούγεται θα είναι μεγάλη μαγκιά.
Για τα χρώματα στη φανέλα μπορούν να τα προσαρμόσουν σε ασπρόμαυρα όπως το στοίχημα ή ο βάζελος με το stoiximan.
Μένει να δούμε τη γραμματοσειρά στη πλάτη, το σημερινό δεκάρι ήταν πολύ λεπτό σε σχέση με τα γράμματα και πολύ κοντά λεπτομέρειες που νομίζω πρέπει να προσεχθούν για μας τα αρρωστάκια με τις φανέλες :twisted:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

pirate_salonica έγραψε:Εντάξει τώρα αν διαμαρτυρόμαστε και για το χρώμα του χορηγού στη φανέλα,δεν υπάρχει σωτηρία... :opaokara:
Χετάφε. 2010. Burger King...

Ότι πιο άσχημο έχω δει
obanebane έγραψε: Ηταν ξεκαθαρο οτι η προσφορα του οπαπ ηταν πολυ χαμηλη δε τη δεχτηκε κανενας.
Και κατι αλλο ασχετο, θελω να δω αυριο που η αεκ θελει να μπει ως τριτη πιο εμπορικη ομαδα στο τηλεοπτικο συμβολαιο τι θα ψηφισει η λιγδα.
1.7 έδινε για όλη τη λιγκα

Ποιά είναι τώρα τρίτη;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο ΠΑΟΚ ειναι τριτος, πηραμε τη θεση της ΑΕΚ οταν επεσε.
Η ΑΕΚ τωρα θελει να την ξαναπαρει και να μη λογιστει στην πιτα ως νεοφωτιστη.
Οι νεοφωτιστοι παιρνουν το χαμηλοτερο κομματι της πιττας.
Θα ψηφησουν αυριο για το αιτημα της.
Τωρα για τα κριτηρια 1ου 2ου κτλ μη με ρωτατε δεν τα ξερω.
Δεν ξερω δηλαδη πως μετρανε την εμπορικοτητα της καθε ομαδας.
Εγω δεν δεχομαι με τιποτα οτι η ΑΕΚ εχει περισσοτερο κοσμο απο εμας,πως αυτοι βγαινουν απο επανω δεν το εχω καταλαβει.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Θα ήθελα ρωσικο χορηγό. Το σκέφτομαι από την πρώτη μέρα που μπήκε ο Ιβάν
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τί να διαφημίζει ο Ρώσος στην Ελλάδα;
Είναι πολλά από πίσω... Γεωπολιτική κλπ κλπ

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Πολυ ψιλολιγνο το 10. Προτιμω πιο στρογγυλο, οπως του Μαραντονα στη Ναπολι ( φανελα buitoni). Αν μπει μοα διαφημιση κατω απο το νουμερο, δεν θα στρογγυλεψει? :)
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Η αεκ εχει χασει πλεον την τριτη θεση σε κοσμο και ειμαστε εμεις τριτοι με βαση την οπαδικη ερευνα που ειχε γινει τελευταια

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
dimitrissss

Δημοσίευση από dimitrissss »

mbison έγραψε:Πολυ ψιλολιγνο το 10. Προτιμω πιο στρογγυλο, οπως του Μαραντονα στη Ναπολι ( φανελα buitoni).
Η Buitoni δεν είναι φανέλα. Είναι εταιρεία ζυμαρικών.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

:lol:
Άβαταρ μέλους
opaloka

Δημοσίευση από opaloka »

Παιδια εγω για το λογοτυπο διαφωνω. Γραφιστικα μιλωντας (ειναι η δουλια μου) μπορει το μπλε ωμα να μην κανει τοσο αντιθεση πανω στο μαυρο, αλλα ολο το λογοτυπο εχει γυρω γυρω λευκο περιγραμμα. Αρα, δεν θα χρειαζεται να μπει σε λευκο μεγαλο ορθογονιο πλαισιο, ή ακομα χειροτερα να μπει χωρις καν λευκο περιγραμμα (οπως το κοκκινο σημα της Macron που χανεται πανω στο μαυρο). Το να μπει μονοχρωμο το σημα εγκειται (αν το εγραψα σωστα) στο αν εχει προνοησει η Sbet ή ο γραφιστας που εκανε το σημα να φτιαξει την μονοχρωμη παραλλαγη της. Αν δεν το εχει κανει και η εταιρια σεβεται το ονομα της τοτε δεν θα αφησει ουτε την Γιουβεντους να "αλλαξει' χρωματισμο στο λογοτυπο για τις φανελες της.
Οσο για την γραμματοσειρα θα δω μπας και την εχω, αλλα αν τα ονοματα μπαινουν στα λατινικα θα ειναι πολυ ευκολο να βρεθει, τα ελληνικα ειναι πιο "δυσκολα". Αλλα και παλι, και να μην βρεθει, ευκολα ξεγυριζεται.
Ελπιζω η φανελα να μην ειναι αυτη που παιζουμε τωρα (δεν εννοω σε υλικο , αλλα σε οψη).
Αν οι αριθμοι είναι σε αλλη γραμματοσειρα στο σορτσακι και σε αλλη στη φανελα θα μιλαμε για μπακαλικο η Macron ως εταιρια. Οι αριθμοι δεν ειναι στην "ζουληγμενη" εκδοχη των γραματων (condensed λεγεται η ζουληγμενη παραλλαγη των "normal" ή "regular" γραμματοσειρων). Οι αριθμοι ειναι σε Advent (γκογκλαρετε advent font για οποιον θελει να την κατεβασει free απο το πρωτο link που θα βγει και ξεκιναει με daf...). Τα ονοματα πρεπει να τα ψαξω λιγο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”