Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Στο σδνα λεει συμφωνησαμε με στοιχηματικη εταιρια για χορηγια στη φανελα.
Συμφωνία με Sportingbet!
Η Sportingbet συμφώνησε σε όλα με τον Δικέφαλο και εκτός απρόοπτου θα είναι ο κεντρικός χορηγός του ΠΑΟΚ τη φετινή αγωνιστική χρονιά.
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... portingbet
Συμφωνία με Sportingbet!
Η Sportingbet συμφώνησε σε όλα με τον Δικέφαλο και εκτός απρόοπτου θα είναι ο κεντρικός χορηγός του ΠΑΟΚ τη φετινή αγωνιστική χρονιά.
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... portingbet

OXI ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Εδώ και μέρες ψήνεται η συμφωνία. ΤΟ αν και κατά πόσο θα βγούμε κερδισμένοι, θα το δούμε...
2,000,000€ για 1 χρονο διαβασα...
Η προκαταβολη στον Μπερμπα... τζαμπα του βγαινει του Ιβαν
Να δουμε τι αλλο πρεπει να παρουμε για να πεισθει η Gazprom!
Η προκαταβολη στον Μπερμπα... τζαμπα του βγαινει του Ιβαν

Να δουμε τι αλλο πρεπει να παρουμε για να πεισθει η Gazprom!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelyk την Πέμ 03 Σεπ 2015, 20:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εννοώ οτι δεν ξέρω αν η προσφορά είναι ανώτερη του συμβολαίου που είχαμε μέχρι τώρα.
Αν πάρουμε έστω και +1ευρώ τότε είναι σούπερ.
ΠΟΤΕ ξανά δε θέλω να δω αθηνο-κρατικά συμφέροντα στον ΠΑΟΚ.
ΟΞΩ.
Αν πάρουμε έστω και +1ευρώ τότε είναι σούπερ.
ΠΟΤΕ ξανά δε θέλω να δω αθηνο-κρατικά συμφέροντα στον ΠΑΟΚ.
ΟΞΩ.
Δεν νομιζω να εδινε 2 μυρια τον χρονο ο (κλ)ΟΠΑΠ.οποτε απο αυτη την αποψη θεωρω ειμαστε κερδισμενοι.Το ποσο(αν ισχυει) ειναι αρκετα καλο.
- charlie_pace
πάντως έτσι "χαλάμε" και τα σχέδια για την κεντρική χορηγία. αν δεν κάνω λάθος υπήρχαν ήδη αντιθέσεις από ομάδες που είχαν οπαπ στη φανέλα και δεν μπορούσαν να διαφημίσουν άλλη στοιχηματική εταιρεία, αν παμε και εμείς σε sporting δεν νομίζω ότι η stoiximan θα δώσει καλά λεφτά στην superleague...
στα της φανέλας, δεν με τρελαίνουν τα χρώματα της sportingbet, είναι μπλε και κόκκινο, θα ταιριάζουν με το ασπρόμαυρο; τέσσερα χρώματα..;
(καθαρά από αισθητική άποψη, ας έρθει η χορηγία να μπαίνουν έσοδα και για όλα τα άλλα βλέπουμε.. )
στα της φανέλας, δεν με τρελαίνουν τα χρώματα της sportingbet, είναι μπλε και κόκκινο, θα ταιριάζουν με το ασπρόμαυρο; τέσσερα χρώματα..;
(καθαρά από αισθητική άποψη, ας έρθει η χορηγία να μπαίνουν έσοδα και για όλα τα άλλα βλέπουμε.. )
- pirate_salonica
Πω ρε φίλε την έψαχνα από πέρσι! Τώρα το αν όντως αλλάζουν εγώ κρατάω μια πισινή γιατί στο σορτσάκι ο αριθμός ήταν ίδιος με τα περσινά.fossa έγραψε:Οι περσινοί αριθμοί είναι αυτοί που χρησιμοποιήσαμε και φέτος στην αρχή αλλά όπως είδα σήμερα αλλάζουν.
Για τα γράμματα δεν ξέρω αν θα είναι ίδια σήμερα μου φάνηκαν ίδια.
Οι αριθμοί (ίσως και τα γράμματα) είναι σε μια γραμματοσειρά που λέγεται Advent με λίγο ψάξιμο θα τη βρεις εύκολα.
charlie_pace έγραψε:πάντως έτσι "χαλάμε" και τα σχέδια για την κεντρική χορηγία. αν δεν κάνω λάθος υπήρχαν ήδη αντιθέσεις από ομάδες που είχαν οπαπ στη φανέλα και δεν μπορούσαν να διαφημίσουν άλλη στοιχηματική εταιρεία, αν παμε και εμείς σε sporting δεν νομίζω ότι η stoiximan θα δώσει καλά λεφτά στην superleague...
Μονο και μονο για συλεκτικους λογους αυτο το παμε στοιχημα επρεπε να τελειωνει,για τα χρωματα συμφωνω αλλα τι να κανουμε θα ζησουμε και με αυτα.