10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
"Χανει το επομενο ματς ο Μπερμπατοφ λογω ηλιασης που παρουσιασε μετα την παρουσιαση του στην Τουμπα"
-
Μάγκες μόλις έφυγα από την δουλειά και μπήκα αμέσως εδώ και βλέπω τις φωτογραφίες, τον κόσμο , εσάς και τον ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ ΣΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑΑΑΑΑΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ!!!!!!! ΥΓ: Φωνάζω συνθήματα δακρυσμένος μέσα στο αμάξι , οτι να ναι
Νταξ ρε φίλε, ο τύπος φεύγει και πάει Μεσημβρια για προπόνηση...
Θα τραγουδάει το "είναι τρελός ο Βούλγαρος" στο δρόμο, στάνταρ.
Το ζήσαμε κι αυτό... Ίσως μέσα στις 10 καλύτερες ΠΑΟΚτσιδικες στιγμές που έχω ζήσει (στο ποδόσφαιρο)
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Θα τραγουδάει το "είναι τρελός ο Βούλγαρος" στο δρόμο, στάνταρ.
Το ζήσαμε κι αυτό... Ίσως μέσα στις 10 καλύτερες ΠΑΟΚτσιδικες στιγμές που έχω ζήσει (στο ποδόσφαιρο)
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Ούτε ένα τσαλιμακι που συνήθως κάνουν, προφανώς δε το έχει και δε τον έβαλαν[/quote]pgetsos έγραψε:
34 χρονών παίκτης με την καριέρα του Berbatov δεν νομίζω πως χρειαζεται να παρουσιαστεί για να κανει τσαλιμάκια..
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Καπετάνιος
Mozard έγραψε:34 χρονών παίκτης με την καριέρα του Berbatov δεν νομίζω πως χρειαζεται να παρουσιαστεί για να κανει τσαλιμάκια..pgetsos έγραψε: Ούτε ένα τσαλιμακι που συνήθως κάνουν, προφανώς δε το έχει και δε τον έβαλαν
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τρολάρει ρε μην ψαρώνεις

εκει στη Γερμανία σας αφήνουν να οδηγείτε και να γράφετε στο...ΠΑΟΚμάνια;;;Black_White_Heart έγραψε:Μάγκες μόλις έφυγα από την δουλειά και μπήκα αμέσως εδώ και βλέπω τις φωτογραφίες, τον κόσμο , εσάς και τον ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ ΣΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑΑΑΑΑΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ!!!!!!! ΥΓ: Φωνάζω συνθήματα δακρυσμένος μέσα στο αμάξι , οτι να ναι

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ ΜΑΓΚΑ!!!
η τρίχα έγινε κάγκελο μόλις είδα εικόνες...
σταματήσαμε δουλειά, όλα τα πάντα στοπ...
ΚΑΥΛΑ ΚΑΥΛΑ ΚΑΥΛΑ.
Που να βάλει και κανα γκόλ.

Μπερμπατοφ είπε: είμαι ένας συνηθισμένος τύπος που παίζει μπάλα.
Δείχνει χαρακτήρα προσγειωμένο που ξέρει τι είναι και τι αξίζει και δεν έχει ανάγκη να το παίξει βεντέτα. Πιστεύω πως εκτός από την δεδομένη αγωνιστική αξία του θα διδάξει και ήθος
Δείχνει χαρακτήρα προσγειωμένο που ξέρει τι είναι και τι αξίζει και δεν έχει ανάγκη να το παίξει βεντέτα. Πιστεύω πως εκτός από την δεδομένη αγωνιστική αξία του θα διδάξει και ήθος
-
Δεν το έχει; Μου διαφεύγει κάπου ο σαρκασμός;pgetsos έγραψε:Ούτε ένα τσαλιμακι που συνήθως κάνουν, προφανώς δε το έχει και δε τον έβαλανΚαπετάνιος έγραψε:Πως σας φανηκε;

[youtube]uk2D9-T4j-k[/youtube]
Αύριο θα πέσει η μπάλα αν τον αφήσεις.
Λες να αργησει με τη Μπεντλει στη Μεσημβρια και ο Ιγκορ να του ριξει προστιμο?

Ο Μπερμπάτωφ στο Ναό , με το δικέφαλο στο στήθος !!.
Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ρε πστμ ...
Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ρε πστμ ...
100 EUROSsimba έγραψε:Λες να αργησει με τη Μπεντλει στη Μεσημβρια και ο Ιγκορ να του ριξει προστιμο?![]()
![]()

- Καπετάνιος
Προλαβαινουμε να τον στειλουμε στη Καμπαλα;simba έγραψε:Λες να αργησει με τη Μπεντλει στη Μεσημβρια και ο Ιγκορ να του ριξει προστιμο?![]()
![]()
Ο Τζαβέλας πρέπει να αισθάνεται πολύ ωραία τώρα και ανυπομονεί να αρχίσει η προπόνηση να βγάλει καμιά selfie.
Πλάκα κάνει ο Ντρογκμπά ρε χαλαρώστε.

Πλάκα κάνει ο Ντρογκμπά ρε χαλαρώστε.