Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Σε όλη την χρονιά ρε παιδιά ,σε όλο τον κόσμο δεν θα μπορέσει να δώσει 200000 φανέλες?rain δε θελω ξανά αντιπαράθεση με κανέναν εδώ έχω φάει 4 μπαν φετος το καλοκαίρι επειδή ήμουν γκρινιάρης και άτομα που με ορμούσαν με εκφράσεις "πανε γίνε γαυρος ρε ""μας επρηξες τα μεζεα ,σκάσε επιτέλους "κ.α που δεν θυμάμαι τώρα τα είχες στο απυρόβλητο επειδή ήταν πιστοί στην γραμμή "ο Φρανκ ξέρει" θα λέω την γνώμη μου και όπως θέλω και θα δέχομαι κριτική χωρίς χαρακτηρισμούς και κοσμιτικα επίθετα και δεν θέλω κάνεναν να κάνει ο μοντ ντα όπως θέλουν κάποιοι άλλοι εδώ μέσα,εξηγούμε για να μηην παρεξηγούμε.Μερα που όταν έπαιζα με βασικό φορ τον φρουντζα δεν περίμενα να ζήσω με τίποτα ειναι η σημερινή ,μακάρι να ζήσουμε και πολλές άλλες τέτοιες μέρες μεταγραφικά και πολλές τέτοιες μέρες τον μαιο
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το eshop νομίζω πάντως στέλνει σε όλο τον κόσμο προϊόντα.

Αυτή η μεταγραφή θα πιάσει, γιατί ήταν η πρώτη μεταγραφή τελωνείου

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

rainmaker έγραψε:Το σύστημα είναι αυτό και θα αποδείξει οτι ο Μπέρμπα έλειπε για να ξεμπλοκάρει η ανάπτυξη της ομάδας :

Εικόνα

Μοντς και κοινοί θνητοί μην είστε οφ τόπικ θα σας σκίσω! :D
Ωραία ενδεκάδα rain. Ιδιαίτερα στον Σαμπό συμφωνω και επαυξάνω ότι είναι γάντι για εκέι. Και τον πιστεύω πολύ παρόλο που κάποιοι τον έχουν βγάλει άχρηστο.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Alastor έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Εγω παντως θα αλλαζα το συστημα πλεον με μπερμπατοφ...

Βαλε μακ ζαιρο στα πλαγια πελκα πισω απο τον μπερμπα και 2 στο κεντρο,κατσε με τζιολη.ειναι κριμα να χανεις τα χαρακτηριστικα του μακ και ζαιρο.πισω θα παιξεις με 2 σεντερ μπακ και 2 πλαγια μπακ.

+1

συστημα με 3 center back στο αμυντικογενες ελληνικο ποδοσφαιρο νομιζω αδικει πιο επιθετικα συστηματα που χρειαζεται να πολιορκησεις τις αμυνες των χωριων για να τις διασπασεις
Συστήματα "πολιορκίας" με 3 στην άμυνα...

Σε 3-5-2...

--------------------- Berba ------ Κλάους -------------------------
-- Mak (Leovac) ---- Πέλκας (Jairo) ---- Κίτσιου (Rodriguez) --

Σε 3-4-2-1...

------------------------ Berba (Κλάους) ----------------------------
-------------- Mak(Rodriguez) -- Πέλκας (Jairo) -----------------
-- Leovac (Mak) ---------------------------- Κίτσιου (Κων/δης) --

Τους 2 κεντρώους και τους 3 μπακ βάλτε τους μόνοι σας... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Εγώ με τον μπερμπατοφ θα έπαιζα φουλ επίθεση χωρίς σέντερ μπακ ολσεν και πάμε στο κέντρο με τζιολη κάτσε τσιμιροτ σαμπο μακ ροντριγκεζ πελκα χαίρο Κλάους μπερμπατοφ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ρε παιδιά, που βλέπουμε την παρουσίαση;
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

cellophan έγραψε:Ρε παιδιά, που βλέπουμε την παρουσίαση;
Στην κεντρική ρε ζωντόβολο (απαντάω μόνος μου για τιμωρία)!!
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

sporos123 έγραψε:Μια χαρα ειναι το 3-5-2.Και δεν ειναι αμυντικογενες.

ειναι αμυντικογενες,καθως σαν μοναδες εχεις 3 σεντερ μπακ αντι για 2 τα οποια δεν εχουν επιθετικες αρετες(σε σχεση με επιθετικους,χαφ και φουλ μπακ)
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ace79grpaok έγραψε:Μπράβο στην παε που επιτέλους έρχεται στο 2015 και βλέπει ότι η μεταγραφές Εκτός από να καλύπτεις τα κενα σου ειναι και τρόπος να κανεις τρελο μαρκετιγκ ,μόνο απο τις φανέλες θα βγει το κόστος της κίνησης του βλεπω Βούλγαρου ιδιαίτερα αν η παε στέλνει μέσω eshop se οκ τον κόσμο φανέλες σε χώρες που δεν έχουν κρίση (Αγγλία,Αμερική,Αυστραλία,γερμανια)θα πάρουν και περισσότερες απο μια ,με έναν πρόχειρο υπολογισμό 200000 φανέλες να πουλήσουν με 20€ καθαρό κέρδος Ελάχιστο =4000000 τσέπη μάγκες βάλε κι τον ντόρο που έγινε σε όλα τα μμε του κόσμου έπρεπε να πληρώσεις εκατομμύρια για να έχεις τέτοια διαφήμιση .Δεν μετανιώνω για τίποτα που εχω πει εδω μέσα πάντα κρίνω αυτό που βλεπω αν κάποιους δεν τους αρέσει πρόβλημα τους ,οσο γιατους μοντς πόλυ ρομποκοπ την έχετε δει και πυροβολείτε πρβτα και κάνετε ερωτήσεις υστερα :| .Μακαρι να κάνουμε και τέτοια γιορτή τον Μάιο στην τούμπα,free despe

Οχι φιλε, δεν κρινεις παντα αυτο που βλεπεις. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ κρινεις αυτο που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι προκειται να γινει. Το εκανες και στην μεταγραφικη περιοδο του Ιανουαριου οπου απο τελη Δεκεμβριου ακομα, πριν ανοιξει η μεταγραφικη περιοδος, ειχες αρχισει να λες δεν θα παρουμε κανεναν και θα μεινουμε με το πουλι στο χερι και τετοια... Οταν προσπαθησαμε να σε ηρεμησουμε λεγοντας σου οτι αραξε ρε φιλε.. ακομα τελη Δεκεμβριου ειναι, οχι Ιανουαριου.. απαντησες "ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ, ετσι θα γινει στο τελος, δεν θα παρουμε κανεναν". Σου ειχα πει τοτε θυμαμαι οτι αν τελικα δεν γινει οπως τα λες θα εισαι για τρελη καζουρα γιατι λες "ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ". Τελικα φυσικα π@π@ρια δικιο ειχες και μολις ηρθε ο Νομποας το γυρισες στην τρελιτσα...
Κατι παρομοιο εγινε και προσφατα... μας τα ειχες κανει τσουρεκια οτι δεν θα παρουμε αλλον παικτη και με αυτους θα μεινουμε και με εναν επιθετικο κλπ.. Και τελικα πηραμε Berbatov, αλλα εσυ συνεχιζεις μετα απο ολα αυτα να λες "ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ"... οτι να ναι εντελως...
και ξαναλεω... το "ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ" που λες δεν ισχυει με την καμια.. κρινεις οτι σου κατεβει στο μυαλο, οχι αυτο που βλεπεις και πρεπει να σε ανεχομαστε γιατι δεν μετανιωνεις κι ολας...
ΕΛΕΟΣ
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

pilotos έγραψε:Το eshop νομίζω πάντως στέλνει σε όλο τον κόσμο προϊόντα.

Αυτή η μεταγραφή θα πιάσει, γιατί ήταν η πρώτη μεταγραφή τελωνείου

Στάλθηκε από το SM-G920F μου

Μεταγραφη τελωνειου!!!! χα χα χα... κατα το Μεταγραφη αεροδρομιου??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Alastor έγραψε:
sporos123 έγραψε:Μια χαρα ειναι το 3-5-2.Και δεν ειναι αμυντικογενες.

ειναι αμυντικογενες,καθως σαν μοναδες εχεις 3 σεντερ μπακ αντι για 2 τα οποια δεν εχουν επιθετικες αρετες(σε σχεση με επιθετικους,χαφ και φουλ μπακ)

http://www.topiko24.gr/genika/10542-ana ... atos-3-5-2
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

rainmaker έγραψε:Το σύστημα είναι αυτό και θα αποδείξει οτι ο Μπέρμπα έλειπε για να ξεμπλοκάρει η ανάπτυξη της ομάδας :

Εικόνα

Μοντς και κοινοί θνητοί μην είστε οφ τόπικ θα σας σκίσω! :D
Δε με χαλάει!
Για ball-playing σέντερ μπακ ο Τζιώλης μπορεί να μας βγει.. :D
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

ace79grpaok έγραψε:Μπράβο στην παε που επιτέλους έρχεται στο 2015 και βλέπει ότι η μεταγραφές Εκτός από να καλύπτεις τα κενα σου ειναι και τρόπος να κανεις τρελο μαρκετιγκ ,μόνο απο τις φανέλες θα βγει το κόστος της κίνησης του βλεπω Βούλγαρου ιδιαίτερα αν η παε στέλνει μέσω eshop se οκ τον κόσμο φανέλες σε χώρες που δεν έχουν κρίση (Αγγλία,Αμερική,Αυστραλία,γερμανια)θα πάρουν και περισσότερες απο μια ,με έναν πρόχειρο υπολογισμό 200000 φανέλες να πουλήσουν με 20€ καθαρό κέρδος Ελάχιστο =4000000 τσέπη μάγκες βάλε κι τον ντόρο που έγινε σε όλα τα μμε του κόσμου έπρεπε να πληρώσεις εκατομμύρια για να έχεις τέτοια διαφήμιση .Δεν μετανιώνω για τίποτα που εχω πει εδω μέσα πάντα κρίνω αυτό που βλεπω αν κάποιους δεν τους αρέσει πρόβλημα τους ,οσο γιατους μοντς πόλυ ρομποκοπ την έχετε δει και πυροβολείτε πρβτα και κάνετε ερωτήσεις υστερα :| .Μακαρι να κάνουμε και τέτοια γιορτή τον Μάιο στην τούμπα,free despe
Σορυ για το οφ τοπικ και προς θεου δε θα αρχισουμε να πυροβολαμε τον ace και τον οποιο ace..

Απλα ενα πραγμα μονο που πιστευω/ελπιζω οτι θαναι επικοδομητικο..

Φιλε, και μια βδομαδα πριν, σου ειχα πει οτι ακομα και καποιες δικαιες ενστασεις να εχεις,
τις διατυπωνεις με τοσο υπερβολικες και προκλητικες εκφρασεις, και ορισμενες φορες με αστηρικτα επιχειρηματα, αφορισμους και καταστροφολογια, που το χανεις εντελως και απο πανω βγαινεις καρτα...

Νηφαλιοτητα χρειαζεται και ακομα και οταν χανεται καποιες φορες λογω γεγονοτων ή συναισθηματων,
τουλαχιστον πρεπει να υπαρχει καλοπροαιρετη προσεγγιση...

Αυτο αν το κανεις και το δειχνεις, τοτε κανεις δε θαχει προβλημα και δε θα λεει οτι προκαλεις..

Τωρα αν αυτο νομιζεις οτι ειναι προσπαθεια φιμωσης, και αν μονο ετσι μπορεις να εκφραζεσαι, τοτε φιλικα στο λεω, αυτη η κατασταση θα διαιωνιστει..

:pano: ειμαστε ολοι ρε...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Δεν θα μαλώσω ξανά με κανέναν sic-4 ευχαριστώ που με ανέχεσαι ,ξακαθαρησα την θέση μου άποψη σου σιμπα άσε με όμως να έχω άλλη αποψη,δεν σας πριζω άλλο πάω να δω μπεμπατοφ
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

burbu έγραψε:Εγώ με τον μπερμπατοφ θα έπαιζα φουλ επίθεση χωρίς σέντερ μπακ ολσεν και πάμε στο κέντρο με τζιολη κάτσε τσιμιροτ σαμπο μακ ροντριγκεζ πελκα χαίρο Κλάους μπερμπατοφ :opaokara:
Βρες και δες το σύστημα που έπαιξε την Κυριακή η Μπάγερν με τη Λεβερκούζεν. Χωρίς σέντερ μπακ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”