10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από paoktzis »

οπαδοι του ΠΑΟΚ στα συνορα περιμενουν μπερμπατοφ
μετροπολις 95,5
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

και αν είναι ήδη στο Μακεδονία Παλλάς?????
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Έχω μεγάλη αγωνία να δω την νέα φανέλα για αυτό στις 1600 θα είμαι στην παρουσίασή της στην Τούμπα ...
Είναι η πρώτη φορά που θα πάω σε παρουσίαση φανέλας αλλά η Macron είναι Ιταλική και όπως ξέρετε όλοι οι Ιταλοί στο ντιζάιν δεν παίζονται ...

Από ότι έχω ακούσει θα φέρουν έναν πιτσιρικά από τις ακαδημίες και θα του βάλουν την φανέλα με το νούμερο 10 !!!
Θα τον περιφέρουν μέσα στο τερέν και εμείς από τις κερκίδες θα τον χειροκροτάμε ... !!!

Θα πάθει πλάκα ο μικρός !!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Υποσ.
Πέρα από την πλάκα και την γενική εφορία θα ήθελα να γράψω δύο τρία σχόλια για την αγωνιστική αξία αυτής της μεταγραφής.

Από ότι καταλαβαίνω και από τις άλλες επιλογές του Άρνεσεν ... τέτοιου τύπου παίχτης έψαχνε ... δηλαδή σέντερ φορ περιοχής ο οποίος όμως να ξέρει μπάλα και να μπορεί να παίξει και σαν 10άρι. Και ο Σουηδός τέτοιος παίχτης ήταν μόνο που τώρα έφερε ίσως τον καλύτερο παίχτη τέτοιου τύπου στην Ευρώπη τα τελευταία 10 χρόνια ... Εάν σας φαίνεται υπερβολικό αυτό που γράφω μου φτάνει ότι διαφωνούσε ο Σερ Άλεξ τον οποίο μπορεί να μην γουστάρω αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι όσο μπάλα ξέρει αυτός δεν ξέρει ο κόσμος όλος ...

Καλύτερος στο στυλ του τα τελευταία χρόνια είναι για εμένα ο Μπενζεμά τον οποίο λατρεύω. Πήραμε λοιπόν έναν παιχταρά μπροστά με μεγάλες παραστάσεις ... Τέτοιοι παίχτες μας λείπουν για να γίνουμε μεγάλοι και κυρίως για να στηρίξουν και να εκπαιδεύσουν τα πολλά ταλέντα της ομάδας. Θέλω για την ακρίβεια άλλους δύο τέτοιους, έναν σε κάθε γραμμή ...

Όσο αφορά το στυλ του, μου λείπει πάρα πολύ από την ημέρα που σταμάτησε ο Πάμπλο, το υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικό IQ. Ο Μπέρμπα το έχει στον μέγιστο βαθμό για αυτό και πάντα τον γούσταρα τρελά. O Πέλκας θα δει από κοντά πως εκμεταλλεύεσε στο μέγιστο την ποδοσφαιρική τσογλανιά.

Επίσης το χαρακτηριστικό του είναι ότι σε όλες τις θέσεις εντός και εκτός περιοχής θα στοπάρει την μπάλα με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους (ακόμα και σε σέντρα του Τζαβέλλα) και θα την κρατήσει όποιος και να είναι ο αντίπαλος ... αυτός μας λείπει πάρα πολύ και πιστεύω ότι με αυτόν και τον Ζαίρο ο οποίος μου έδειξε ότι το έχει θα έχουμε 100% καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και στήριξη της ομάδας ώστε να μπουν στην περιοχή πολλοί περισσότεροι παίχτες ...

Ο Τούντορ έχει το πιο δύσκολο έργο να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο τις δυνατότητες του Μπερμπα ...

Υποσ 2.
Θα ήθελα να ξέρω ποιος καριόλης έδωσε στον Μπέρμπα το 10 και όχι το 14 ... δηλαδή αυτό το εκπληκτικό νούμερο θα μείνει ορφανό ... ????? Είστε όλοι μεγάλοι καριόληδες ... φάγατε τα καλά παιδιά και φέρατε στην ομάδα τους ΑΛΗΤΕΣ ... !!!!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Όχι, δεν θα είναι η επίσημη φανέλα, αλλά η προσωρινή. Η επίσημη φετινή γύρω στις 15 του μήνα.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ο τασουλης με την τρομπετα... υποδεχεται τον berba με φανελα ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ "5"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

GoMaRoS έγραψε:εγώ είμαι σίγουρος ότι στο πρώτο κοντρόλ και πάσα που θα κάνει, όλη η Τούμπα θα κάνει οοοοοοοοο και στο καπακι οοοοοο ΠΟΑΚαρα εχω τρελα μες το μυαλό :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω πως κλείσαμε τέτοιο παίκτη.
Θυμάμαι ακόμα πριν δύο χρόνια τις δηλώσεις Σαββίδη και τα γέλια των υπολοιπων...
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

slidar έγραψε:Ο τασουλης με την τρομπετα... υποδεχεται τον berba με φανελα ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ "5"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

τα χαζογαυρακια εχουν σκασει με την μεταγραφαρα! οταν βλεπεις παντου προσπαθεια μειωσης της κινησης (ενω οι φυλλαδες τους αλλα εγραφαν) αυτο σημαινει οτι πονεσε πολυ.
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

Ίσως ο Δημητράκης να είναι κατώτερος των προσδοκιών. Ίσως να μην οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε κάποιο τίτλο. Ίσως τα λεφτά που έδωσε για πάρτη του ο Ιβάν να αποδειχθούν πολλά.
Το ξενύχτι όμως χιλιάδων ΠΑΟΚτσήδων, το μόνιμο χαμόγελο απ' όταν μάθαμε την μεταγραφή, ο χαβαλές που ακολούθησε και κυρίως η κ@@λα που επέστρεψε, δεν φαίνεται στα στατιστικά, δεν αντισταθμίζεται με τίτλους, δεν πληρώνεται με χρήματα. ΠΑΟΚ είσαι :opaokara: :opaokara: :opaokara:
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Ξεχωρα απο ολους του αλλους οπαδους, οτι πιτσιρικι υπαρχει σε ακτινα 10 χιλ απο την Τουμπα θα πρεπει να ειναι εκει στις 3. Απλα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Bλέπω κίνηση στα σύνορα
:opaokara: :opaokara:
http://metrosport.gr/article/live-strea ... promachona
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

πηγαν στον προμαχωνα να υποδεχτουν τον παιχταρα καποιοι οπως και η μετροσπορτ...θα εχει πλακα να μπει ελλαδα απο τα συνορα κομοτηνης!!!χαχαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

μπορειτε να δειτε live stream?εμενα γιατι ειναι κολημενο?
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

εμενα γιατι ειναι κολημενο το live stream?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”