Χρυσόστομος Γκαγκάτσης
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης
Επειδή έκανες δουλειά στο θέμα berbatov-ΕΠΟ-UEFA-Europa, σε συγχωρώ που είσαι κωλόβυσμα
Μπράβο ρε Μάκη!

Μπράβο ρε Μάκη!

δεν εχω κανενα θεμα με τον συγκεκριμενο ανθρωπο μια και δεν γνωριζω τι ακριβως κανει στην ΠΑΕ και αν το κανει καλα η οχι... δεν εχω καμια αποψη...K_geo έγραψε:θεωρώ ότι κανείς και σε καμια περίπτωση δεν πρέπει να κρίνεται βάση προγόνων. ειδικά εργασιακά. ακόμα δε, έχω μάθει στη ζωή μου ότι το βιογραφικό αλλά και τα... πτυχία μερικές φορές δεν μετράνε καθόλου στην πράξη...
αλλα σε αυτο που λες εισαι λιγο λαθος στη συγκεκριμενη περιπτωση... σωστο ειναι οτι εργασιακα δεν πρεπει να κρινεται κανεις βασει προγονων, ομως ο κυριος λογος που αυτος ο ανθρωπος ειναι στην ΠΑΕ ειναι οτι κριθηκε βασει προγονων... μπορει να ειναι αψογος στα καθηκοντα του, μπορει να ειναι ο καλυτερος δυνατος, αλλα η αληθεια ειναι οτι προσεληφθει βασει προγονων....
- Trilofiotis
ΟΥΑΟΥ sic-4 πέφτω απτα σύννεφα! ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ!sic-4 έγραψε:δεν εχω κανενα θεμα με τον συγκεκριμενο ανθρωπο μια και δεν γνωριζω τι ακριβως κανει στην ΠΑΕ και αν το κανει καλα η οχι... δεν εχω καμια αποψη...K_geo έγραψε:θεωρώ ότι κανείς και σε καμια περίπτωση δεν πρέπει να κρίνεται βάση προγόνων. ειδικά εργασιακά. ακόμα δε, έχω μάθει στη ζωή μου ότι το βιογραφικό αλλά και τα... πτυχία μερικές φορές δεν μετράνε καθόλου στην πράξη...
αλλα σε αυτο που λες εισαι λιγο λαθος στη συγκεκριμενη περιπτωση... σωστο ειναι οτι εργασιακα δεν πρεπει να κρινεται κανεις βασει προγονων, ομως ο κυριος λογος που αυτος ο ανθρωπος ειναι στην ΠΑΕ ειναι οτι κριθηκε βασει προγονων... μπορει να ειναι αψογος στα καθηκοντα του, μπορει να ειναι ο καλυτερος δυνατος, αλλα η αληθεια ειναι οτι προσεληφθει βασει προγονων....
Στην Ελλάδα του 2015 θα πω χωρις υπερβολή (πιθανώς να λέω και λίγο) ότι το 80% των θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα καλύπτονται λόγω γνωριμιών. Οικογενειακών, φιλικών κλπ. Οπότε το για τι προσελήφθη δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑ ρόλο, μονο το γιατι μένει παίζει ρόλο.
Μένει γιατί κρίνουν ότι κάνει καλά τη δουλειά του.eorptol έγραψε:Μένει γιατί είναι συμπάθεια του Ιβάν είναι φανερό
Σε θέση ευθύνης δεν χωρούν συμπάθειες γιατί κοστίζουν
και αργά ή γρήγορα, αν δεν είσαι ικανός, σε χαιρετούν!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++eorptol έγραψε:Να μας ενδιαφέρει να είναι άψογος στα καθήκοντα του
Σημασία έχει αν ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του και όχι γιατί προσελήφθη.
Πλάκα κάνω φυσικάKOSTAS54 έγραψε:Μένει γιατί κρίνουν ότι κάνει καλά τη δουλειά του.eorptol έγραψε:Μένει γιατί είναι συμπάθεια του Ιβάν είναι φανερό
Σε θέση ευθύνης δεν χωρούν συμπάθειες γιατί κοστίζουν
και αργά ή γρήγορα, αν δεν είσαι ικανός, σε χαιρετούν!!!
- ace79grpaok
Μπράβο στην παε που επιτέλους έρχεται στο 2015 και βλέπει ότι η μεταγραφές Εκτός από να καλύπτεις τα κενα σου ειναι και τρόπος να κανεις τρελο μαρκετιγκ ,μόνο απο τις φανέλες θα βγει το κόστος της κίνησης του βλεπω Βούλγαρου ιδιαίτερα αν η παε στέλνει μέσω eshop se οκ τον κόσμο φανέλες σε χώρες που δεν έχουν κρίση (Αγγλία,Αμερική,Αυστραλία,γερμανια)θα πάρουν και περισσότερες απο μια ,με έναν πρόχειρο υπολογισμό 200000 φανέλες να πουλήσουν με 20€ καθαρό κέρδος Ελάχιστο =4000000 τσέπη μάγκες βάλε κι τον ντόρο που έγινε σε όλα τα μμε του κόσμου έπρεπε να πληρώσεις εκατομμύρια για να έχεις τέτοια διαφήμιση .Δεν μετανιώνω για τίποτα που εχω πει εδω μέσα πάντα κρίνω αυτό που βλεπω αν κάποιους δεν τους αρέσει πρόβλημα τους ,οσο γιατους μοντς πόλυ ρομποκοπ την έχετε δει και πυροβολείτε πρβτα και κάνετε ερωτήσεις υστερα
.Μακαρι να κάνουμε και τέτοια γιορτή τον Μάιο στην τούμπα,free despe

Trilofiotis έγραψε:ΟΥΑΟΥ sic-4 πέφτω απτα σύννεφα! ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ!sic-4 έγραψε:δεν εχω κανενα θεμα με τον συγκεκριμενο ανθρωπο μια και δεν γνωριζω τι ακριβως κανει στην ΠΑΕ και αν το κανει καλα η οχι... δεν εχω καμια αποψη...K_geo έγραψε:θεωρώ ότι κανείς και σε καμια περίπτωση δεν πρέπει να κρίνεται βάση προγόνων. ειδικά εργασιακά. ακόμα δε, έχω μάθει στη ζωή μου ότι το βιογραφικό αλλά και τα... πτυχία μερικές φορές δεν μετράνε καθόλου στην πράξη...
Στην Ελλάδα του 2015 θα πω χωρις υπερβολή (πιθανώς να λέω και λίγο) ότι το 80% των θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα καλύπτονται λόγω γνωριμιών. Οικογενειακών, φιλικών κλπ. Οπότε το για τι προσελήφθη δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑ ρόλο, μονο το γιατι μένει παίζει ρόλο.
Η Ελλαδα του 2015 αγαπητε συνοπαδε, γνωριζουμε ολοι ποσο μπουρδελο εχει γινει και μια απο τις αιτιες ειναι και αυτο που περιγραφεις. Οποτε μην μου λες οτι δεν παιζει ΚΑΝΕΝΑ ρολο επειδη ετσι εχουμε μαθει οτι γινεται. Μεγαλο ρολο παιζει αυτη η νοοτροπια στην μπουρδελοποιηση των παντων και καποια στιγμη πρεπει να σταματησουμε να αποδεχομαστε αυτες τις νοοτροπιες, αδιαφορωντας...
Απο την αλλη... ο ΠΑΟΚ δεν ειναι το μαγαζι κανενος για να βαζει μεσα τον κουμπαρο του... στο μαγαζι του ας τον εβαζε αν ηθελε.. δεν μου πεφτει λογος... Αλλα, επισης χαρακτηριστικο αυτης της νοοτροπιας ειναι το οτι δεν θα εβαζε ποτε στο μαγαζι του εναν κουμπαρο αν εκεινος ηταν ανικανος...Θα κοιτουσε πρωτα το μαγαζι του και μετα το κουμπαριλικι... Παντα ετσι λειτουργουν αυτοι που λειτουργουν με τετοιες νοοτροπιες...
Τωρα, αν το εξετασουμε διαφορετικα αυτο που λες, οτι ο ιδιωτικος τομεας λειτουργει με καλυψη θεσεων λογω γνωριμιων, εχει καποια υγιη βαση. Δηλαδη πχ.. Γνωριζω τον ταδε λογιστη επειδη εχω συνεργαστει μαζι του στο παρελθον και ηταν αστερι στη δουλεια του και τον παιρνω στην επιχειρηση μου.. (οπως πιθανον συμφαινει πχ με την Γκοντσαρεβα). Αυτο ναι... Αλλα γνωριζω τον Μακη, Τακη, Σουλα επειδη παιζουμε ταβλι στο καφενειο ή επειδη ειναι κουμπαρος μου και τον βαζω διευθυντη... ε δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο.
Τελος, ηθελα απλα να απαντησω σε αυτο που ειπε ο K_geo οτι εργασιακα κανεις δεν πρεπει να κρινεται βασει προγονων... Οταν ο λογος για τον οποιον προσεληφθει, ειναι οι προγονοι, ε ετσι θα τον κρινω και αυτο ειναι το δικαιο. Αν δηλαδη ηταν ο γιος του Χ παπαρα αλλα συμμετειχε σε διαγωνισμο για να παρει τη θεση και την πηρε με το σπαθι του, τοτε ναι.. δεν θα ειχα δικαιωμα να τον κρινω για τους προγονους του... Οταν ομως τον προσελαβε ο κουμπαρος και αξιος να ειναι, εμενα στα ματια μου πεφτει. Και ας μην κρυβομαστε, οσο αξιος και να ειναι δεν μπορει το βιογραφικο του μετα τη σχολη να εχει ως πρωτη θεση εργασιας Γενικος Διευθυντης σε εταιρεια που δραστηριοποιειται διεθνως και χειριζεται τεραστια κεφαλαια.... Ποιος εισαι ρε μεγαλε? Ποιος? Αααα.. ο κουμπαρος του προεδρου? οκ... πες ετσι...
- Trilofiotis
Όχι, δεν ειναι το ίδιο.
Αλλα αν ειναι να δώσεις μια ευκαιρία σε έναν άνθρωπο να δουλέψει για σένα, οι περισσότεροι έστω, θα διαλέξουν ένα "γνωστό" τον οποίο μπορούν και να εμπιστευτούν περισσότερο, αλλα και να μάθουν γι αυτον περισσότερα πριν τον πάρουν.
Δεν ειναι σε καμια περίπτωση "κακό" το γεγονός για το οποίο μιλάμε -ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΑΝΤΑ- αφού συνήθως οδηγεί σε εργατικότερους υπαλλήλους, με μεγαλύτερη αγάπη για τη δουλειά, σε γενικές γραμμές φυσικά.
ΥΓ: Ο Σαββίδης ειναι ο ιδιοκτήτης οπότε ψιλοείναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το μαγαζί του Σαββίδη.
Αλλα αν ειναι να δώσεις μια ευκαιρία σε έναν άνθρωπο να δουλέψει για σένα, οι περισσότεροι έστω, θα διαλέξουν ένα "γνωστό" τον οποίο μπορούν και να εμπιστευτούν περισσότερο, αλλα και να μάθουν γι αυτον περισσότερα πριν τον πάρουν.
Δεν ειναι σε καμια περίπτωση "κακό" το γεγονός για το οποίο μιλάμε -ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΑΝΤΑ- αφού συνήθως οδηγεί σε εργατικότερους υπαλλήλους, με μεγαλύτερη αγάπη για τη δουλειά, σε γενικές γραμμές φυσικά.
ΥΓ: Ο Σαββίδης ειναι ο ιδιοκτήτης οπότε ψιλοείναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το μαγαζί του Σαββίδη.

- PAOK_Antarctica
Ε όχι δα.Trilofiotis έγραψε: