ΚΛΑΙΩstelyk έγραψε:ΤΣΕΚ
ΤΣΕΚ
ΤΣΕΚ
LOADING...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Να πατάς shift σε κάτι τέτοιαobanebane έγραψε: Ναι ρε μου την πηρε με το enter ειναι viber style το τσατ.
Την εκανα μετα,για το αν θα γινει αγωνιστικη στις 19-20 του μηνα τον ρωτησα.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Δημοσίευσηαπό paokovios1974 » Δευτ Αύγ 17, 2015 7:24 pm
Για οσους αμφισβητουσαν.
ΧΑΡΙΣΗΣ 500 ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΚΑ
ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ
ΜΑΛΕΖΑΣ 100 ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΚΑ
ΟΛΣΕΝ 650 ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΚΑ
ΖΑΙΡΟ 400 ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΚΑ
ΣΑΜΠΟ 650 ΤΗς ΠΛΑΚΑΣ ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΚΑ
ΛΕΟΒΑΤΣ 1,3 ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ
ΤΣΙΜΙΡΟΤ 1,3 ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ
ANTONIS 350 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ
ΣΥΝΟΛΟ 5,850 Εκατομυρια ευρω για ΑΓΟΡΑ παικτων (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ)
Επισης προσθετουμε και τους ...ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ,ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ ΠΕΛΚΑ.Επισης προσθετουμε και κανα 3αρακι ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ Για τα συμβολαια τους.Γενικο συνολο 9(εννια)ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ(οχι δραχμες)για μεταγραφες
Συν 11,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ(οχι δραχμες) 20,5 (εικοσι,πεντε) ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ για την ΠΑΟΚαρα σε 4 μηνες.[/size]και 5,5 26 εκατομυρια ευρω ο δεν εχω καλτσες να βαλω
Και επεται συνεχεια με σεντερ φορ και σεντερ μπακ.
Και ελατε τωρα εσεις να μου πειτε ξανα για τον μεγαλο ΙΒΑΝΑΡΟ ΣΑΒΒΙΔΑΡΟ.
Ρε αντε χου ρε.
ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ.
Σορυ αν ειμαι οφτοπικ(που δεν ειμαι)
κατσε, μολις ανοιξαμε το τριτο μερος...paokovios1974 έγραψε:Οχι αλλη μεταγραφη ρε παιδια δεν αντεχω
Καπως ετσι ξεκινησε για καποιους ονειροπαρμενους που με τη θετικη τους διαθεση παραπλανουνε τον λαο του ΠΑΟΚ οπως εγραψε καποτε μια ψυχη.ό paokovios1974 » Δευτ Ιουν 01, 2015 6:24 pm
Ελεύθερος ο Μπερμπάτοφ!
Η σεζόν ολοκληρώθηκε και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αφήνει τη Γαλλία και τη Μονακό, μιας και το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί! Υπάρχουν προτάσεις από Ευρώπη για τον Βούλγαρο φορ.
0
SHARES
FacebookTwitter
3
A-
A+
Ελεύθερος ο Μπερμπάτοφ!
Πλήρης οθόνη
Μονακό και Μπερμπάτοφ... χωρίζουν, μιας και οι Μονεγάσκοι ανακοίνωσαν πως δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασίας τους. «Σε αυτό το διάστημα που έπαιξε μαζί μας έδειξε τεράστιο επαγγελματισμό και ήταν από τους μεγαλύτερος φορ στην ιστορία του συλλόγου. Είμαστε γοητευμένοι από τη συνεργασία μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Βαντίμ Βασιλίεφ. Σε 52 παιχνίδια με τη Μονακό κατάφερε να πετύχει 18 γκολ! Ο ίδιος έχει προτάσεις απο MLS, ωστόσο θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη! Θυμίζουμε, πως το όνομα του Μπερμπάτοφ είχε παίξει σε μεταγραφικά σενάρια τόσο για Ολυμπιακό όσο και για ΠΑΟΚ!
Ο ιβαν Διαβαζει paokmaniapaokovios1974 » Κυρ Ιούλ 26, 2015 7:06 pm
Σε τελειως φιλολογικο επιπεδο και χαρην της συζητησεως.
Σε εχει σπασει τα @ρχιδια Ιβαν ο χοντρος με φιμπογκασον?
Σου την μπηκε πολυ αγρια και θες να εκδικηθεις?
Ακομα ελευθερος ειναι...ΦΕΡΤΟΝ