10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από pilotos »

Εκπληκτικό άρθρο του τσωχου στο γαβρετα,

Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για τον φίλο του, τον Γιάννη τον ΠΑΟΚτση και την 35άρα μελαχρινή, με το κορμί λαμπάδα που ήθελε να τον ταξιδέψει...

Θυμάμαι όταν ήμασταν πιτσιρικάδες με τον φίλο μου τον Γιάννη, τις ατελείωτες συζητήσεις που κάναμε για την πρώτη γκόμενα που θα μας κάτσει, την πρώτη γκόμενα με την οποία θα το κάνουμε...

Ο Γιάννης με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και τρελό ΠΑΟΚτσάκη, λόγω του μπαμπά, ήταν απόλυτος...

“Ρε συ εγώ δεν γουστάρω η πρώτη φορά να είναι με κάποια συμμαθήτρια από το σχολείο. Ούτε το συζητώ να πάω σε μπουρδέλο. Θέλω να είναι τελείως διαφορετική η πρώτη φορά.

Θέλω ρε παιδί μου να είναι με μία 35άρα. Και θα ήθελα να μου την πέσει, έτσι στα καλά καθούμενα, εκεί που δεν το περιμένω, ένα βράδυ που θα είμαι σκατά ψυχολογικά. Να την δω μπροστά μου και να μου χαμογελάει πονηρά...

Να τσιμπιέμαι ρε παιδί μου, για να καταλάβω αν είναι αλήθεια ή όχι αυτό που συμβαίνει. Να μην το πιστεύω... Να έχω και τις αμφιβολίες μου κιόλας. Να αναρωτιέμαι για εμένα τα κάνει όλα αυτά ή για αυτόν που κάθεται δίπλα μου στο μπαρ και την έχει πλευρίσει με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους. Και τελικά να καταλαβαίνω ότι είναι για μένα ρε φίλε όλα αυτά τα πονηρά βλέμματα, τα χαμόγελα.

Μια 35άρα θέλω ρε συ. Κι' ας μου λένε όλοι οι άλλοι ότι είναι μεγάλη, ότι είναι ξοφλημένη, ότι την έχει πάρει ο μισός αντρικός πληθυσμός, ότι θέλει να με ξεζουμίσει και να με πετάξει, ότι βγάζει τα τελευταία ένσημα πάνω μου.

Δεν ξέρουν αυτοί σου λέω ρε. Εγώ θέλω μία 35άρα. Ψηλή, μελαχρινή, κορμί λαμπάδα και με καμπύλες κόλαση. Ζητάω πολλά ρε φίλε. Να μου κάτσει μία τέτοια και να με απογειώσει.

Με την εμπειρία της, την τεχνική της, τον τρόπο της, να με στείλει αδιάβαστο. Εγώ να μην κάνω τίποτα ρε φίλε. Να τα κάνει όλα αυτή κι' εγώ να την χαζεύω. Να με ταξιδέψει ρε παιδί μου, να με πάρει από χέρι και να με περπατήσει εκεί που δεν έχω πατήσει ποτέ.

Ετσι την θέλω την πρώτη φορά εγώ, έτσι την έχω φανταστεί...”

Δεν ξέρω γιατί, αλλά σήμερα τον πήρα τηλέφωνο τον Γιάννη και τα είπαμε για την πρώτη φορά και ήταν πολύ ενθουσιασμένος. “Οπως ακριβώς την φανταζόμουν ρε φίλε...” μου είπε.

Υ.Γ. Θυμίστε μου αύριο να σας γράψω για την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ, τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ...

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

PaokP έγραψε:http://www.paokfc.gr/nea/sto-myalo-tou-dimitar-berbatov/
Καταπληκτικό

Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πολύ ωραίο κείμενο

" Όσο κι αν βγάζει το προφίλ του Μεγάλου Λεμπόφσκι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Μπερμπάτοφ do cares."

να και η φανέλα του

Εικόνα
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Thracian έγραψε:αντε σε λιγο αποκλειστικότητες στα σαιτ με φωτο της λιστας
ωραίος ρε ρόν! (μηπως να το εκαμνες ρον τζερεμι?)
:lol: :lol: :lol: :lol:

Tεραστια μορφη αυτος ο Ρον! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

εντωμεταξύ εφαγα μια φλασια χοντρη μολις τωρα..... κανοντας προς τα κάτω την σελίδα επεσε στα γρήγορα το ματι μου στα μέλη σε συνδεση και είδα ένα κολτσίδας9!!!!
πωωωωωω ρε φιλε κοτσίδα.....

"τεράστια" σιγουρα ρον!!!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Εικόνα
:o :o :o :o :o :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Thracian έγραψε:εντωμεταξύ εφαγα μια φλασια χοντρη μολις τωρα..... κανοντας προς τα κάτω την σελίδα επεσε στα γρήγορα το ματι μου στα μέλη σε συνδεση και είδα ένα κολτσίδας9!!!!
πωωωωωω ρε φιλε κοτσίδα.....

"τεράστια" σιγουρα ρον!!!!! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kotsidas9 την Τετ 02 Σεπ 2015, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Thracian έγραψε:"τεράστια" σιγουρα ρον!!!!! :lol:
Χαχαχα σου εδωσα ασιστ για να σκοραρεις! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Καθε ομαδα για να μεγαλωσει χρειαζεται γηγενεις παιχτες. Καλωσηρθες τεραστιε Ντιμιταρ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sal

Δημοσίευση από sal »

ron-swanson έγραψε:Και επισημα θα παιξει ο Ντιμιταρ στο Europa. Γιατι το λεω; Γιατι απο χθες στο site του Εuropa League ειχε ενα αφιερωμα με τις καλυτερες μεταγραφες τις τελευταιας στιγμης για τις ομαδες του Europa.

Το τσεκαρα, το ξανατσεκαρα, αλλα για Μπερμπατοφ δεν ελεγε τιποτα.

Ολα αυτα μεχρι πριν απο λιγο που το ανανεωσαν και εβαλαν αυτο
Dimitar Berbatov (AS Monaco to PAOK): Arguably the biggest signing in the history of the club having helped Monaco into last season's UEFA Champions League quarter-finals, the 34-year-old Bulgarian will look to increase PAOK's attacking threat with his eye for goal, composure, precision and technical skills.
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 77082.html

Aρα αναγνωριζουν οτι ο παιχτης εχει δικαιωμα συμμετοχης στο Europa.

YΓ Τζαμπα εκανα την αναλυση. Εδω ειναι περασμενος κανονικα στην λιστα!
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html
Μου αρεσει που σε ολα τα Ευρωπαικα αρθρα ειναι o berbatov 34 και στα Ελληνικα ειναι 35 (βεβαια τα μισα απο αυτα τα εχει γραψει ο νικοβλακοπουλος :lol: :lol: :lol: :lol: )
Libra
Επικοινωνία:

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από Libra »

αδερφια να κανω μαι ερωτηση αφου καν δεν ηρ8ε πςσ τον βαλαται κ το νουμερο 10? αθριο περναει ιατρικα αφοθ κσ την ευρωπη που λενε δεν εχει νουμερο ποθ το δηλςσαν.. αυριο 8α διαλεξει.. νουμερο φανελας.. επειδη ειχε το Νο10 στην Μονακο? το 9 κανονικα ειναι το αγαπημενο του νουμερο .. εκτος αν το δηλςσε τ νουμερο κ δεν ξερω εγω... που μονο το https://en.wikipedia.org/wiki/PAOK_F.C. που ο κα8ενας βαζει το κοντο του κ το μακρυ του το λεει οτι εχει το 10. ττην επισημη σελιδα του παςοκ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. http://www.paokfc.gr/
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

τη δεκαετια του 90 προ youtube κτλ αν ερχοταν τετοιο ονομα με δωρεαν εισοαδο θα ειχε κλεισει η λαμπρακη για πλακα απ τον κοσμο

αυριο πρεπει να ειναι ολοι εκει νεοι γεροι ολοι
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Αξίζει πραγματικά, όπως εξαιρετικό ειναι και το αφιέρωμα της παε.

------------------------------------

Το SDNA συγκέντρωσε τις «ατάκες» που έχουν ακουστεί για τον 34χρονο Βούλγαρο σούπερ σταρ! Και τα λόγια σπουδαίων προπονητών και παικτών όπως ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ο Γκλεν Χοντλ, ο Βίντιτς, ο Λούσιο είναι το καλύτερο βραβείο για τον Μπερμπάτοφ! Εγκώμια και «ύμνοι» συνθέτουν τις δηλώσεις που έχουν γίνει για τον πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος με το ταλέντο και την ποιότητά του έχει αναγκάσει μεγάλες προσωπικότητες να τον αποθεώσουν και να υποκλιθούν στην αξία του!

Ζερμέιν Τζίνας (παλιός συμπαίκτης του στην Τότεναμ)

«Έχω παίξει με τον Αλαν Σίρερ και σας διαβεβαιώνω ότι ο Ντίμιταρ είναι καλύτερος.
Είναι ο καλύτερος επιθετικός που έχω παίξει μαζί του. Οταν βλέπω μερικά του κοντρόλ, μερικές εμπνεύσεις του με την μπάλα, θέλω απλά να σταματήσω για να τον χειροκροτήσω».

Γκλεν Χοντλ (Άγγλος προπονητής)

«Μου θυμίζει τον εαυτό μου. Παίζει με μία επαφή, κρατάει μία άμυνα μόνος του, παίζει με πλάτη και δίνει σε όλη την ομάδα χρόνο να ανέβει. Μπορεί να φτιάξει φάσεις μόνος του, μπορεί να παίξει και με πρόσωπο στην εστία, έχει την τεχνική να παίξει ακόμα και δεκάρι. Δεν υπάρχει άλλος τόσος, πλήρης επιθετικός στην Αγγλία».

Κλάους Τοπμελερ (παλιός προπονητής του στην Λεβερκούζεν).

«Σε μερικά παιχνίδια γίνεται αόρατος. Δεν τρέχει, δεν μάχεται, δεν βρίσκει κίνητρο. Κάποιοι οπαδοί λατρεύουν να βλέπουν ένα παίκτη να κάνει ένα σπριντ 50 μέτρων, για μία χαμένη μπαλιά, την οποία δεν θα προλάβει. Δεν έχω δει ποτέ τον Ντίμιταρ να κάνει κάτι τέτοιο. Μου πήρε χρόνια να του εξηγήσω ότι ένας επιθετικός κρίνεται από τα γκολ του. Εκείνος επέμενε ότι κρίνεται από τις όμορφες ενέργειες».

Τέντι Σέρινγχαμ (παλιός συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

«Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Δεν είναι σαν τον Γουέιν Ρούνεϊ ή τον Κάρλος Τέβες, δεν τρέχει σαν αυτούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύει. Έχει το δικό του στιλ. Και το δικό μου στιλ έμοιαζε πολύ με του Μπερμπάτοφ. Είναι ένας χαρισματικός επιθετικός».

Σερ Αλεξ Φέργκιουσον (παλιός προπονητής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

«Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που τον έχουμε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι οπαδοί θα τον αγαπήσουν».

Άντι Κόουλ (παλιός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

«Για κανέναν ποδοσφαιριστή δεν είναι εύκολη η πρώτη χρονιά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλα τα φώτα είναι πάνω σου. Ο κόσμος περιμένει να σκοράρεις πολλά γκολ. Δεν νομίζω ότι είναι ο επιθετικός που θα βάλει 30 γκολ, αλλά φέρνει κάτι διαφορετικό στην ομάδα. Είναι τόσο αρχοντικός».

Ρίο Φέρντιναντ (παλιός συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

«Οι οπαδοί βλέπουν ένα διαφορετικό πρόσωπο του Μπερμπάτοφ, αλλά νομίζω ότι δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα».

Γκάρι Νέβιλ (παλιός συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

«Ο Ντίμιταρ ήταν φανταστικός στις νίκες μας επί των Γουλβς και Μπόλτον! Ειδικά απέναντι στην Μπόλτον ήταν καταλυτική η παρουσία του. Είναι πάρα πολύ σημαντικός για εμάς».

Ντάρεν Φλέτσερ (παλιός συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

«Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Έχει φανταστικές ικανότητες. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Και είναι πολύ καλό παιδί! Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θες να τον έχεις συμπαίκτη και όχι αντίπαλο».

Λούσιο (παλιός συμπαίκτης του στη Λεβερκούζεν)

«Με το ταλέντο που έχει δεν θα μου έκανε εντύπωση να ανακηρυχθεί ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς! Έχω παίξει με τον Κακά, τον Ροναλντίνιο, τον Σνάιντερ και είναι το ίδιο ταλαντούχος με αυτούς»!

Ρόμπι Φάουλερ (παλιός επιθετικός της Λίβερπουλ)

«Οι παίκτες που έχουν τη δική του επαφή με την μπάλα σπανίζουν και για αυτό θα πρέπει να τους ενθαρρύνεις και όχι να τους κριτικάρεις. Αν του δείξεις εμπιστοσύνη θα έχεις γκολ από αυτόν κάθε Κυριακή».

Νεμάνια Βίντιτς (παλιός συμπαίκτης του στη Γιουνάιτεντ)

«Όλοι γνωρίζουμε πόσο καλός είναι ο Μπερμπάτοφ. Οι ικανότητές του με την μπάλα είναι απίστευτες! Έχει σκοράρει πολλά σημαντικά γκολ για εμάς. Παίζει περισσότερο στην περιοχή και έχει γίνει πιο απειλητικός για τους αντιπάλους. Αν συνεχίσει έτσι έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και ο ίδιος να γίνει ο παίκτης της χρονιάς...»
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

che4 έγραψε:τη δεκαετια του 90 προ youtube κτλ αν ερχοταν τετοιο ονομα με δωρεαν εισοαδο θα ειχε κλεισει η λαμπρακη για πλακα απ τον κοσμο

αυριο πρεπει να ειναι ολοι εκει νεοι γεροι ολοι
Ο νέος το καταλαβαίνω. Είναι γι'αυτόν είδωλο, πρότυπο ή απλώς πάει για το τζερτζελέ κτλ.

Ο μεσήλικας και ο γέρος τι να κάνουν σ'αυτή την ακραία εκδήλωση προσωπολατρίας; Εκτός βέβαια αν συνοδεύουν παιδιά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Προσωπολατρεία;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”