10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
gpaok

Re: Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από gpaok »

[quote="tzouvi"]https://www.youtube.com/watch?v=bYrQdgW9pNE

Προσκυνώ, και τώρα μέσα στον ΝΑΟ !!!!!!! :nairepaok: :nairepaok:
Βίντεο- ονείρωξη!! τη χαιδεύει τη μπάλα ο άνθρωπος δεν την κλοτσάει!! κ΄ριμα πάντως...έχασε την ευκαιρία να μς δείξει αυτά τα κοντρόλ στο...Εθνικό Στάδιον Ιωαννίνων!!! Δεν πειράζει θα πάμε και στο καυταντζόγριο!!!

ΥΓ. Και η Βανέσα Μέι όμαως τα σπάει στο βίντεο....φοβερόσ συνδυασμός με τα μαγικά του Μπέρμπα!
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Ειμαι Σπαρτη και δεν μπορω να ερθω για την υποδοχη αλλα ρε π@#%$&^ μου και τι δε θα εδινα να ειμαι αεροδρομιο τωρα στα γεραματα....
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

[youtube]36pArAco7I8[/youtube]
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Με Μπερμπάτοφ στην Ευρώπη!
Ο Βούλγαρος σούπερ σταρ θα ενισχύσει τον "Δικέφαλο" στους ομίλους του Europa League

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε στις... καθυστερήσεις το μεταγραφικό κόλπο-γκρόσο και κατάφερε να αποκτήσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.
Το γεγονός ότι η μεταγραφή του Βούλγαρου πραγματοποιήθηκε στην εκπνοή της προθεσμίας για την κατάθεση της λίστας στην UEFA με τους παίκτες που ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στους ομίλους του Europa League, έθεσε σε αμφισβήτηση τη συμμετοχή του Μπεμπάτοφ με τον "Δικέφαλο" στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ μετά και από προσωπικές ενέργειες του Μάκη Γκαγκάτση πήραν ανεπίσημα και σε προφορικό επίπεδο την έγκριση της λίστας του "Δικεφάλου", με τον Μπερμπάτοφ μέσα σε αυτή, ενώ και η ΕΠΟ έστειλε, όπως όφειλε, τη λίστα προς την UEFA.

Πλέον θεωρείται βέβαιο ότι οι "ασπρόμαυροι" θα έχουν το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα στις έξι αναμετρήσεις των ομίλων του Europa League, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κρατούν μία μικρή επιφύλαξη, καθώς σε περίπτωση που η UEFA, κόντρα σε όσα έχει μεταφέρει το αρμόδιο τμήμα της σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου", θεωρήσει ότι υπάρχει κάποια παρατυπία με τη δήλωση του ονόματος του Μπερμπάτοφ, έχει δικαιώμα εντός 1-2 ημερών να ενημερώσει επίσημα τον ΠΑΟΚ.
paok24

:opaokara: :opaokara: Ακομα και ο άχρηστος Γκαγκάτσης που δε κάνει τίποτα δουλεύει τελικά στον φετεινο ΠΑΟΚ, ΣΟΚ ΜΠΑΜ ΠΑΤΑΓΟΣ, ΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΑ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Είμαι μετά από 7 8 βαρέλια Fisher από χθες κ ακόμα δεν ξέρω αν είναι πραγματικότητα αυτά που διαβάζω
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Παντως οταν βλεπεις τον ....Δημητρη να κανει τετοιο κοντρολ οι συνειρμοί... :mrgreen:
Εικόνα

pisakaipoupoula έγραψε:Είμαι μετά από 7 8 βαρέλια Fisher από χθες κ ακόμα δεν ξέρω αν είναι πραγματικότητα αυτά που διαβάζω
:lol: :lol: :lol: :lol:
Εγω .... νήστεψα 2-3 μερες(ισως και αιώνες) και οι προσευχες μου επιασαν τοπο.Σημερα ομως....
Που ναι και κεινος ο σομαλιος να μας πει τι ταιριαζει με Dimitar γαρνιρισμενο με κ@λοτουμπα αρδ.Να μεγιστοποιήσουμε την απολαυση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 02 Σεπ 2015, 13:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
tzouvi

Δημοσίευση από tzouvi »

gpaok έγραψε:
tzouvi έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=bYrQdgW9pNE

Προσκυνώ, και τώρα μέσα στον ΝΑΟ !!!!!!! :nairepaok: :nairepaok:
Βίντεο- ονείρωξη!! τη χαιδεύει τη μπάλα ο άνθρωπος δεν την κλοτσάει!! κ΄ριμα πάντως...έχασε την ευκαιρία να μς δείξει αυτά τα κοντρόλ στο...Εθνικό Στάδιον Ιωαννίνων!!! Δεν πειράζει θα πάμε και στο καυταντζόγριο!!!

ΥΓ. Και η Βανέσα Μέι όμαως τα σπάει στο βίντεο....φοβερόσ συνδυασμός με τα μαγικά του Μπέρμπα!
Σωστός!!!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ξεχνάς το κοντρόλ με την πλάτη του άλλου Δημήτρη με φαίνεται
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Trilofiotis έγραψε:Με Μπερμπάτοφ στην Ευρώπη!
Ο Βούλγαρος σούπερ σταρ θα ενισχύσει τον "Δικέφαλο" στους ομίλους του Europa League

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε στις... καθυστερήσεις το μεταγραφικό κόλπο-γκρόσο και κατάφερε να αποκτήσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.
Το γεγονός ότι η μεταγραφή του Βούλγαρου πραγματοποιήθηκε στην εκπνοή της προθεσμίας για την κατάθεση της λίστας στην UEFA με τους παίκτες που ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στους ομίλους του Europa League, έθεσε σε αμφισβήτηση τη συμμετοχή του Μπεμπάτοφ με τον "Δικέφαλο" στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ μετά και από προσωπικές ενέργειες του Μάκη Γκαγκάτση πήραν ανεπίσημα και σε προφορικό επίπεδο την έγκριση της λίστας του "Δικεφάλου", με τον Μπερμπάτοφ μέσα σε αυτή, ενώ και η ΕΠΟ έστειλε, όπως όφειλε, τη λίστα προς την UEFA.

Μην ψαρώνεις..το...παρεάκι τον ζμπρώχνει αβέρτα το Μάκη!!!ΛΟΛ
Μπράβο σε όλους τώρα χωρίς πλάκα και μλκες.Εάν τον έχουμε και στην Ευρώπη, αυτό σημαίνει ότι η ΠΑΕ δούλεψε ΑΨΟΓΑ την υπόθεση. να πούμε κ κανα μπράβο...

Πλέον θεωρείται βέβαιο ότι οι "ασπρόμαυροι" θα έχουν το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα στις έξι αναμετρήσεις των ομίλων του Europa League, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κρατούν μία μικρή επιφύλαξη, καθώς σε περίπτωση που η UEFA, κόντρα σε όσα έχει μεταφέρει το αρμόδιο τμήμα της σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου", θεωρήσει ότι υπάρχει κάποια παρατυπία με τη δήλωση του ονόματος του Μπερμπάτοφ, έχει δικαιώμα εντός 1-2 ημερών να ενημερώσει επίσημα τον ΠΑΟΚ.
paok24

:opaokara: :opaokara: Ακομα και ο άχρηστος Γκαγκάτσης που δε κάνει τίποτα δουλεύει τελικά στον φετεινο ΠΑΟΚ, ΣΟΚ ΜΠΑΜ ΠΑΤΑΓΟΣ, ΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΑ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Να αφήσω και 1 λεπτου σιγή για τον Πετρωτό που έπεσε έξω ακομα και για το αν θα παίξει Ευρώπη (πρώτος πρώτος είπε δεν...).

Νομίζω 100% αερολογία ήταν αυτος φέτος. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Φρέσκο απ ΠΑΕ

https://youtu.be/ZJJYWrX94vQ

Γ@ματο τραγούδι, εκεί στο 2'10 στη γραμμή, δεν υπάρχει..............

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 02 Σεπ 2015, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

[youtube]ZJJYWrX94vQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

το 1ο γκολ στο βίντεο είναι κόντρα στον Δέλλα
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Μητσάρα γάμησε τους όλους,τρέλανε μας!!!!!!!!!!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΜΠΑΛΑΕΑ ΛΑΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Περα απ τα αγωνιστικα οπου εχω καποιες ανησυχίες για πολλους και διαφορους λογους(πχ ποσο θ αντεξει να του σπαν τα ποδια οι μουτζαχεντιν του χοντρου και το κορακι να κανει πως δε βλεπει) η διαφήμιση που κανει στην ομαδα, θα δωσει το κινητρο και σ αλλους αξιολογους παικτες ν ακολουθησουν τον ιδιο δρομο.Καποιους που μεχρι τωρα ειχαν αρνητικη αποψη .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”