Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Μετά από την ξεφτίλα που ένοιωσα τις περασμένες ημέρες με την απίστευτη λιγοψυχία των περισσότερων από εμάς απέναντι στο νέο πλάνο της ομάδας ...
η προετοιμασία για μεγάλες υποδοχές στα αεροδρόμια μου ακούγεται τεράστια ειρωνεία ...
ο ΠΑΟΚτσής δεν κάνει να ξεφτιλίζεται πανηγηρίζοντας στα αεροδρόμια περιμένοντας ακόμα και τον μεγάλο Μπερμπάτοφ ...
ο ΠΑΟΚτσής έχει την Τούμπα για ιερό ... φέρτε τον παιχταρά εκεί να τον υποδεχτούμε όλοι όπως πρέπει ... έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες ...
υποσ.
ακόμα καλύτερα θα ήταν να περιμένουμε για τους πανηγηρισμούς το πρώτο απίστευτο κοντρολ που έχει, ή την πρώτη γκολάρα ...
η προετοιμασία για μεγάλες υποδοχές στα αεροδρόμια μου ακούγεται τεράστια ειρωνεία ...
ο ΠΑΟΚτσής δεν κάνει να ξεφτιλίζεται πανηγηρίζοντας στα αεροδρόμια περιμένοντας ακόμα και τον μεγάλο Μπερμπάτοφ ...
ο ΠΑΟΚτσής έχει την Τούμπα για ιερό ... φέρτε τον παιχταρά εκεί να τον υποδεχτούμε όλοι όπως πρέπει ... έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες ...
υποσ.
ακόμα καλύτερα θα ήταν να περιμένουμε για τους πανηγηρισμούς το πρώτο απίστευτο κοντρολ που έχει, ή την πρώτη γκολάρα ...
εγω θελω και αεροδρομιο (να παρει μια πρωτη γευση
) αλλα και Τουμπα τσαλιμακια (να καταλαβει τι εχει να περιμενει) . η καλύτερα να του πετάμε μπαλες απο την εξεδρα να τις κανει κοντρόλ!!!

υγ: κατα τα άλλα μερικοί να καταλάβουν ότι παραλίγο να την πατούσαν σαν μερικούς άλλους στο γνωστό πονεμένο τόπικ του παρελθόντος.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΑΝΙΑ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ! 

υγ: κατα τα άλλα μερικοί να καταλάβουν ότι παραλίγο να την πατούσαν σαν μερικούς άλλους στο γνωστό πονεμένο τόπικ του παρελθόντος.

- hasio_john
Ένα μόνο θα πω για τον παιχταρά και το πόσο διαφήμιση θα κάνει στην ομάδα μας!
Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φούλαμ, Μονακό και --->>> ΠΑΟΚ!!!

Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φούλαμ, Μονακό και --->>> ΠΑΟΚ!!!

- Ekatnetworkltd
Tad σε πάω ρε φίλε,ήσουν πολύ ψύχραιμος μέχρι τέλους!ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΛΦΕ
ΝτροπήK_geo έγραψε:η καλύτερα να του πετάμε μπαλες απο την εξεδρα να τις κανει κοντρόλ!!!![]()
![]()
![]()
- kataramenos5
Αυτο.K_geo έγραψε: ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ!
Εγω περιμενω ακομα εκτος κι αν πλεον ξεπερασαμε τα ορια στα οικονομικα .K_geo έγραψε: ...θα φερει. 2.![]()
Δεν υπάρχουν όρια στο οικονομικό, μην ακούτε ότι να ναι
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Καλωσοριζω εναν ταιραστιο παικτη,δηλωνω και εγω προφανως χαρουμενος,θα παρω και εγω φανελα,οπως εχω παρει ηδη το διαρκειας μου και ας μενω Αθηνα,τοσο μιζερος παοκτσης ειμαι,δηλωνω και παλυ τις ενστασεις μου καθως επιμενω πως η προσθηκη τετοιων παικτων πρεπει να γινεται οταν πρωτα εχει εξασφαλιστει η ισορροπια του ροστερ σε ολες τις θεσεις και επιμενω πως κατι τετοιο αυτη τη στιγμη δεν ισχυει για εμας και τελειωνω αυτομπαναρωντας τον εαυτο μου για ενα χρονικο διαστημα,κατοπιν απαιτησεως πολλων αλλων χρηστων.Τα λεμε συντομα...
tad έγραψε:Μετά από την ξεφτίλα που ένοιωσα τις περασμένες ημέρες με την απίστευτη λιγοψυχία των περισσότερων από εμάς απέναντι στο νέο πλάνο της ομάδας ...
υποσ.
Πολύ σωστή άποψη.
Υποδοχή σε μια καυτή ΤΟΥΜΠΑ!
- thanos-xanthi
κι αν του φυγει καμια, εδω ΠΑΟΚ εισαι, θα βρεθει ο αλλος να πειK_geo έγραψε: η καλύτερα να του πετάμε μπαλες απο την εξεδρα να τις κανει κοντρόλ!!!![]()
![]()
![]()
"αντε ρε τον αμπαλο, που κοντρολαρει με το καλαμι σαν τον Φωτακη"

που ειναι ολοι αυτοι που σφαζονταν για το ffp ????
και ελεγαν με σιγουρια οτι γι αυτο δε γινεται κινηση, και παμε για δανεικο?
φερε και ενα σεντερ μπακ και μετα μενει απλα να δεθει αυτο το ροστερ να γινει ομαδα
-
βλεπω να σκαει και ραικοβιτς και να πηγαινει η παε πισω στον χρονο με χρονομηχανη και να τον δηλωνει στην ευρωπη και αυτον

- Καπετάνιος
παντως απο εδω και περα και μετα απο τετοια κινηση, οποιον δω να γκρινιαζει μετα απο κακο αποτελεσμα, απο εμενα θα τρωει τρελλο κραξιμο!