Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος θα αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα μέχρι τις 30.6.2016.
http://www.paokfc.gr/nea/paiktis-tou-pa ... -berbatov/
Έλα βρείτε τώρα κάτι να γκρινιάζουμε, δεν μπορεί, κάτι θά βρείτε . Αν δεν βρίσκεται ακούστε ραδιόφωνα, να σας δώσει ιδέες κάνας Μάνος,καραφλος κλπ κλπ
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
http://www.paokfc.gr/nea/paiktis-tou-pa ... -berbatov/
Έλα βρείτε τώρα κάτι να γκρινιάζουμε, δεν μπορεί, κάτι θά βρείτε . Αν δεν βρίσκεται ακούστε ραδιόφωνα, να σας δώσει ιδέες κάνας Μάνος,καραφλος κλπ κλπ
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 02 Σεπ 2015, 09:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GiorgosAtha
Αν τον πήραμε με μονοετές θα ήθελα να δω τα μούτρα του Pereyra που για 100 ευρώ και ένα ζευγάρι καλαμίδες δεν θα πατήσει γήπεδο μαζί με τον Berbatov.
Αντ' αυτού θα προπονείται στα βάθη της Ανατολίας μαζί με τον Toto

Αντ' αυτού θα προπονείται στα βάθη της Ανατολίας μαζί με τον Toto

- Panos Fanfaras
Ανακοινώθηκε επίσημα!!!!
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Trilofiotis
03/09 γράφει το γραφικο της ΠΑΕ
ΔΕ ΚΡΑΤΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΜΕ 1 ΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ!
ΔΕ ΚΡΑΤΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΜΕ 1 ΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ!
- Dimitris_L4
ΡΕ ποτε ρχεται λαιμαι......????????????? Τοπικ ποτε θα ανοιξουμε?????????????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris_L4 την Τετ 02 Σεπ 2015, 10:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Εγραφα χθες οτι δεν ταιριάζει στο πλάνο...
και σήμερα ήρθε...
ΝΤΙΜΙΤΑΡ ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ
Στα κακαλα μας αν ταιριάζει και αν δεν ταιρίαζει!
ΟΛΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
ΘΑ
ΠΕΣΟΥΝ
ΤΑ
ΤΣΙΜΕΝΤΑ!
και σήμερα ήρθε...
ΝΤΙΜΙΤΑΡ ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ
Στα κακαλα μας αν ταιριάζει και αν δεν ταιρίαζει!
ΟΛΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
ΘΑ
ΠΕΣΟΥΝ
ΤΑ
ΤΣΙΜΕΝΤΑ!
- GiorgosAtha
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ!!!! ΕΝΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ -αριστεροπόδαρο κατά προτίμηση
- ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ-SANTOS ΕΠΟΧΗ!!!!
Παρουσίαση του χτισίματος του νέου ΠΑΟΚ!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το καλοκαίρι -μαζί με τις επιστροφές των δανεικών- μας βρίσκει με...
Με κόκκινο αυτοί που μας χαιρετάνε (είτε δανεικοί, είτε μεταγραφή/ελεύθεροι)...
GK: Γλύκος, Itandje, Γιακουμής, Jacobo, Μελίσσας, Σιαμπάνης
DL: Rat, Σπυρόπουλος
DR: Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωσταντινίδης
DC: Vitor, Κατσικάς, Τζαβέλλας, Costa, Παπαγιαννοπουλος, Πούγγουρας
DMC: Kace, Τζιόλης, Maduro
MC: Golasa, Τζανδάρης, Σαββίδης, Noboa
AMC: Martens, Πέλκας
AML: Mak, Πόζογλου
AMR: Σάλπιγγίδης, Lucas, Δεληγιαννίδης
FW: Κλάους, Pereyra, Παπαδόπουλος, Κουλούρης, Μυστακίδης
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο ΠΑΟΚ διαμορφώνετε ως εξής... για καλύτερη ανάλυση και βάση το νέου συστήματος (3-5-2) υπάρχουν μετατοπίσεις παιχτών και κάποιες αλλαγές θέσεων πχ. τους εξτρέμ τους βάζω πλέον στους wing back (το που θα παίξουν τελικά είναι μια άλλη ιστορία). Ενώ αφαίρεθηκαν κάποιοι νεαροί που φαίνετε πως υπάρχει απόφαση να δωθούν δανεικοί ή να παίζουν στην U20.
Με μαύρο αυτοί που ήταν και πέρυσι...
Με μπλε αυτοί που προστέθηκαν φέτος...
GK: Γλύκος, Μελίσσας, Σιαμπάνης, Olsen
WBL: Mak, Πόζογλου, Κοροβέσης, Leovac
WBR: Κίτσιου, Κωσταντινίδης, Rodriguez
DC: Vitor, Τζαβέλλας, Costa, Σκόνδρας, Μαλεζάς
DMC: Kace, Τζιόλης, Antonis, Cimirot
MC: Golasa, Σαββίδης, Χαρίσης, Sabo
AMC: Πέλκας
FW: Κλάους, Μυστακίδης, Δεληγιαννίδης, Jairo, Berbatov
Σε κάθε αποχώρηση/άφιξη θα αναρτώ το ίδιο μήνυμα και θα αλλάζω την τελευταία ομάδα (ταυτόχρονα θα χρωματίζω αυτούς που αποχωρούν). Άσχετα με τις "φήμες", οι αλλαγές στο roster θα γίνονται με επίσημες ανακοινώσεις. Για ευνόητους λόγους δεν έβαλα παίχτες κάτω των 20 με κάτω από 3-4 εμφανίσεις και οι θέσεις των "κεντρώων" είναι βάση transfermarkt. Ενστάσεις δεκτές.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Από τα παραπάνω φαίνεται ότι πλέον το μόνο κενό είναι στους DC αφού με 5 -για 3 θέσεις-. Ειδικά αν το σύστημα αλλάξει σε 3-4-2-1... όπου πολλοί παίχτες μετατοπίζονται πιο πίσω -δηλαδή στο "2" και γίνονται πιο πολύ AMC παρά FW- καθώς και τα εξτρέμ συγκλίνουν και γίνονται και αυτά πιο πολύ AMC παρά WB...
WBL: Πόζογλου, Κοροβέσης, Leovac
WBR: Κίτσιου, Κωσταντινίδης
AMC: Πέλκας, Mak, Μυστακίδης, Δεληγιαννίδης, Jairo, Rodriguez
ST: Κλάους, Berbatov
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ!
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ PROJECT! ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ 100%... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ "ΖΗΤΗΘΗΚΕ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!

Παρουσίαση του χτισίματος του νέου ΠΑΟΚ!

Το καλοκαίρι -μαζί με τις επιστροφές των δανεικών- μας βρίσκει με...
Με κόκκινο αυτοί που μας χαιρετάνε (είτε δανεικοί, είτε μεταγραφή/ελεύθεροι)...
GK: Γλύκος, Itandje, Γιακουμής, Jacobo, Μελίσσας, Σιαμπάνης
DL: Rat, Σπυρόπουλος
DR: Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωσταντινίδης
DC: Vitor, Κατσικάς, Τζαβέλλας, Costa, Παπαγιαννοπουλος, Πούγγουρας
DMC: Kace, Τζιόλης, Maduro
MC: Golasa, Τζανδάρης, Σαββίδης, Noboa
AMC: Martens, Πέλκας
AML: Mak, Πόζογλου
AMR: Σάλπιγγίδης, Lucas, Δεληγιαννίδης
FW: Κλάους, Pereyra, Παπαδόπουλος, Κουλούρης, Μυστακίδης
Ο ΠΑΟΚ διαμορφώνετε ως εξής... για καλύτερη ανάλυση και βάση το νέου συστήματος (3-5-2) υπάρχουν μετατοπίσεις παιχτών και κάποιες αλλαγές θέσεων πχ. τους εξτρέμ τους βάζω πλέον στους wing back (το που θα παίξουν τελικά είναι μια άλλη ιστορία). Ενώ αφαίρεθηκαν κάποιοι νεαροί που φαίνετε πως υπάρχει απόφαση να δωθούν δανεικοί ή να παίζουν στην U20.
Με μαύρο αυτοί που ήταν και πέρυσι...
Με μπλε αυτοί που προστέθηκαν φέτος...
WBL: Mak, Πόζογλου, Κοροβέσης, Leovac
WBR: Κίτσιου, Κωσταντινίδης, Rodriguez
AMC: Πέλκας
FW: Κλάους, Μυστακίδης, Δεληγιαννίδης, Jairo, Berbatov
Σε κάθε αποχώρηση/άφιξη θα αναρτώ το ίδιο μήνυμα και θα αλλάζω την τελευταία ομάδα (ταυτόχρονα θα χρωματίζω αυτούς που αποχωρούν). Άσχετα με τις "φήμες", οι αλλαγές στο roster θα γίνονται με επίσημες ανακοινώσεις. Για ευνόητους λόγους δεν έβαλα παίχτες κάτω των 20 με κάτω από 3-4 εμφανίσεις και οι θέσεις των "κεντρώων" είναι βάση transfermarkt. Ενστάσεις δεκτές.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Από τα παραπάνω φαίνεται ότι πλέον το μόνο κενό είναι στους DC αφού με 5 -για 3 θέσεις-. Ειδικά αν το σύστημα αλλάξει σε 3-4-2-1... όπου πολλοί παίχτες μετατοπίζονται πιο πίσω -δηλαδή στο "2" και γίνονται πιο πολύ AMC παρά FW- καθώς και τα εξτρέμ συγκλίνουν και γίνονται και αυτά πιο πολύ AMC παρά WB...
WBL: Πόζογλου, Κοροβέσης, Leovac
WBR: Κίτσιου, Κωσταντινίδης
AMC: Πέλκας, Mak, Μυστακίδης, Δεληγιαννίδης, Jairo, Rodriguez
ST: Κλάους, Berbatov
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ!
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ PROJECT! ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ 100%... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ "ΖΗΤΗΘΗΚΕ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τετ 02 Σεπ 2015, 10:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο μηλιος εγραψε οτι παιζει γιουροπααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Παντως ολοι αυτοι οι πιτσιρικαδες παιχτες του ΠΑΟΚ δεν θα μπορουν να το πιστεψουν οτι θα ειναι συμπαιχτες με εναν απο τους μεγαλυτερους στραικερ ολων των εποχων.
Ολοι αυτογραφα θα του ζητανε.
Ολοι αυτογραφα θα του ζητανε.

- Kostas_Peraia4
Παιδιά επειδη είμαι από κινητό και δεν μπορώ να ανατρεξω σε προηγούμενες σελίδες,έχει γίνει γνωστό το ποτέ έρχεται Θεσσαλονίκη ο Δημητράκης
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΒΑΝ ...ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ....
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ....ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ....
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ,,,,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ....
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ....ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ....
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ,,,,

Μια χαρά θα μπορέσει ο.. Κάποιος Τουντορ των 10 χρόνων στη Γιούβε εφόσον το έκανε ο κάποιος Ζαρντίμ με πέρασμα απο τον γαύρο..kataramenos5 έγραψε:Οτι καποιος θα ερχοταν (ακομα κια αν δεν ηταν ο Δημητρης) ηταν σχεδον σιγουρο.Το εδειχναν οι αποδεσμευσειςκαι ο δανεισμος του Κουλουρη.Απλα δε ξερω ποσο καλο θα ναι για το κλίμα της ομαδας.Παικταρα ο Βουλγαρος αλλα θα μπορεσει καποιος...Τουντορ να σταθει μπροστα του και να του πει "Θα κανεις αυτο που θελω εγώ"?Μακαρι να μην εχουμε τετοια θεματα.Μάλλον επιθυμία του Ιβαν παρα επιλογη του Φρανκ.Προς το παρον ας το χαρουμε.Καποιοι θα εχουν εφιαλτες.
Βγειτε σημερα στα ραδια και πειτε μια καλη κουβεντα στους ...ετοιμους απο καιρο που ηταν σιγουροι για την αποτυχια και αρχισαν το πριονισμα απο νωρις.Ξερουν οτι το δυνατο χαρτι του ΠΑΟΚ ειναι ο Φρανκ κι εκει θα χτυπήσουν.Κλειστε τ αυτια σας
Το θέμα είναι ο αλλος να είναι σοβαρός επαγγελματίας και να σέβεται τον εαυτό του και το όνομα του και όχι ποιος είναι στον πάγκο..πράγμα που ο Μπερμπάτοφ στη μέχρι τώρα καριέρα του εχει δείξει οτι είναι και με το παραπάνω