Ναι, οποιος θελει το ανοιγειlogios έγραψε:Πρεμιέρα για την ανανεωμένη Κ20
Να ανοίξουμε το φετινό; Σήμερα ξεκινάνε.
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Desperando & Ace αίρονται οι ποινές.
ΑΑΑ...
το νου σας. όμως. Όχι γκρίνιες, όχι κραυγές σε φόρουμ και ακτές.
ΑΑΑ...

K_geo έγραψε:Desperando & Ace αίρονται οι ποινές.
ΑΑΑ...

K_geo έγραψε:Desperando & Ace αίρονται οι ποινές.
ΑΑΑ...
Μπραβο geo.
σωστός,είναι ιστορική μέρα η σημερινή,είναι κρίμα αυτά τα παιδιά να μην μπορούν να γράψουν.
- Ekatnetworkltd
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Σέ ευχαριστώ αδελφέ,το αποθήκευσα σε word και όποτε το χρειάζομαι το κάνω copy,και δουλεύει στο Tapatalkpgetsos έγραψε:Δεν ξέρω καν αν γίνεται κατευθείαν. Εγώ το βάζω με [b*] μήνυμα [/b*] χωρίς τους αστερίσκους
για να δω πιάνει;;;
Καμπάνα!!! Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Καμπάνα!!! Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
-
Μπράβο σαςK_geo έγραψε:Desperando & Ace αίρονται οι ποινές.
ΑΑΑ...
Με αφορμή την αλλαγή εικόνας που έκανε ο ARMY στο τόπικ του Μπερμπάτοφ, (και καλώς την έκανε, το 'χα ζητήσει από πριν), προτείνω σε κάθε 1ο ποστ, σε κάθε τόπικ για παίχτη, να μπαίνει η φώτο και το προφίλ του όπως δίνονται από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ. Σε μία πρόταση μέχρι πότε έχει συμβόλαιο και στο τέλος το λίνκ που να σε στέλνει στο προφίλ του απο το επίσημο σάιτ! π.χ. το παρακάτω λινκ:
http://www.paokfc.gr/profiles/dimitar-berbatov/
Δηλαδή κάπως έτσι η παρουσίαση:

Δηλαδή κάπως έτσι η παρουσίαση:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος θα αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα μέχρι τις 30.6.2016.
Ο Βούλγαρος επιθετικός γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 1981 και στην πολύ πλούσια καριέρα του μέχρι σήμερα συνέδεσε το όνομά του με το γκολ. Οι αριθμοί του εντυπωσιάζουν, καθώς σε 635 ματς με τις ομάδες του, έχει πετύχει 274 γκολ! Έχει πετύχει άλλα 48 σε 78 παιχνίδια με την Εθνική Βουλγαρίας.
Η μεγάλη καριέρα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ξεκίνησε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας το 1998 (65 ματς – 38 γκολ) από την οποία μεταπήδησε τον Ιανουάριο του 2001 στη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Στις Ασπιρίνες παρέμεινε ως το καλοκαίρι του 2006 (208 ματς – 96 γκολ), όταν η Τότεναμ δαπάνησε πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει (101 ματς – 46 γκολ). Άλλα 40 εκατομμύρια έδωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να τον πάρει το 2008 στο Μάντσεστερ όπου έμεινε ως το 2012 (149 ματς – 56 γκολ). Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Φούλαμ (54 ματς – 20 γκολ) και τελευταίος του σταθμός ήταν για 1,5 χρόνο η Μονακό (53 ματς – 18 γκολ).
Έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα, 2 Λιγκ Καπ και 2 Σούπερ Καπ Αγγλίας, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, 1 Κύπελλο Βουλγαρίας, ανάμεσα σε δεκάδες άλλες προσωπικές διακρίσεις, όπως αυτή του πρώτου σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ (2010-11 με 20 γκολ) και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (2001-02, 7 γκολ με ΤΣΣΚΑ Σόφιας)

γιατι; το λευκό πολο του άρνεσεν σε χαλάει;
σοβαρά τώρα, ωραία ιδέα μου φαίνεται. θα το μεταφέρω και στους υπολοίπους και αν ειναι σήμερα που εχω και λίγο χρόνο το κάνω.

σοβαρά τώρα, ωραία ιδέα μου φαίνεται. θα το μεταφέρω και στους υπολοίπους και αν ειναι σήμερα που εχω και λίγο χρόνο το κάνω.

Λίγο άσχετο, αλλά βλέπω τους followers στο tapatalk να ανεβαίνουν συνεχώς, 350 από 290 σε ένα μήνα
Εύχομαι και στον Αποστόλη τέτοια εξέλιξη, μπας και καταλάβει τι τραβάμε και εμείς με το σκούρο θέμα
Εύχομαι και στον Αποστόλη τέτοια εξέλιξη, μπας και καταλάβει τι τραβάμε και εμείς με το σκούρο θέμα

- kataramenos5
Για το Σαλπι δε μπορουσες (για καποιο διαστημα) να γραψεις απο διπλα τη λεξη "κοντος" γιατι επεφτε μπαν αλλα το να ειρωνευεσαι τον Ιβαν ,τον Τζακ ,το Μπανε , και οποιον φοραει ασπρομαυρα αποκαλώντας τον προβατο και αλλα κοσμητικά ειναι ΟΚ?Στα παπακια μου ο συγκεκριμενος οπως και αλλοι τοσοι πριν απ αυτον,συνήθισα ποια αλλα το να γινεται αυτο κατ εξακολούθηση(απο διάφορους κατα καιρους) και το ΟΠΑΔΙΚΟ σαιτ να σφυρά αδιάφορα δε μπορω να το καταλάβω.Επειδη την άποψη του Ντινου πανω κατω τη ξερω θα θελα και την αποψη του Teach και λοιπών κόκκινων.
- sourmenetes
- Moderator
Λοιποι κοκκινοι μονο ο ρειν ειναι...
Κατα τ αλλα νομιζω οτι θα σταματησουν αυτου του τυπου οι χαρακτηρισμοι.ειναι αδικοι και θα παψουν..
Οποιος γουσταρει τετοια να γραψει αλλου...
Κατα τ αλλα νομιζω οτι θα σταματησουν αυτου του τυπου οι χαρακτηρισμοι.ειναι αδικοι και θα παψουν..
Οποιος γουσταρει τετοια να γραψει αλλου...
Την καλησπέρα μου στους Admins. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παλιότερα, όπως επίσης δεν ξέρω αν είναι εφικτό, αλλά είπα να το ρωτήσω.
Υπάρχει δυνατότητα να μπει κάτι σαν "spoiler alert" το οποίο θα κρύβει το περιεχόμενο του μηνύματος και θα πρέπει ο εκάστοτε χρήστης να κάνει κλικ για να το δει πλήρες;
Ρωτάω γιατί μπήκα π.χ. στο θέμα "Ο κόσμος παίζει μπάλα" και είδα φάτσα κάρτα το σπασμένο πόδι του Σο, το οποίο για κάποιους λιγόψυχους σαν εμένα είναι σοκαριστικό.
Σε τέτοια περίπτωση θα ήταν καλό να υπάρχει μια προειδοποίηση, ώστε να επιλέγει ο χρήστης αν θα δει το περιεχόμενο του μηνύματος περαιτέρω.
Υπάρχει δυνατότητα να μπει κάτι σαν "spoiler alert" το οποίο θα κρύβει το περιεχόμενο του μηνύματος και θα πρέπει ο εκάστοτε χρήστης να κάνει κλικ για να το δει πλήρες;
Ρωτάω γιατί μπήκα π.χ. στο θέμα "Ο κόσμος παίζει μπάλα" και είδα φάτσα κάρτα το σπασμένο πόδι του Σο, το οποίο για κάποιους λιγόψυχους σαν εμένα είναι σοκαριστικό.
Σε τέτοια περίπτωση θα ήταν καλό να υπάρχει μια προειδοποίηση, ώστε να επιλέγει ο χρήστης αν θα δει το περιεχόμενο του μηνύματος περαιτέρω.