οχι φιλακια φτυσιμο στα μουτραpaokovios1974 έγραψε:ΓΚΑΖΖΕΤΑ ΣΠΟΡΤ 24 ΑΜΠΑΛΑΔΩΡΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ 24 ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΙ ΖΑΓΟΡΗΔΕΣ ΚΑΜΟΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ......
ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΕ.
[youtube]IwzbmYagXsY[/youtube]
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
αντε τωρα να τον βαλεις να παιξει μπαλλα με τα τραγια.... ραψτε του 4-5 φυλαχτα στο πετσί και βγαλτε τις σκυλίτσες της σαλονικης εξω να διαλεγει μια την ημερα... παλια κοψια παιχτη.... σ αυτον κακο κανει η αποχή....
το τοπικ μετα απο πολλά χρονια κλείνει ιδιαίτερα θετικα (θετικα θα ηταν και χωρίς τον βουλγαρο)
μπραβο σε όλους
τα λεμε στα τοπικ τους πλεον
το τοπικ μετα απο πολλά χρονια κλείνει ιδιαίτερα θετικα (θετικα θα ηταν και χωρίς τον βουλγαρο)
μπραβο σε όλους
τα λεμε στα τοπικ τους πλεον
ρε μια βραδυα ειπα να κοιμηθω και εγινε
δεν το πιστευω
ποτε ανοιγω τοπικ
δεν το πιστευω
ποτε ανοιγω τοπικ
- sourmenetes
- Moderator
-
Απίστευτο πραγματικά! Μπράβο στον Ιβαν!!

Ένας αληθινός world class παίχτης στην Τούμπα. Απίστευτο!

Ένας αληθινός world class παίχτης στην Τούμπα. Απίστευτο!
Τόσες μερες κολλημένος σε paokmania & Twitter, δεν έγινε τιποτα για φορ. Χθες βραδυ που με "έφαγε" η γυναίκα και τα έκλεισα ολα απο τις 11 έγιναν ολα.....γαμω την γκαντεμια μου!!!!!
Μπράβο ρε Ιβαν, απεδειξες σε όλους ξανά τι είσαι, γιατι εύκολα ξεχνάμε εμείς οι γκρινιάρηδες ότι μας γλίτωσες απο την καταστροφή και τα χρέη!!!!
Καλώς ήρθες παιχταρα, ελπίζω να διαλέξεις την φανέλα με το 14

Μπράβο ρε Ιβαν, απεδειξες σε όλους ξανά τι είσαι, γιατι εύκολα ξεχνάμε εμείς οι γκρινιάρηδες ότι μας γλίτωσες απο την καταστροφή και τα χρέη!!!!
Καλώς ήρθες παιχταρα, ελπίζω να διαλέξεις την φανέλα με το 14

Ρε παπαρες κοιμήθηκα 7 η ώρα το απόγευμα ξύπνησα τωρα και εγινε πανικός ... Δεν το ξανακάνω
Μπαμ παταγος μπαμ παταγος λεμε

Μπαμ παταγος μπαμ παταγος λεμε

MANIAKOS έγραψε:Ρε παπαρες κοιμήθηκα 7 η ώρα το απόγευμα ξύπνησα τωρα και εγινε πανικός ... Δεν το ξανακάνω
Μπαμ παταγος μπαμ παταγος λεμε![]()
αδερφε εγινε το μπαμ παταγος και εμεις οι δυο κοιμομασταν
οποτε περιμενουμε παιχτη πλεον θα μας παρακαλανε ολοι να κοιμηθουμε
- sourmenetes
- Moderator
Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα εγω πιστευω οτι μπορει να γινει 1 η και 2 μεταγραφες ακομα.
Che δεν πας για υπνο;;;;

Che δεν πας για υπνο;;;;

sourmenetes έγραψε:Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα εγω πιστευω οτι μπορει να γινει 1 η και 2 μεταγραφες ακομα.
Che δεν πας για υπνο;;;;![]()
πες μου ποτε ανοιγω το τοπικ και εξαφανιζομαι
Κατι δεν κανεις σωστα ! Το εχεις γραψει σε χαρτι? (οχι τουαλετας)koylios έγραψε:Μεταξύ μας τώρα και εγώ λέω το ίδιο με τον μεσσι... Κοιτα που δεν ποιανει πάνταpsc1998 έγραψε:Οταν επαιζε Τοτεναμ και και τον παρακολουθουσα ελεγα απο μεσα μου εναν τετοιο παικτη θα δουμε ποτε στον ΠΑΟΚ? Οταν κατι το θελεις πολυ γινεται πραγματικοτητα!!Χαχαχα

Καλημερα σε ολους τους ξενυχτηδες αδερφους!!!
Macho, respect για τη λογικη με την οποια αποκαλυψες οτι αποκαλυψες. θα σε κανω φρεντ στο msn 

εμ δεν θελουμε το μισο! Θελουμε τα ψαλιδακια τ αεροπλανικα ολο το ρεπερτοριο! Ο Γιαχος και τα λοιπα στρατιωτακια μπορει ν ανακαλυπτουν επιθετικο φαουλ στα κουνουπια...pgetsos έγραψε:Το μισό από πέρσι να παίξει...Το μισό
Καλά που πήγα νωρίς για ύπνο, αλλιώς μάτι δεν έκλεινα.
Τί νέο ήταν αυτό σήμερα;
Σαν ηλίθιος θα χαμογελάω όλη μέρα.
Ευχαριστώ ΙΒΑΝ.

Τί νέο ήταν αυτό σήμερα;

Σαν ηλίθιος θα χαμογελάω όλη μέρα.
Ευχαριστώ ΙΒΑΝ.