Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Τυχαια μου πεταει το fb μια ενημερωση της ΠΑΕ απο το πρωι. Και επιτηδες, ανοιγω τα σχολια. Ενα θα βαλω για να μην το κουρασω.
"Αφήσατε την ομάδα δίχως σέντερ φορ; Και μη μου πει κάποιος πως έδωσε χρήματα φέτος ο Σαββίδης για μεταγραφές γιατί τα χρήματα των μεταγραφών βγήκαν από τις πωλήσεις των παικτών και από τα χρήματα των ομίλων. Και αυτές μέχρι στιγμής τι έχουν δείξει..Πήραμε καλύτερο τερματοφύλακα; Τι τα θέλαμε 6 αμυντικά χαφ; Σέντερ μπακ και σέντερ φορ δεν ήθελε η ομάδα; Το μόνο καλό που είδα στον φετινό ΠΑΟΚ ήταν η ταχύτητα. Ο Τούντορ δεν έχει ευθύνη..είπε την Κυριακή δεν έχω σέντερ φορ. Τι κάνατε κύριοι; Να μας απαντήσει και ο μικρός Σαββίδης με τις δηλώσεις που έκανε ότι θα φέρει καλύτερο σέντερ φορ από τον Φινμπόκανσον..Πουν` τος;"
Αυτος ειναι ο νεο-οπαδος του ΠΑΟΚ. Αυτος που ζηταει στο fb να "μας απαντησει ο υιος Σαββιδης". Ο ιδιος πως θα απαντησει ηθελα να ξερα. Θα παει σε ενα ματς φετος? Η θα βλεπει τον ΠΑΟΚ απο streaming (ουτε καν καφενειο)?
ακομα δεν μπορω να το πιστεψω. ειναι με διαφορα οτι καλυτερο ποιοτικα εχει περασει ποτε απο την ομαδα μας.
αν θελει να παιξει ακομα και στο 60% θα βγαλουμε τρελα γουστα.
βλεπω και ξαναβλεπω τις φασεις και ανυπομονω.
απλα ειναι μεγαλη πριμαντονα, και ετσι θα πρεπει να του φερονται. αν παει να το παιξει ο Τουντορ σιδηρα πειθαρχια θα εχουμε θεματα. και αν γκρινιαξει κανεις , ας βαλει πρωτα καμια 100αρια γκολ στο αγγλικο πρωταθλημα και μετα ας μιλησει
Kevin έγραψε:Με ντόρτμουντ θα ήταν καύλα να παστελώνει κανά γκολ μέσα στο ΝΑΟ αλλά φανταστείτε να παστελώνει κανένα με τους απόγονους του στόλου μπροστά στην 4...