Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- Ekatnetworkltd
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Ακόμη πιό μεγάλη επιτυχία άμα έχει δηλωθεί εκεί φαίνονται και άλλα θετικά πράγματα
- buffalobill4
- fiorentinos
Το θέμα είναι οι αμυντικοί έχουν αρχίσει ήδη να χάνουν μαλλιά!!! Πλάκα θα τους κάνει! Μιλάμε για ποιότητα όχι αστεία.
- Ekatnetworkltd
αν μπειτε τωρα στο σδνα το αλλαξαν το πρωτοσελιδο εκοψαν εκει π λεει οτι προλαβε
Η ομάδα αλλάζει επίπεδο. Αυτο πρεπει να το καταλάβουμε όλοι. Καείς δεν ξέρει αγωνιστικά ποσό θα βγει αυτός ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παίκτης αλλα ετο ότι ήρθε ειναι απόδειξη πως ο ΠΑΟΚ δεν ειναι αυτο που ήτανε. Και όλο αυτο μέσα σε ένα καλοκαίρι...
Την άλλη φορά ας ήμαστε πιο ψύχραιμοι όλο μας. Τώρα έχουμε αποδείξεις ώστε να κοιμόμαστε ήσυχοι.
Την άλλη φορά ας ήμαστε πιο ψύχραιμοι όλο μας. Τώρα έχουμε αποδείξεις ώστε να κοιμόμαστε ήσυχοι.
- PAOK_Antarctica
Ρε μετράω τις ώρες μέχρι να ξημερώσει και να μάθουμε τις λεπτομέριες!
2η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Dortmund και στην κορυφή ο Μπερμπάτοφ;;;;;;; Μαζικές λιποθυμίες!!
Ένα μπράβο στον Macho, φίλε είσαι ωραίος.
Και ένα ΚΡΑ στους ΑΡΔ που στείλανε τον Φρανκ διακοπές. Την δουλειά σας να'χα μόνο, όλη μέρα καθισιό, καφέδες και τηλεφωνάκια.
2η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Dortmund και στην κορυφή ο Μπερμπάτοφ;;;;;;; Μαζικές λιποθυμίες!!
Ένα μπράβο στον Macho, φίλε είσαι ωραίος.
Και ένα ΚΡΑ στους ΑΡΔ που στείλανε τον Φρανκ διακοπές. Την δουλειά σας να'χα μόνο, όλη μέρα καθισιό, καφέδες και τηλεφωνάκια.
- paokovios1974
Θα τα πουμε αυριο αδερφια.
Φιλακια στον αλλοθρησκο του φορουμ.
Τσε που εισαι αδερφε.
ΥΓ ριχτε καμια βομβα ρε παιδια μην τις τσιγκουνευεστε ο ΠΑΟΚ εκανε την μεγαλυτερη μεταγραφη της ιστοριας του.
Και κανενα κερακι που και που στον Ιβαν για τις στιγμες που ζουμε και θα ζησουμε.
Καληνυχτα Αδερφια τα λεμε αυριο.
Φιλακια στον αλλοθρησκο του φορουμ.
Τσε που εισαι αδερφε.
ΥΓ ριχτε καμια βομβα ρε παιδια μην τις τσιγκουνευεστε ο ΠΑΟΚ εκανε την μεγαλυτερη μεταγραφη της ιστοριας του.
Και κανενα κερακι που και που στον Ιβαν για τις στιγμες που ζουμε και θα ζησουμε.
Καληνυχτα Αδερφια τα λεμε αυριο.
Ήθελα να γράψω πριν 2 ώρες ότι με αυτά που μοιραζόταν μαζί μας ο Macho (big respect!), βαθιά μέσα μου (Paoktzis, χιχιχι!), πίστευα ότι θα έρθει σε εμάς και απλά το ταξιδάκι στην Αγγλία του απέφερε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ παραπάνω αφού ο Ιβάν ανέβασε την προσφορά κι άλλο. Σιγά μην ξαναγύριζε στο Μαυρονησι μετά το Μονακό.. Καλοφαγωτα Δημήτρη μου, γιατί τα αξίζεις και γιατί απόψε πήραμε άπειρη χαρά!!! Mingus, έπρεπε να το παίξουμε στον Ξερολα νωρίτερα... 
Το gazzetta λέει δεν προλάβαμε για Εuropa για μισή ώρα....γκαντεμιά γαμώ
Πάω και εγώ για ύπνο... αν και φοβάμαι τις ονειρώξεις βραδιά που είναι

- Panos Fanfaras
Δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμα τι μεταγραφή κάναμε. Μπράβο Ιβάν μπράβο σε όλους. Χρειαζόμασταν με τέτοια κίνηση για πολλούς λόγους. Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!! 
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk