Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- Ekatnetworkltd
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Υπέγραψε για ένα χρόνο!
wpid-wp-1440064865713
10Share on FacebookShare on TwitterWhatsApp
like
follow
+1
Η μεταγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός καθώς ο παίκτης έστειλε υπογεγραμμένα τα συμβόλαια στην ΠΑΕ λίγο μετά τη 1.00.
Η συμφωνία των δυο πλευρών είναι ένα χρόνο ενώ το δυσάρεστο είναι ότι λόγω του προχωρημένου της ώρας, οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν κατάφεραν να τον δηλώσουν στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια των ομίλων του Europa League.
Όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το INPAOK, η προθεσμία έληγε στις 00.00 (01.00 ώρα Ελλάδας), έτσι ουσιαστικά δεν πρόλαβαν στο…
wpid-wp-1440064865713
10Share on FacebookShare on TwitterWhatsApp
like
follow
+1
Η μεταγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός καθώς ο παίκτης έστειλε υπογεγραμμένα τα συμβόλαια στην ΠΑΕ λίγο μετά τη 1.00.
Η συμφωνία των δυο πλευρών είναι ένα χρόνο ενώ το δυσάρεστο είναι ότι λόγω του προχωρημένου της ώρας, οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν κατάφεραν να τον δηλώσουν στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια των ομίλων του Europa League.
Όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το INPAOK, η προθεσμία έληγε στις 00.00 (01.00 ώρα Ελλάδας), έτσι ουσιαστικά δεν πρόλαβαν στο…
Magpies4 έγραψε:Τον ίδιο έγινε με αυτόν τον Ιντέγε χτες για τον γαύρο ... Αρα γίνεται ΜΟΝΟΝ εάν υπάρχει συμβόλαιο.sic-4 έγραψε:obanebane έγραψε:Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ενημερώσει την ΕΠΟ να υπάρχει άνθρωπος της ομοσπονδίας μέχρι τη 1 το βράδυ προκείμενου να στείλει τη λίστα των παικτών με τον Μπερμπάτοφ.
Αυτο δεν το επιασα,λετε να προλαβαμε να τον δηλωσουμε και για την ευρωπη;
Μεσω ΕΠΟ πηγαινει η λιστα;
μου φαινεται λιγο ΑΡΔια αυτο...
ακομα κι αν υπηρχε ανθρωπος στην ΕΠΟ να περιμενει μεχρι τη 1 οπως λενε... θα δηλωναμε παικτη ο οποιος δεν εχει υπογραψει ακομα (απλα εχει συμφωνησει); Ειναι δυνατον κατι τετοιο;
Μπορεί να είναι ΑΡΔιά αλλά γίνεται και στις 1.00
ναι αλλα εδω μας λενε πως τον περιμενουμε να ερθει Θεσσαλονικη να περασει ιατρικα και να υπογραψει...
οποτε ή αυτο ειναι ΑΡΔια ή το προηγουμενο...
Ενα εχω να πω:
Ο ΠΑΟΚ ειναι ο πατέρας και το παιδι μας. Μην αφήνεται κανέναν απο εδω κ πέρα να τον διαβάλλει.
Συσπειρωθείτε κ σκίστε όποιον πειράζει τον ΠΑΟΚ μας. Ας προστατέψουμε και τον ΙΒΑΝ που εχει τον ΠΑΟΚ μας μεγαλο.
Η εφορία που υπάρχει τωρα ας ειναι αρχή να ειμαστε ενωμένοι γιατί θα ξαναέρθουν δύσκολες στιγμές.
Καλώς ήρθες παιχταρα μου στον ΠΑΟΚ
Υ.Γ. Τον paoktzi δεν υπάρχει λόγος να τον σκίζουμε, ετςι ένιωθε ετςι έγραφε. ΠΑΟΚτσακι ειναι κ αυτος
Ο ΠΑΟΚ ειναι ο πατέρας και το παιδι μας. Μην αφήνεται κανέναν απο εδω κ πέρα να τον διαβάλλει.
Συσπειρωθείτε κ σκίστε όποιον πειράζει τον ΠΑΟΚ μας. Ας προστατέψουμε και τον ΙΒΑΝ που εχει τον ΠΑΟΚ μας μεγαλο.
Η εφορία που υπάρχει τωρα ας ειναι αρχή να ειμαστε ενωμένοι γιατί θα ξαναέρθουν δύσκολες στιγμές.
Καλώς ήρθες παιχταρα μου στον ΠΑΟΚ
Υ.Γ. Τον paoktzi δεν υπάρχει λόγος να τον σκίζουμε, ετςι ένιωθε ετςι έγραφε. ΠΑΟΚτσακι ειναι κ αυτος
χα χα χα.. τι λες ρε bane.. λαλησες τελειως με φαινεται με την ειδησηobanebane έγραψε:sic-4 έγραψε:
ακομα κι αν υπηρχε ανθρωπος στην ΕΠΟ να περιμενει μεχρι τη 1 οπως λενε... θα δηλωναμε παικτη ο οποιος δεν εχει υπογραψει ακομα (απλα εχει συμφωνησει); Ειναι δυνατον κατι τετοιο;
Μια χαρα δυνατο ειναι,γιατι μας εμποδιζει κατι να δηλωσουμε τον οποιοδηποτε.
Και να μη γινει η μεταγραφη δεν θα παιξει ποτε,απλα θα χασουμε μια θεση στο δηλωμενο ροστερ.
Τι με βαζεις και γραφω ρε sic και ειμαι και προληπτικος.

μπορουμε να δηλωσουμε οποιονδηποτε??? παικτη που δεν εχει δελτιο στην ομαδα? ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΝ??
-
Αν είχε ειδοποιειθεί η ΕΠΟ και δεν το έκανε, είναι για πολύ ξύλο.
Sera4 έγραψε:ζητω συγνωμη προκαταβολικα που διακοπτω το πανηγυρικο κλιμα αλλα μπορει καποιος να με ενημερωσει αν ο φρανκ πηρε και το αντηλιακο μαζι του σημερα που εφυγε για διακοπες??
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων :ugeek:
Το εφαγα και εγω ρε Σεραφειμ και ανεβασα πιεση με τους μπαγλαμαδες,Ειπαμε ομως το μυαλο μου εχει γινει σουπα.
Δεν πιστευα οτι θα αφησουν την ομαδα με ενα φορ δε μπορουσα να το χωνεψω.
Και οι αθεοφοβοι εφεραν τον μεγαλυτερο που εχει πατησει το ποδι του στη χωρα.

χαχα που;Black_White_Heart έγραψε:Και κλάμα στο στα σχόλια από τους αλλόθρησκους...
Καλά ρε φέραν αυτό το όρθιο αγγούρι, τον παλαίμαχο για να είναι έτοιμος τον Δεκέμβρη και δεν κρατήσαν ΕΣΤΩ έναν εκ των Περέιρα, Κουλούρη ή Σαλπιγγίδη;

- PaokPatraG4
Βγαλτε και τις φανελες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!Να παρω καμμια δεκαρια με το ονομα αυτο να τρελαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

ΛΑ ΛΑ ΛΑ....ΛΑ ΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ
ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ

ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ

[youtube]yZVHGqcxX1o[/youtube]
Ποσο πονο εχουν φαει της Αστον βιλα;χαχαχαχαχα
Μεχρι και βιντεακι εχουν
Ποσο πονο εχουν φαει της Αστον βιλα;χαχαχαχαχα
Μεχρι και βιντεακι εχουν
sic-4 έγραψε:χα χα χα.. τι λες ρε bane.. λαλησες τελειως με φαινεται με την ειδησηobanebane έγραψε:sic-4 έγραψε:
Μια χαρα δυνατο ειναι,γιατι μας εμποδιζει κατι να δηλωσουμε τον οποιοδηποτε.
Και να μη γινει η μεταγραφη δεν θα παιξει ποτε,απλα θα χασουμε μια θεση στο δηλωμενο ροστερ.
Τι με βαζεις και γραφω ρε sic και ειμαι και προληπτικος.![]()
![]()
μπορουμε να δηλωσουμε οποιονδηποτε??? παικτη που δεν εχει δελτιο στην ομαδα? ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΝ??
Το δελτιο το στελνεις πριν την εναρξη του αγωνα,αν δεν εχεις δελτιο του παιχτη που δηλωσες στη λιστα δεν παιζει.
Τοσο απλα ειναι τα πραγματα.