Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
black death

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από black death »

Καλή ερώτηση.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

rainmaker έγραψε:Ειλικρινα δε μπορω να ψυχανεμιστω τι γινεται αυτη τη συιγμη. Σημερα δηλαδη ο ΠΑΟΚ ψαχνει ή δε ψαχνει παικτη; Περιμενουμε το Μπερμπατοφ ή το παρατησαμε το θεμα;
Εφυγε διακοπες ο Φρανκ ή θα συνεχισει να κυνηγαει περιπτωσεις;
Να με συμπαθατε δηλαδη αλλα δε μπορει λιγο πριν τελειωσουν οι μεταγραφες να φευγει και την ιδια ωρα να ισχυριζομαστε οτι ενδιαφερεται να κανει κινηση!

Ελεος παλι φετος ξινο. Μεγαλη απογοητευση ενιωσα κ ημουν αισιοδοξος.
+++++++++++++
Φετος ολα καλα πηγαν σε ολες τις θεσεις.Με πολλα στοιχηματα αλλα γενικα πολλες μεταγραφες,πολυ ξεκαθαρισμα στο ροστερ που μας εδωσε ανασες λειτουργικοτητας.
Ομως ρε φουστη μου παρε ενα σεντερ φορ να κλεισεις τη μεταγραφικη περιοδο χωρις μιρλα!Δηλαδη γιατι μας το χαλας ρε Φρανκ;Ειδες 2 μηνες κιχ δε βγαλαμε για τις μεταγραφες που εκανες και στο τελος εκει που επρεπε να μπει η τελευταια πινελια ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ αφησες τον ΚΛΑΟΥΣ ΜΑΣ (μακαρι να σε εχει ο Θεος καλα Στεφανε με υγεια και χωρις τραυματισμους) να τραβηξει μονος το κουπι!
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

O Ρώσος μεγιστάνας οδηγεί στον ΠΑΟΚ και την Πόλη του Λευκού Πύργου τον Μπερμπάτοφ

Τι λένε οι Βούλγαροι

Το άρθρο είναι απο την ιστοσελίδα Sportline.

Φαίνεται ότι Dimitar Berbatov θα παραμείνει ελεύθερος στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Η αποτυχία των συνομιλιών με την Aston Villa οδηγεί τον Βούλγαρο να σκεφτεί τον ΠΑΟΚ. και την Θεσσαλονίκη.Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους ο Σαββίδης ήταν έτοιμος να φέρει τον Βούλγαρο στον ΠΑΟΚ όμως ο ίδιος ο παίχτης αρνήθηκε. Mάλιστα στην ιστοσελίδα sportline θεωρούν οτι ο παίχτης θα σκεφτεί σοβάρα την πρόταση που έχει απο τον Ιβαν Σαββίδη. Η αποτυχία των συνομιλιών με την Aston Villa φέρνει τον Mitko μια ανάσα απο την πόλη του Λευκού Πύργου.

paok365.net

Aντε ρε berbatov ,αντε να χαρω εγω μπες στο αεροπλανο..!!Με τον πυρσο στο χερι ειμαι..!!! :opaokara:

Υ.Γ..:Φοβαμαι μην μεινω με τιποτα αλλο στο χερι παλι :lol:
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Ο κλαους θα μας περασει στους 32 κ απο κει κ περα ο δημητρακης θα μας στειλει τελικο. Απλα τα γραμματα. Τι δεν καταλαβαινετε? :-)
Υγ. Η αισθηση μου ειναι οτι ειμαστε πολυ κοντα... παρα πολυ

Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
lazar4

Δημοσίευση από lazar4 »

Φαίνεται ότι Dimitar Berbatov θα παραμείνει ελεύθερος στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Η αποτυχία των συνομιλιών με την Aston Villa οδηγεί τον Βούλγαρο να σκεφτεί τον ΠΑΟΚ. και την Θεσσαλονίκη.Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους ο Σαββίδης ήταν έτοιμος να φέρει τον Βούλγαρο στον ΠΑΟΚ όμως ο ίδιος ο παίχτης αρνήθηκε. Mάλιστα στην ιστοσελίδα sportline θεωρούν οτι ο παίχτης θα σκεφτεί σοβάρα την πρόταση που έχει απο τον Ιβαν Σαββίδη. Η αποτυχία των συνομιλιών με την Aston Villa φέρνει τον Mitko μια ανάσα απο την πόλη του Λευκού Πύργου.
http://www.paok365.net/2015/09/o.html

Ε ρε γλέντια !!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

black death έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε: Μαυροθάνατε... δεν νομίζω ότι παίρνεις έναν παίχτη του βεληνεκούς του Βούλγαρου μόνο για να παίξει μπάλα.
Εμένα πάντως η μπάλα με νοιάζει. Δηλαδή τι, θα βγάλεις 5 μύρια από φανέλες, εισητήρια κλπ ή θα "ακουστείς" στην Ευρώπη, σε φάση "πήγε στη μπανανία επειδή τον έλουσαν με χρήμα", όπως λέμε εμείς τώρα για την Τουρκία που ακόμα δεν έχει μια ομάδα να περνάει τον όμιλο στο τσ.λ.;
Εσένα -όπως και εμένα- η μπάλα σε νοιάζει.
Υπάρχει όμως και κάποιος που βάζει λεφτά με σκοπό να βγάλει και κάποια πίσω. Δεν το κάνει για την ψυχή της μάνας του.
Ο παίχτης τύπου Berba είναι μια τέτοια περίπτωση που μπορέι να του αποφέρει κέρδος.
Επίσης...
Αν θες παιχταράδες σε ηλικίες 23-28 θα πρέπει πρώτα να πάρεις και παίχτες 31+.
Πρέπει πρώτα να φτιάξεις όνομα και να ακουστείς στην πιάτσα. Να σε μάθει ο κόσμος.
Με το να φέρνεις Jairoυς μπάλα μπορεί να δεις αλλά όνομα δεν θα φτιάξεις ποτέ σε ένα σάπιο σύστημα όπως στο Ελλάδα.
Πρέπει να φέρεις και παίχτες όπως ο Berba. Κράχτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τρί 01 Σεπ 2015, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Επειδή πολλά παιδιά ανέφεραν τον Γκουρκίφ, είναι μεν παικτάρα και ξέρει πολλά κιλά μπάλα, όμως έχει τόσους τραυματισμούς που είναι πολύ επισφαλής επιλογή.
Από το transfermakt, τη μισή σχεδόν περίοδο 14-15 έμεινε έξω λόγω τραυματισμών στην πλάτη, στη βουβωνική περιοχή και στον αστράγαλο.
Ξεκινώντας από το 2011, 69 μέρες έξω από αστράγαλο, το 2012 62 μέρες έξω από γόνατο, το 2013 67 μέρες έξω από ρήξη συνδέσμου στο γόνατο + 21 μέρες από καταπόνηση βουβωνικής περιοχής + άλλες 63 μέρες πάλι από γόνατο.

Με τέτοιο ιστορικό δεν θα τον ήθελα με τίποτα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

H δικια μου αισθηση οτι τρωμε παραμυθι. Και στο τελος θα πουνε "πηγαμε για την υπερβαση αλλα δεν μας εκατσε".
Εν τω μεταξυ ο,τι μπορουσανε να γλιτωσουνε απο συμβολαια, 280 Περειρα + Κουλουρη το κανανε χωρις πολυ σκεψη. Τα λεω αυτα γιατι το εργο με τον Μπερμπα και τον Ρονι το εχω ξαναδει.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

farmak76 έγραψε:Ο κλαους θα μας περασει στους 32 κ απο κει κ περα ο δημητρακης θα μας στειλει τελικο. Απλα τα γραμματα. Τι δεν καταλαβαινετε? :-)
Υγ. Η αισθηση μου ειναι οτι ειμαστε πολυ κοντα... παρα πολυ

Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τέτοια θέλω να ακούω! Να παραμιλάει η Ευρώπη... :opaokara:

ΥΣ. Και έναν αμυντικό να μη ξεχάσουμε να πάρουμε παιδιά! :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καημό ο πολκας να μην πάει έστω κατά λάθος ο μπερμπατωφ στον ΠΑΟΚ είναι ικανός να τον στείλε στα σουρμενα για να μην πάει στον ΠΑΟΚ :) :)
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Γιώργο ο ΠΑΟΚ κινείται, ή πιο σωστά έκανε πρόταση σε 2 παίκτες σε πρώτη φάση. Επιθετικό και αμυντικό.α Αν δεν δεχτεί ο Berbatov θα καταθέσουν πρόταση σε συγκεκριμένη εναλλακτική του.Δεν έχουν 15. Αναφέρουν πως έχουν μία. Δεν την γνωρίζει ο agent γιατί λειτουργώντας ΣΩΣΤΑ ο καθένας γνωρίζει μόνο ότι τον αφορά. Δεν θέλω να κάνω καμία εικασία για αυτό λοιπόν. Για τον αμυντικό την έκανα και εδώ έρχεται ο Ραικοβιτς και μετ'έπειτα ο journalist.

Υ.Γ. Δεν κρύβομαι ποτέ όταν συζητάω,ούτε "μπριζώνω". Δεν κερδίζω τίποτα απολύτως. Απλώς μετά από χρόνια θεωρώ πως μόνο να παρατηρείς ενώ γνωρίζεις και να αφήνεις journalists να λένε ενώ ΔΕΝ γνωρίζουν είναι αποφυγή συμμετοχής στο χτίσιμο ανιδιοτελούς ενωτικής νοοτροπίας μεταξύ ομοϊδεατών
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

mbison έγραψε:H δικια μου αισθηση οτι τρωμε παραμυθι. Και στο τελος θα πουνε "πηγαμε για την υπερβαση αλλα δεν μας εκατσε".
Εν τω μεταξυ ο,τι μπορουσανε να γλιτωσουνε απο συμβολαια, 280 Περειρα + Κουλουρη το κανανε χωρις πολυ σκεψη. Τα λεω αυτα γιατι το εργο με τον Μπερμπα και τον Ρονι το εχω ξαναδει.
Με τον ρονι δεν είδες τίποτε απλώς επιθυμία με τον βουλγαρο όμως έχει γίνει σοβαρή πρόταση
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

sourmenetes έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:χαιρετισμούς στους λουομενους. δημοκρατικά μπάνια
Εξηγησε μου λιγο...
Θες να πεις κατι;;αν θες πες το στα ισα.
Να σου εξηγήσω λοιπόν,πραγματικά δεν με νοιάζει καθόλου ποιος είναι μπλε, γιατί είναι ή γιατί δεν έγινε. Καταλαβαίνω απολύτως τον όποιο κόπο σας εδώ μέσα, ΑΛΛΆ δεν μου αρέσει η συμπεριφορά σας και τα τελεσιγραφα που στέλνετε στους υποψήφιους λουομενους.,του στυλ συνελθε, μαζεψου, κοφτο να μην στο κόψω και άλλα τέτοια γλυκανάλατα. Πρέπει να σκεφτείτε ότι αυτός που του μιλάτε τόσο υποτιμητικά ίσως να έχει την ηλικία του πατέρα σας. Όταν εγώ έφαγα μόνιμο μπάνιο το 2009; από τον Μοντ Φώτη ξέρεις τι ειρωνεία και χλευασμο έφαγα; του απάντησα κ με διαγραψανε με αιτιολογία την απειλή σε Μοντ. Τώρα σε τι απειλήθηκε ένας θεός ξέρει.
Θα ήθελα λοιπόν να εκφράζεστε πιο όμορφα απέναντι στους άλλους,ας ρίχνετε μπαν, αιτιολογηστε το όμορφα και ωραία κ όχι έφυγες, καλά μπάνια κ τα ρέστα. Όλοι τον ίδιο καημό έχουμε, ο καθένας διαφορετικά τον εξωτερικευει
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

mbison έγραψε:H δικια μου αισθηση οτι τρωμε παραμυθι. Και στο τελος θα πουνε "πηγαμε για την υπερβαση αλλα δεν μας εκατσε".
Νταξει ειπαμε τραβηγμενο, αλλα αν τελικα καποιος παιζει με χιλιαδες κοσμου και το ενορχηστρωνει ολο αυτο αλα αμφιπολης τοτε με τα μετρα, τοτε να μην πω που να τα φαει τα χρηματα...
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Οπότε το πλάνο λέει τουλάχιστον 2 μεταγραφές ακόμα στις θέσεις σέντερ φορ και σέντερ μπακ. Σωστά macho;

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”