Άλλωστε... Πολλά βγαίνουν από εδώ μέσα
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
pilotos έγραψε:Πείτε δυο τρία τέτοια κι όταν δείτε να γράφονται αλλού, μην παραξενευτείτε
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Έφυγε τόσο νέος...joshua έγραψε:Καλο κουραγιο,εγω ειμαι μαζι σου και σε θεωρω ενα απο τα πιο υγιη στελεχη που περασαν απο την ομαδα τα τελευταια χρονια...
σίγουρα βολτάρουν απο εδω, και για να βλεπουν τασεις, να παίρνουν ..ιδέες αλλά και να βλεπουν τι μπορει να χτυπήσει στο ματι (και μυαλο) του "πελάτη".pilotos έγραψε:Πείτε δυο τρία τέτοια κι όταν δείτε να γράφονται αλλού, μην παραξενευτείτε
τι σε κανει να το λες αυτό; ή μονο για το φορ το λες;Φοίνικας έγραψε:χωρίς σοβαρή διοκητική στήριξη δεν την βγάζει καθαρή.joshua έγραψε:Καλο κουραγιο,εγω ειμαι μαζι σου και σε θεωρω ενα απο τα πιο υγιη στελεχη που περασαν απο την ομαδα τα τελευταια χρονια...
Όχι ιδιαίτερα.lamosas έγραψε:Νταξει γκρινιαρη...;;; Είσαι καλυμμένος τωρα;;;
8-)8-)8-)8-)
οτι ναναι διαβαζουμε μου φαινετε ....ειπε αυτο....mbison έγραψε:Oι δηλωσεις του σημερα, οτι μια ομαδα μπορει να καλυφθει με 16 βασικους και οι υπολοιποι να παρουν τις ευκαιριες τους ειναι αστοχες, γιατι η ομαδα μας παιζει σε 3 διοργανωσεις.
Πιστευω να καταλαβει γρηγορα που εχει ερθει. Για μενα πρεπει να εχει ετοιμοπολεμους τουλαχιστον 22 ποδοσφαιριστες, ισαξιους. Και τους εχουμε στο ροστερ