Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tzouvi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από tzouvi »

MANIAKOS έγραψε:Η τον χαρα που άφησε ο γαβρος
Αυτόν καλύτερα να τον πάρουμε για το μπάσκετ , νομίζω το χει με τα χέρια καλύτερα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

deep_gia_deep έγραψε:
sic-4 έγραψε:
deep_gia_deep έγραψε:και για να το διασκεδάσουμε λιγάκι..
ένα από τα ..αβίαστα συμπεράσματα της φετινής μεταγραφικής περιόδου:
ο φινγκμπο (θα) είναι ..χειρότερος του κανένα..!!.. :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

εχεις δυο χρονια με 10 δημοσιευσεις και μπηκες για να μας γραψεις οτι ο επιθετικος του gay ειναι ο καλυτερος ολων και μαλιστα διανθισμενο με γελια και πανηγυρισμους; οκ....
χαλάρωσε φίλε πλάκα κάνω με την γνωστή δήλωση του υιου Σαββίδη..
που είδες να λέω αυτό που ισχυρίζεσαι..??.. οτι να ναι..

κοιτα.. αν το χιουμορ σου ειναι αποτυχημενο δεν θα με βγαλεις οτι "ισχυριζομαι"...
καταλαβα φυσικα πως αναφερεσαι στη δηλωση Σαββιδη... η φραση ομως μπορει να σημαινει ειτε πως "ο Φ. θα ειναι χειροτερος απο τον κανενα", ειτε "ο Φ. ειναι χειροτερος κανενος", αρα καλυτερος ολων.. και επειδη ο "κανενας" δεν υπαρχει, η δευτερη ερμηνεια ειναι πιο λογικη..
τωρα, φυσικα και δεν ειναι και κατι τραγικο.. ομως με ολους μας στην τσιτα, να μπαινει καποιος που εχει ελαχιστη (σχεδον μηδαμινη) συμμετοχη για να μας πει για τον φορ του gay, ε εγω νομιζω οτι αυτο ειναι το οτι να ναι...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΜΠΑΜ κανει οτι ο στοχος της ευρωπης εκπληρωθηκε με την εισοδο στους ομιλους για φετος που ειναι το χτισιμο νεας ομαδας οποτε μην σκατε. Νομιζω πως το βαρος θα πεσει πλεον στο να μπουμε πλει οφ σε καλη θεση και να βαλουμε βαση για του χρονου οποτε και ο Μπερμπατοφ να ερθει αυτος θα ειναι ο στοχος.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

che4 έγραψε:
Dimitris_L4 έγραψε:Ρε σεις δεν θελουμε φορ για την ευρωπη..εκει ειναι ξεκαθαρο οτι μας βολευει το διδυμο μακ γκαρυ η μακ ζαιρο λογω ταχυτητας..στο μπουρδελο εδω θελουμε φορ...

Εγω παντως δυο ματς καβαλα ειδα να παιζουν 11 πισω απ τη μπαλα τωρα πως θα τους παρεις με ταχυτητα δεν το καταλαβαινω

Και σαυτον τον ομιλο οποιος χασει εστω και 2 βαθμους απ το βαζελοκιλερ αποκλειστηκε αν δεν το καταλαβες
Για πλακα τπυς εχω αυτους..δεν ασχολουμαι...
black death

Δημοσίευση από black death »

BigBaby έγραψε:
black death έγραψε:
BigBaby έγραψε:Παντως αν δεν ερθει ο Δημητρακης θελω τον ΑγγλοΝιγηριανο .
Ο παικτης σαν σωματοδομη ειναι απιστευτος και εχει εμπειρεια
απο Premier εχοντας παιξει αρκετα στην 1η και απαιτητικη
κατηγορια της Αγγλιας!!!

http://www.transfermarkt.gr/carlton-col ... ieler/3179
Ταγαράς. Τώρα αν θέλουμε παίχτη να πηδάει για κεφαλιά και να παίζει ξύλο με τα μπακ, καλός είναι, αλλά δίνεις ένα μύριο για τέτοιο παίχτη;
Άσε που αυτοί δύσκολα αποχωρίζονται το νησί.
Σε κλειστη αμυνα τι θελεις?? Παικτη που παιρνει τις μονομαχιες και ξερει να την στελνει στο πλεκτο.
Με τετοια σωματοδομη πιστευεις οτι δεν κανει για Σουπερλιγδα??
Περσυ που πηραμε τον Παπαδοπουλο δεν τον δηλωσαμε στην Ευρωπη??
Ναι, καλό είναι να έχεις έναν τέτοιο, αλλά όχι να τον χρυσοπληρώνεις κιόλας. Αν είναι έτσι, καλύτερα κάνα Σάκη.
Άβαταρ μέλους
PaokP

Δημοσίευση από PaokP »

http://www.transfermarkt.com/alexander- ... ieler/2767 αυτόν θέλω ζητάω πολλά;

Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

Απο ότι βλέπω παντος στις 3 θεσεις που θελουμε για τ ελληνικο πρωταθλημα να ξεκουραζοντε κ οι υπολθποι μεχρι τις 11σεπ ασ φερναμε αυτος τους 3 απο καθε θεση που ψαχναμε... (που θελαμε κ ονοματα να μπεναν να πλαισιοναν την νεανικη ομαδα πο εχουμε..

cb -> 1η επιλογη-> rajkovic ή 2η επιλογη -> vlaar ή 3η επιλογη -> mazuch

amc -> 1η επιλογη -> Yoann Gourcuff ή 2η επιλογη -> Willie Overtoom ή 3η επιλογη Marat Izmailov

st -> 1η επιλογη -> Kalu Uche 2η επιλογη -> Carlton Cole 3η επιλογή -> Franco Jara
Άβαταρ μέλους
deep_gia_deep

Δημοσίευση από deep_gia_deep »

κοιτα.. αν το χιουμορ σου ειναι αποτυχημενο δεν θα με βγαλεις οτι "ισχυριζομαι"...
καταλαβα φυσικα πως αναφερεσαι στη δηλωση Σαββιδη... η φραση ομως μπορει να σημαινει ειτε πως "ο Φ. θα ειναι χειροτερος απο τον κανενα", ειτε "ο Φ. ειναι χειροτερος κανενος", αρα καλυτερος ολων.. και επειδη ο "κανενας" δεν υπαρχει, η δευτερη ερμηνεια ειναι πιο λογικη..
τωρα, φυσικα και δεν ειναι και κατι τραγικο.. ομως με ολους μας στην τσιτα, να μπαινει καποιος που εχει ελαχιστη (σχεδον μηδαμινη) συμμετοχη για να μας πει για τον φορ του gay, ε εγω νομιζω οτι αυτο ειναι το οτι να ναι...[/quote]

λοιπόν χωρίς να έχω διάθεση να το συνεχίσω..
1.είτε δεν έχω καλό χιούμορ..
2. είτε το τσιτάρισμα ορισμένων δεν τους επιτρέπει να το αντιληφθούν..
κλείνω με την ευχή να πιούμε όλοι μαζί απ αυτό το μαυρο τζόνι του "TheCursed"..!!.. :twisted: :twisted: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παιδια αυτο με τη χαρα ουτε για αστείο. :shock: :evil:

ο Ούτσε συμπαθητικούλης είναι, αλλα αν ειναι να δινω 1 μυριο για καποιον να κανει το τανκς, τοτε καλυτερα να προσπαθησω να παιξω με ψευτοεννιάρι να δω και λιγο τη μπαλα χαμηλά... και για τον καρλτον κολ τα ίδια πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

PaokP έγραψε:http://www.transfermarkt.com/alexander-madlung/profil/spieler/2767 αυτόν θέλω ζητάω πολλά;

O συγκεκριμένος αν θυμάσαι είχε έρθει και δοκιμαζόταν καμιά βδομάδα πριν 2-3 χρόνια και τελικά απορρίφθηκε. Μεγάλο ταγάρι είναι.
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

rainmaker έγραψε:
TheCursed έγραψε:Ο Δανός αθλητικός θα κάνει μια στάση στην Βιέννη καθώς υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις παικτών που έχουν μείνει ελεύθεροι και αναζητούν νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Προφανώς όλοι οι άνεργοι ποδοσφαιριστές έχουν συγκεντρωθεί στη κεντρική πλατεία της Βιέννης και περιμένουν αγοραστή σα σκλαβοπάζαρο.

Ρε δεν είμαστε καλάααα
:lol: :lol: :lol: :lol: Κλαίω!

[youtube]Q6JMHruhODs[/youtube]
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

sublime αθρο στο παοκ24 για το ναυαγιο με βιλα για μπερμπα, δειχνει screenshot απο αγγλικη ιστοσελιδα με παραπλευρο αρθρο "20 situations you don't want to find yourself in" με επικη φωτο "μυκονοοοος". :mrgreen:
black death

Δημοσίευση από black death »

K_geo έγραψε:παιδια αυτο με τη χαρα ουτε για αστείο. :shock: :evil:

ο Ούτσε συμπαθητικούλης είναι, αλλα αν ειναι να δινω 1 μυριο για καποιον να κανει το τανκς, τοτε καλυτερα να προσπαθησω να παιξω με ψευτοεννιάρι να δω και λιγο τη μπαλα χαμηλά... και για τον καρλτον κολ τα ίδια πιστεύω.
Πραγματικά, οι γαύροι τον Χάρα τον έχουν κάτω από Αλέκο Τάτση.

Τώρα για τον Ούτσε, για να τον έστειλαν οι Ισπανοί μάλλον ξεζουμισμένος είναι. Νιγηριανός "32" χρονών τώρα; Τεράστιο το ρίσκο.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

o Xara λογικα δεν ειναι υποψηφιος απο τη στιγμη που οι παικτες πρεπει να ειναι ελευθεροι πριν απο τις 30 Ιουνιου αν δεν κανω λαθος.Δεν χρειαζεται πανικος τον γλιτωνουμε
Άβαταρ μέλους
PaokP

Δημοσίευση από PaokP »

Mīngus έγραψε:
PaokP έγραψε:http://www.transfermarkt.com/alexander-madlung/profil/spieler/2767 αυτόν θέλω ζητάω πολλά;

O συγκεκριμένος αν θυμάσαι είχε έρθει και δοκιμαζόταν καμιά βδομάδα πριν 2-3 χρόνια και τελικά απορρίφθηκε. Μεγάλο ταγάρι είναι.
Αα δεν το θυμαμαι αν είναι έτσι αστον.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”