Αυτόν καλύτερα να τον πάρουμε για το μπάσκετ , νομίζω το χει με τα χέρια καλύτεραMANIAKOS έγραψε:Η τον χαρα που άφησε ο γαβρος

Αυτόν καλύτερα να τον πάρουμε για το μπάσκετ , νομίζω το χει με τα χέρια καλύτεραMANIAKOS έγραψε:Η τον χαρα που άφησε ο γαβρος
deep_gia_deep έγραψε:χαλάρωσε φίλε πλάκα κάνω με την γνωστή δήλωση του υιου Σαββίδη..sic-4 έγραψε:deep_gia_deep έγραψε:και για να το διασκεδάσουμε λιγάκι..
ένα από τα ..αβίαστα συμπεράσματα της φετινής μεταγραφικής περιόδου:
ο φινγκμπο (θα) είναι ..χειρότερος του κανένα..!!..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχεις δυο χρονια με 10 δημοσιευσεις και μπηκες για να μας γραψεις οτι ο επιθετικος του gay ειναι ο καλυτερος ολων και μαλιστα διανθισμενο με γελια και πανηγυρισμους; οκ....
που είδες να λέω αυτό που ισχυρίζεσαι..??.. οτι να ναι..
Για πλακα τπυς εχω αυτους..δεν ασχολουμαι...che4 έγραψε:Dimitris_L4 έγραψε:Ρε σεις δεν θελουμε φορ για την ευρωπη..εκει ειναι ξεκαθαρο οτι μας βολευει το διδυμο μακ γκαρυ η μακ ζαιρο λογω ταχυτητας..στο μπουρδελο εδω θελουμε φορ...
Εγω παντως δυο ματς καβαλα ειδα να παιζουν 11 πισω απ τη μπαλα τωρα πως θα τους παρεις με ταχυτητα δεν το καταλαβαινω
Και σαυτον τον ομιλο οποιος χασει εστω και 2 βαθμους απ το βαζελοκιλερ αποκλειστηκε αν δεν το καταλαβες
Ναι, καλό είναι να έχεις έναν τέτοιο, αλλά όχι να τον χρυσοπληρώνεις κιόλας. Αν είναι έτσι, καλύτερα κάνα Σάκη.BigBaby έγραψε:Σε κλειστη αμυνα τι θελεις?? Παικτη που παιρνει τις μονομαχιες και ξερει να την στελνει στο πλεκτο.black death έγραψε:Ταγαράς. Τώρα αν θέλουμε παίχτη να πηδάει για κεφαλιά και να παίζει ξύλο με τα μπακ, καλός είναι, αλλά δίνεις ένα μύριο για τέτοιο παίχτη;BigBaby έγραψε:Παντως αν δεν ερθει ο Δημητρακης θελω τον ΑγγλοΝιγηριανο .
Ο παικτης σαν σωματοδομη ειναι απιστευτος και εχει εμπειρεια
απο Premier εχοντας παιξει αρκετα στην 1η και απαιτητικη
κατηγορια της Αγγλιας!!!
http://www.transfermarkt.gr/carlton-col ... ieler/3179
Άσε που αυτοί δύσκολα αποχωρίζονται το νησί.
Με τετοια σωματοδομη πιστευεις οτι δεν κανει για Σουπερλιγδα??
Περσυ που πηραμε τον Παπαδοπουλο δεν τον δηλωσαμε στην Ευρωπη??
O συγκεκριμένος αν θυμάσαι είχε έρθει και δοκιμαζόταν καμιά βδομάδα πριν 2-3 χρόνια και τελικά απορρίφθηκε. Μεγάλο ταγάρι είναι.PaokP έγραψε:http://www.transfermarkt.com/alexander-madlung/profil/spieler/2767 αυτόν θέλω ζητάω πολλά;
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
rainmaker έγραψε:TheCursed έγραψε:Ο Δανός αθλητικός θα κάνει μια στάση στην Βιέννη καθώς υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις παικτών που έχουν μείνει ελεύθεροι και αναζητούν νέα ποδοσφαιρική στέγη.
Προφανώς όλοι οι άνεργοι ποδοσφαιριστές έχουν συγκεντρωθεί στη κεντρική πλατεία της Βιέννης και περιμένουν αγοραστή σα σκλαβοπάζαρο.
Ρε δεν είμαστε καλάααα
Πραγματικά, οι γαύροι τον Χάρα τον έχουν κάτω από Αλέκο Τάτση.K_geo έγραψε:παιδια αυτο με τη χαρα ουτε για αστείο.![]()
![]()
ο Ούτσε συμπαθητικούλης είναι, αλλα αν ειναι να δινω 1 μυριο για καποιον να κανει το τανκς, τοτε καλυτερα να προσπαθησω να παιξω με ψευτοεννιάρι να δω και λιγο τη μπαλα χαμηλά... και για τον καρλτον κολ τα ίδια πιστεύω.
Αα δεν το θυμαμαι αν είναι έτσι αστον.Mīngus έγραψε:O συγκεκριμένος αν θυμάσαι είχε έρθει και δοκιμαζόταν καμιά βδομάδα πριν 2-3 χρόνια και τελικά απορρίφθηκε. Μεγάλο ταγάρι είναι.PaokP έγραψε:http://www.transfermarkt.com/alexander-madlung/profil/spieler/2767 αυτόν θέλω ζητάω πολλά;
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk