Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

alp920 έγραψε:true
Dimitris_L4 έγραψε:Ρε σεις δεν θελουμε φορ για την ευρωπη..εκει ειναι ξεκαθαρο οτι μας βολευει το διδυμο μακ γκαρυ η μακ ζαιρο λογω ταχυτητας..στο μπουρδελο εδω θελουμε φορ...
Έτσι είναι

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
montekristo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από montekristo »

Φιλε Libra ψαχνεις να βρεις λογικη στo τοπικ των μεταγραφων και στο τελειωμα τους??????????Εδω ο λαος θελει να μυρισει αιμα....να πεσουν κεφαλια......
Εισαι και εσυ τρελος......
Εγω παντως ειμαι μαζι σου....η καλυτερη αποψη που εχω διαβασει στις τελευταιες σελιδες.....
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Dimitris_L4 έγραψε:Ρε σεις δεν θελουμε φορ για την ευρωπη..εκει ειναι ξεκαθαρο οτι μας βολευει το διδυμο μακ γκαρυ η μακ ζαιρο λογω ταχυτητας..στο μπουρδελο εδω θελουμε φορ...

Εγω παντως δυο ματς καβαλα ειδα να παιζουν 11 πισω απ τη μπαλα τωρα πως θα τους παρεις με ταχυτητα δεν το καταλαβαινω

Και σαυτον τον ομιλο οποιος χασει εστω και 2 βαθμους απ το βαζελοκιλερ αποκλειστηκε αν δεν το καταλαβες
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Παντως αν δεν ερθει ο Δημητρακης θελω τον ΑγγλοΝιγηριανο .
Ο παικτης σαν σωματοδομη ειναι απιστευτος και εχει εμπειρεια
απο Premier εχοντας παιξει αρκετα στην 1η και απαιτητικη
κατηγορια της Αγγλιας!!!

http://www.transfermarkt.gr/carlton-col ... ieler/3179
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

stelyk έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Ας βαλει κπς τη λίστα με τους λευτερους να ξεψαχνισουμε
CB
http://www.transfermarkt.com/detailsuch ... he/2095756

AM
http://www.transfermarkt.com/detailsuch ... he/2095761

ST
http://www.transfermarkt.com/detailsuch ... he/2095767
Θενκς

Ίσως ουτσε και κοουλ οι αλλοι δεν νε άρεσαν καθόλου
Ίσως να προτιμώ σαμαρα
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

montekristo έγραψε:Φιλε Libra ψαχνεις να βρεις λογικη στo τοπικ των μεταγραφων και στο τελειωμα τους??????????Εδω ο λαος θελει να μυρισει αιμα....να πεσουν κεφαλια......
Εισαι και εσυ τρελος......
Εγω παντως ειμαι μαζι σου....η καλυτερη αποψη που εχω διαβασει στις τελευταιες σελιδες.....

Ετσι ειναι φιλεμοθ να βλεπουμε τα πραγματα οπως ειναι σιγουρα κ φω κ συ κ ολοι μας ο λαος θελαμε επιθετικο κ 10αρι ηθελα κ αμυντικο προσωπικα αλλα ενταξει δν ημαστε οπως αλλες χρονιες εχομε παιχτες κ παγκο κ ολα 26 παιχτες να χρησιμοποιουντε οπως κ πιστεθω τοωρα μεχρι τις 11 τ μηνα μπορει να βρεθει κ επι8ετικος (επειδη δηλαδη δεν του κατσε επιθετικος αυτος που επρεπε πρεπει αν τελειωνουμε τονα ρνεσεν δεν εκανε τιποτα?) επειδη ειναι μπουρδελο η ελλαδα? κ δεν ερχεται κανεις? ισως να φερει εχει αξιοπιστες λυσει κ αμυντικο (rajkovic)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ας παρουμε παλι τον μυτογκα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Η τον χαρα που άφησε ο γαβρος
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

αν κανει μεταγραφη ο ΠΑΟΚ εγω θα σας κερασω ολο το φορουμ 7 μπουκαλια μαυρο τζονι
black death

Δημοσίευση από black death »

BigBaby έγραψε:Παντως αν δεν ερθει ο Δημητρακης θελω τον ΑγγλοΝιγηριανο .
κατηγορια της Αγγλιας!!!

Ταγαράς. Τώρα αν θέλουμε παίχτη να πηδάει για κεφαλιά και να παίζει ξύλο με τα μπακ, καλός είναι, αλλά δίνεις ένα μύριο για τέτοιο παίχτη;
Άσε που αυτοί δύσκολα αποχωρίζονται το νησί.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Το θέμα cf,cb και τερματοφύλακα πρέπει να πάψει πια να μας απασχολεί.Τζιώλης...... 8-)
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

joshua έγραψε:Αυτο που δεν καταλαβαινετε καποιοι ειναι την αναγκη υπαρξης σε ενα ροστερ που θεωρειται μαλιστα τριετους πλανου αναπτυξης παικτων σταθερων,παικτων ικανων να απορροφησουν κραδασμους και αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ δεν εχει σχεδον κανεναν πλην ισως του Κλαους που και αυτος εχει ηδη ακουσει πολλα τα τελευταια 2 χρονια σε βαθμο που αν περασει μια περιοδο αφλογιστιας πολλοι να ειναι ετοιμοι να πεσουν να τον φανε.Ηδη καποιοι εχουν βαλθει να βγαλουν αχρηστο τον Σαμπο και τον Ολσεν και εγω ρωτω,ενας παικτης που δεν εχει αγωνιστει ποτε στην ζωη του σε ομαδα με βλεψεις πρωταθλητισμου,σε ομαδα με πιεση ποτε ειναι πιο ευκολο να αφομοιωθει,παιζωντας διπλα πχ σε Γκαρσια και Ιβιτς η παιζωντας διπλα στον Σαββιδη και τον Πελκα;Ποσες φορες μετριοι παικτες οπως ο Φωτακης δεν τραβηξαν ποτε τα φωτα γιατι απλα στις κακες τους εμφανισεις ειχαν διπλα παικτες να σηκωσουν την ομαδα στις πλατες τους; Εχοντας ενα προγραμμα βουνο μεχρι τα Χριστουγεννα ποσοι δηλωνουν σιγουροι πως μεχρι τοτε αν ερθουν ψιλοαναμενομενες σφαλιαρες και ο ΠΑΟΚ βρεθει στα μεσα της βαθμολογιας δεν θα κινδυνευσει το περιφημο πλανο να καταρευσει σαν χαρτινος πυργος; Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ουτε αστερας,ουτε ατρομητος ειναι ομαδα με υψηλες βλεψεις και παραλληλα περιορισμενες αντοχες λογω προηγουμενων αποτυχημενων χρονων,δεν ειναι δυνατον να αντιμετωπιζεται μεταγραφικα ως προπαρασκευαστικη ομαδα χωρις αγωνια και αγχος για να μπουκαρουν με την μια στην εντεκαδα του 5 και 6 παικτες με ελαχιστες παραστασεις υψηλου επιπεδου καθως πρωτα απο ολα θα κανει κακο στους ιδιους και επειτα στην ιδια την ομαδα.
hope in humankind restored
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

TheCursed έγραψε:αν κανει μεταγραφη ο ΠΑΟΚ εγω θα σας κερασω ολο το φορουμ 7 μπουκαλια μαυρο τζονι
εγω θα σε βρω απο μεϊλ και ip να ξερεις. :lol:
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

black death έγραψε:
BigBaby έγραψε:Παντως αν δεν ερθει ο Δημητρακης θελω τον ΑγγλοΝιγηριανο .
κατηγορια της Αγγλιας!!!

Ταγαράς. Τώρα αν θέλουμε παίχτη να πηδάει για κεφαλιά και να παίζει ξύλο με τα μπακ, καλός είναι, αλλά δίνεις ένα μύριο για τέτοιο παίχτη;
Άσε που αυτοί δύσκολα αποχωρίζονται το νησί.
Σε κλειστη αμυνα τι θελεις?? Παικτη που παιρνει τις μονομαχιες και ξερει να την στελνει στο πλεκτο.
Με τετοια σωματοδομη πιστευεις οτι δεν κανει για Σουπερλιγδα??
Περσυ που πηραμε τον Παπαδοπουλο δεν τον δηλωσαμε στην Ευρωπη??
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

K_geo έγραψε:
TheCursed έγραψε:αν κανει μεταγραφη ο ΠΑΟΚ εγω θα σας κερασω ολο το φορουμ 7 μπουκαλια μαυρο τζονι
εγω θα σε βρω απο μεϊλ και ip να ξερεις. :lol:
βρε ας παρουμε τν μπερμπα κ θα σε βρω εγω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”