Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- pirate_salonica
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Κάργα off topic αλλά φίλε σε ζηλεύω. Και γαμώ τις πόλεις.Jeremy4 έγραψε:Ωπα, εδώ σ'εμάς έρχεται; Πάω να τον υποδεχτώlazar4 έγραψε:ΠΑΟΚ: Μεταγραφικό ταξίδι Άρνεσεν στην Αυστρία
http://www.gazzetta.gr/football/article ... in-aystria
- Καπετάνιος
Στο ΦΜ θυμαμαι οτι μπορεις κανεις καποιες αλλαγες σε αυτους που δηλωσες...
Κράτα τον εκεί και πες τον να μη γυρίσει χωρις τον βούλγαρο...Jeremy4 έγραψε:Ωπα, εδώ σ'εμάς έρχεται; Πάω να τον υποδεχτώlazar4 έγραψε:ΠΑΟΚ: Μεταγραφικό ταξίδι Άρνεσεν στην Αυστρία

Jeremy4 έγραψε:Ωπα, εδώ σ'εμάς έρχεται; Πάω να τον υποδεχτώlazar4 έγραψε:ΠΑΟΚ: Μεταγραφικό ταξίδι Άρνεσεν στην Αυστρία
Ρε λες να ειδε το αβαταρ του ιερεμια και να τραβηχτηκε βιεννη

Εμεις ξεροσταλιαζουμε στα φορα για μια μεταγραφικη ειδηση και ο δανος παει για ξεκουραση.
Δεν ακουγετε και πολυ καλα αλλα This is life κυριοι.
Δεν ακουγετε και πολυ καλα αλλα This is life κυριοι.
- pirate_salonica
Αυτος ο Χαμνταουι γιατι τετοια ξαφνικη κατηφορα; Μιλαμε για παικτη με 100 γκολ σε 200 αγωνες και εναν ξαφνικο παραγκωνισμο απο φιορεντινα χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο,ειναι παλιο πουλεν και παικτης που ακομα και πριν 1 χρονο θα γουσταρα τρελα αλλα δεν νομιζω να απασχολησει.
Υ.Γ Μεταγραφες για μενα πλεον τελος,κρατω μονο ενα παραθυρακι να εχουν κατατεθει καποιες προτασεις σε παικτη στυλ Ραικοβιτς που θα περιμενει μεχρι τελους προταση απο καλυτερο πρωταθλημα και ισως καταληξει σε εμας ως τελευταια επιλογη,τελευταιες 1-2 μερες αλλα οπως λενε παρακαλητο @νι δεν...Επιθετικο λογικα ξεχναμε οπως και καποια βομβα στυλ Γκουρκιφ.
Υ.Γ Μεταγραφες για μενα πλεον τελος,κρατω μονο ενα παραθυρακι να εχουν κατατεθει καποιες προτασεις σε παικτη στυλ Ραικοβιτς που θα περιμενει μεχρι τελους προταση απο καλυτερο πρωταθλημα και ισως καταληξει σε εμας ως τελευταια επιλογη,τελευταιες 1-2 μερες αλλα οπως λενε παρακαλητο @νι δεν...Επιθετικο λογικα ξεχναμε οπως και καποια βομβα στυλ Γκουρκιφ.
- buffalobill4
Vs40
Σε αυτο που λες για το μαρκετινγκ κ τις εταιρειες εγω συμφωνω.
Πρεπει ομως να καταλαβει η εταιρεια τι θελουν οι πελατες της. Εσυ πιστευεις ως πελατες ξερουμε τι θελουμε?
Εγω ας πουμε θελω-τηρουμενων των αναλογιων παντα- να γινουμε πορτο-μπενφικα κλπ. Σε αυτο το πλανο δε χωραει ο καθε μπερμπατοφ. Προσωπικη αποψη ειναι αυτη. Οχι οτι δε θελω να ερθει αλλα στο σχεδιασμο αποκλειεται βα ειχε προβλεφθει τετοια προσθηκη.
Σε αυτο που λες για το μαρκετινγκ κ τις εταιρειες εγω συμφωνω.
Πρεπει ομως να καταλαβει η εταιρεια τι θελουν οι πελατες της. Εσυ πιστευεις ως πελατες ξερουμε τι θελουμε?
Εγω ας πουμε θελω-τηρουμενων των αναλογιων παντα- να γινουμε πορτο-μπενφικα κλπ. Σε αυτο το πλανο δε χωραει ο καθε μπερμπατοφ. Προσωπικη αποψη ειναι αυτη. Οχι οτι δε θελω να ερθει αλλα στο σχεδιασμο αποκλειεται βα ειχε προβλεφθει τετοια προσθηκη.
http://inpaok.com/257640/η-λίστα-του-europa-league/
Τελος οι μεταγραφες δεν εχει νοημα να παρθει παιχτης για τη σουπαλιγδα επιπεδου μπερμπατοφ
Απο μενα πολλα τα θετικα μα τελικα μαλλον αρνητικο το προσημο για φρανκ ως τωρα .... Θα δειξει γεναρη και του χρονου το καλοκαιρι
Τελος οι μεταγραφες δεν εχει νοημα να παρθει παιχτης για τη σουπαλιγδα επιπεδου μπερμπατοφ
Απο μενα πολλα τα θετικα μα τελικα μαλλον αρνητικο το προσημο για φρανκ ως τωρα .... Θα δειξει γεναρη και του χρονου το καλοκαιρι
-
Προτεινω να αλλαξει η ονομασια απο Μεταγραφες Καλοκαιριου 2015 σε Μοιρολοι Καλοκαιριου 2015.....
Τετοια μιρλα ουτε αμαμητη γκομενα με περιοδο........
Τετοια μιρλα ουτε αμαμητη γκομενα με περιοδο........
Ιανουάριο, μόνο παλτά βρίσκεις...
Να ευχηθούμε να έχουν υγεία όλοι και να μην παίρνουν ηλίθιες κάρτες.
Το πιο ορθολογικό σύστημα με βάση το ροστερ νομίζω το ... 2-7-1
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Να ευχηθούμε να έχουν υγεία όλοι και να μην παίρνουν ηλίθιες κάρτες.
Το πιο ορθολογικό σύστημα με βάση το ροστερ νομίζω το ... 2-7-1
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Συμφωνω μπαφαλο,το ειχα γραψει κιολας οτι ο βουλγαρος δεν ταιριαζει σε αυτο που φτιαχνεται.
Θα το ξαναγραψω για να μπορεσω να το εμπεδωσω και εγω,δε γινεται να διωχνεις οτι ειχες διαθεσιμο σε φορ και να φερνεις τον κανενα.
Ειναι αδιανοητο δε μπορω να το χωνεψω.
Θα το ξαναγραψω για να μπορεσω να το εμπεδωσω και εγω,δε γινεται να διωχνεις οτι ειχες διαθεσιμο σε φορ και να φερνεις τον κανενα.
Ειναι αδιανοητο δε μπορω να το χωνεψω.